Zpět na seznam článků     Číst komentáře (7)     Verze pro tisk

FAFQ

Autor: Emkei   
31.12.2005

Ne, to druhé F opravdu nezastupuje slovo fantastic, ani se nejedná o zkratku Filipino-Australian Foundation of Queensland Inc., nýbrž o Frequently Asked Fucking Questions.


Frequently Asked Fucking Questions

Před tím, než se rozhodnete přispět svým dotazem do sekce „Diskuze“ nebo „WebForum“, přečtěte si prosím pozorně následující výčet nejčastěji kladených otázek, které v případě opětovného položení budou ostatními návštěvníky tohoto serveru ignorovány, případně rovnou smazány. I když jsem tento článek pojal trochu nadneseně, berte ho prosím vážně a snažte se podobným otázkám vyvarovat. Většinu odpovědí vám (ať to zní sebevíc jako otřepaná fráze) pomůže najít vyhledávač google.com!
Ještě bych chtěl vyzvat všechny redaktory, aby si po svátcích našli trochu času a sepsali opět nějaký ten článek, případně bohatě postačí překlad nějakého anglického, který se na českém webu ještě neobjevil a obohatil by ho. thx



Kde seženu, případně jak nakonfigurovat program wwwhack nebo Brutus?

Oba programy můžete stáhnout na adrese www.hack-web.ic.cz. Kuchařku k prvně zmíněnému crackeru naleznete na této stránce:
http://info.securitynet.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=285
a k programu Brutus prozměnu zde:
http://sweb.cz/MICHAL736155/Brutus.txt.


Naboural byste se pls někdo do následující e-mailové schránky mé holky, asi mě podvádí (nedivím se jí, pozn. autora) a sdělil mi k ní příslušné heslo?

Crackování hesla k e-mailové schránce vyžaduje dost velké množství času (cracker je nutné nechat pracovat ve většině případu alespoň přes noc) a tolik se chce opravdu málokomu obětovat k hacknutí mailu někoho, koho ani nezná a nic z toho mít nebude. Nemluvě o tom, že většina lidí považuje hackování e-mailu za neetické, ať už je důvod jakýkoliv.


Můžete mě někdo naučit hackovat, případně mi na mail zaslat své hackerské materiály k prostudování?

Ne, nemůžeme. Zákon č. 4.826.599 § 37 občanského zákoníku o životním prostředí nám to bohužel výslovně zakazuje. Hackovat se musí naučit každý sám a využívat ostatní až v případě, že odpověď na svoji otázku nemůže na Internetu najít (btw to je tak max 5 % všech dotazů). Co se týká materiálů a vůbec zkušeností, člověk se o ně rád podělí s člověkem, o kterém ví, že si je zaslouží, nebo který mu na oplátku poskytne jiné, třeba i zanedbatelné informace (svoji IP, čísla kreditních karet,… atp.). Rozhodně nemůžete čekat, že se objevíte a všichni začnou zazipovávat svoje materiály, které za ty roky nashromáždili a posílat vám je na mail. Vše najdete na Internetu.


Proč mě všichni odkazují na google?

Odpověď najdeš na googlu…


Dokázal byste někdo hacknout tuto stránku www.iaman.ox, následující e-mailovou schránku nebo takovýto účet?

Nikdo vám zde nebude pomáhat nabourávat se do cizích stránek či účtů!


… jo a můžete mi odpověď pls poslat na moji e-mailovou adresu?

Pokud je váš dotaz inteligentní, tak se odpovědi dočkáte přímo ve phoru, aby si případnou odpověď mohli přečíst i ostatní návštěvníci s podobným problémem. V opačném případě se dočkáte maximálně negativní reakce na váš dotaz a já to pak budu muset mazat. Stejně jako vy asi nemáte čas kontrolovat denně phorum, zda již byl váš dotaz zodpovězen, a proto uvádíte svoji e-mailovou adresu, tak drtivá většina návštěvníků rovněž nemá čas, aby vám odpovídala prostřednictvím el. pošty.


Je možné, aby byla veverka frigidní?

V případě, že se předávkuje kešu oříšky, tak ano.


Co znamená slovo „frigidní“?

no comment


Co musím udělat pro to, aby ze mě byl hacker?

Nepokládat takhle stupidní otázky. Množství více či méně vydařených článků na toto téma by vydalo na vlastní knihu. Názor na to, co znát je poměrně subjektivní, ale z obecného hlediska se nevyhnete znalosti nejméně dvou programovacích jazyků (např. C++ a PHP), operačních systémů MS Windows a GNU/Linux nebo UNIX, počítačové sítě, I/internetu a jeho protokolů a četbě obrovského množství jak českých, tak zahraničních (nejen slovenských, ale opravdu i anglických) článků a knih. Netvrdím, že znalost výše zmíněného z vás udělá hackera, ale rozhodně nebudete lamer.


Emkei


Líbil se Vám článek?
Budeme potěšeni, pokud vás zaujme také reklamní nabídka

Social Bookmarking

     





Hodnocení/Hlasovalo: 1.97/30

1  2  3  4  5    
(známkování jako ve škole)