Zpět na seznam článků     Číst komentáře (34)     Verze pro tisk

Hodnocení stránek na vyhledávání Cracků a SN

Autor: Redwizara   
19.9.2004

Nutně potřebujete sehnat crack nebo seriové číslo a nevíte kde? Tak to jste na správné adrese a čtěte dál:)


Nutně potřebujete sehnat crack nebo seriové číslo a nevíte kde? Tak to jste na správné adrese a čtěte dál:)


Zde přináším hodnocení stránek zabývajícími se vyhledáváním cracků i serialů a pokud jste si stáhli třeba Sharware nějakou tu utilitku, nebo je to dokonce jen Demo (Trial) verze, tak na těchto stránkách naleznete právě to, co hledáte. Updaty z trialů na full verze, cracky, seriové čísla a už vás nikdy nebude trápit to, kde sehnat plnou verzi, kde na ni vzít peníze a při stahování jakýchkoliv utilitek si nebudete muset dávat pozor na to, zda je to freeware :-) Což je super, ne? Takže pokud se na vašem HDD nachází - což určitě ano a ne jen jeden, že? ;-) - takto "pošpiněný soft", neváhejte vyzkoušet jeden z následujících odkazů:



Astalavista.US

Snad jeden z nejlepších portálů cracků a serialů, který je vůbec na internetu k dispozici. Stačí jen do hledače zadat název softwaru a vyjede vám "milion pět" odkazů. Stačí si jen vybrat ten, který má hezčí název, kliknout na požadovaný soft a potvrdit uložení na disk:) Jediným jazykemm, který tak pro odcrackování hry budete potřebovat znát, je angličtina a ještě k tomu velmi mizerně:) Práci na téhle stránce zvládne opravdu i ten nejvypatlanější člověk na Zemi a díky její existenci vzrostl počet pirátských kopií disků minimálně o 35% ;-) Vřele doporučuji!


Kategorie: Cracks and Serials portál
Hodnocení: 100%

Andr.NET

Toto je také velice obsáhlá stránka, ale pohyb na ní znepříjemňují časté otevírání se oken s reklamami a příliš časté přesměrovávání na erotické stránky, což uživatele hledající cracky příliš moc nepotěší:) Na druhé straně obsahuje spoustu odkazů na jiné vyhledávací stránky a pokud umíte aspoň trochu anglicky, jistě se i na této stránce velice lehce a brzy zorientujete. Já osobně ji moc nepoužívám, vyhledávání na Astalavista.US mi příjde daleko pohodlnější a praktičtější.


Kategorie: Cracks/Serials
Hodnocení: 80%

Astalavista.CC

Naprosto bezkonkurenční vyhledavač serialů. Na internetu snad v tomto oboru neexistuje lepší archív. Kromě serialů, kterých je zde nakonečné množství, zde naleznete mnoho hacherských utilit, warez a všechno možný. Na této stránce se neotevírají žádné reklamy ani se neprovádí přesměrování na jiné stránky. Jedniné mínus této stránky je, že obsahuje příliš mnoho grafiky a dost dlouho se načítá, jinak je opravdu dobrá. Pokud se nechcete zdržovat s často zbytečným vyhledáváním cracků, ke kterým dochází na všech Cracks and Serials portálech, doporučuji právě tuto stránku.


Kategorie: Serials
Hodnocení: 90%

FULL SERIALS

A tímto se dostávám k další velice kvalitní stránce na vyhledávání seriových čísel. Nejen, že obsahuje spoustu odkazů na jiné stránky v případě, že zde nenaleznete vámi hledaný pojem, což se bohužel stává celekm často, protože tato stránka má příliš malý archív. Nejhlednanější serialy zde však naleznete snadno a rychle bez otravování nějakých blbých reklam či přesměrování. Odkazy zaručují úspěch v každém případě takže doporučuji přinejmenším vyzkoušet:)


Kategorie: Serials
Hodnocení: 70%

LOMALKA.ru

Smůla se vám lepí na paty a doposud jste nenašli to, co jste hledali? Nevadí! Od toho zde uvádím další odkaz! Tato stránka má opravdu obrovský archív a svou obsáhlostí vám doslova vymete zrak. Má krásný design, dobře se s sní pracuje, nejsou na ní žádné viry, neotevírají se přihlouplé reklamy, neprovádí se přesměrování na jiné stránky, nemusíte si stáhovat nějaké krviny před stáhnutím daného souboru, nemusíte hlasovat v nějakých přihlouplých anketách, stahovat můžete naprosto anonymě a ještě k tomu s velkou rychlostí a stáhnuté soubory mají smyslupné názvy takže hned víte, co jste si to stáhli. Tato stránka je zaměřená jak na serialy tak i na cracky a práce s ní je opravdu velice pohodlná:) Vyťukat do klávesnice název a potom zmáčknout "The Special Button" umí i desetileté děcko co neumí ani slovo anglicky;-) Tuto stránku používám velice často a myslím, že pokud si ji otevřete a zkusíte si z ní něco stáhnout, tak se do ní zamilujete jako jsem se do ní zamilovala já:) Však zkuste a uvidíte!!!


Kategorie: Cracks/Serials
Hodnocení: 100%

FreeSerials

Už z názvu vyplívá, že tato stránka je zaměřena pouze na vyhledávání serialů. Je sice dost obsáhlá, ale pořád vás někam přesměrovává, což není zrovna příjemné. Před stáhnutím souborů musíte někdy potvrdit stahování různých blbostí, které bohužel více bež často obsahují viry a často otevírající se reklamy jí taky na návštěvnosti moc npeřidají. Já sama ji používám jen v krajních nouzích a totéž doporučuji i vám.


Kategorie: Serials
Hodnocení: 40%

cRaCkZ uNLiMiTeD

Ááá, další velice dobrá stránka, tentokrát zaměřená pouze na vyhledávání cracků. Díky její obsáhlosti dokonce můžeme prominout i častému otevíraná se reklam a jiných stránek. Pokud totiž pozavíráte všechny tyto nesmysly, otevíráte si tím cestu ke zaručenému výsledku vašeho usilovného hledání, neboť se mi ještě nestalo, že bych na této stránce něco nenašla. Ano, i to, že nevyhledává zbytčně odkazy na "esenka" je určitě k dobru - pokud teda nehledáte zrovna je, že :-) No comment, ta stránka je great.


Kategorie: Cracks
Hodnocení: 95%

CRACKS.AM

Opět stránka zaměřená pouze na vyhledávání cracků. Je to obdoba stránky cRaCkZ uNLiMiTeD takže si myslím, že potrobnější popis není nutný. Jediné, čím se snad od předešlé stránky liší je větší kapacita a obsáhlost, ale k mínusu ji zas přípišu potvrzení stahování virů při pokusu o Download souboru, tudíž ji hodnotím obdobně, protože tyto stránky používám obě dvě stejně a jsou si velice podobné, jak provedením, tak i desingem.


Kategorie: Cracks
Hodnocení: 95%

Craks Top List

A na závěr ještě uvedu tuto stránku. Jedná se o další Cracks and serials portál, podobný stránce Astalavista.US. Liší se od ní akorát desingem a vyhledávacími partnery. Kromě toho jsem na tuto stránku narazila teprve nedávno a tudíž ji nemohu posoudit tak dobře, jako předešlé odkazy. Zatím se mi však jeví jako v celku dobrá stránka takže uvidíme, co se z toho vyklube, když tak to sem pak eště hodím. To ale neznamené, že byste ji nemohli testnout vy, že? ;-)


Kategorie: Cracks and Serials portál
Hodnocení: 50%

Já pevně veřím, že po přečtení tohot článku jste našli to, co jste hledali :-) Snad jsme zde nezapomněla uvést nějaké známé stránky a jestli ano, tak mě pls doplňte v komentářích. No a pokud nevíte, k čemu vám bude to, co se dá na těch stránách downloadnout, stáhněte si - třeba ze Studny - trial verzi antivirového prpogramu AVG a okamžitě budete vědět o čem je řeč a s radostí si tenhle článek přečtete znova, za to vám ručím ;)



>> Redwizara <<


Líbil se Vám článek?
Budeme potěšeni, pokud vás zaujme také reklamní nabídka

Social Bookmarking

     





Hodnocení/Hlasovalo: 1.97/128

1  2  3  4  5    
(známkování jako ve škole)