Zpět na seznam článků     Číst komentáře (0)     Verze pro tisk

Česká doména a její zabezpečení – jak jí vnímají uživatelé internetu?

Autor: PR článek   
31.3.2019

Chcete mít vlastní doménu, její kvalitní zabezpečení, mít svůj prostor na internetu, a ještě využívat výkonný WordPress? Vše se vším úzce souvisí.


Je vašim cílem pozitivním způsobem upoutat pozornost na internetu, a především uživatele a zákazníky? Prvním krokem, který vám zaručí úspěch je vlastní doména a pokud si chcete zajistit vyšší důvěryhodnost a kvalitní zabezpečení, tak potom jedině doména česká.

S pojmem doména se již setkal asi každý, a tak stačí stručně říct, že doména neboli doménové jméno je vlastně konkrétní název internetové adresy. Vlastní doména vám zajistí dokonalý profesionální dojem, snadné zapamatování pro uživatele. A pokud je to již zmíněná doména česká, tak uživatelé budou mít jistotu, že se jedná o důvěryhodné stránky s dostatečným zabezpečením.

A přesně takto je česká doména vnímaná uživateli internetu. Je to dáno tím, že součástí české domény, které správcem je sdružení CZ.NIC, je zabezpečení DNSSEC.

Toto zabezpečení je rozšířením systému DNS a úkolem tohoto rozšíření, a tedy zabezpečení je chránit uživatele před podvržením falešných internetových stránek. Díky tomu je zneužití osobních údajů, a především těch přihlašovacích a hesel mnohem nižší. Právě na české doméně jsou uživatelé před touto hrozbou chránění, a tím pádem výběr české domény udělá dobré jméno i vám.

Správce české domény CZ.NIC vám poskytne seznam vhodných registrátorů české domény. Na tomto seznamu najdete i společnost TELE3, která kromě registrace domén poskytuje i další internetové služby jako třeba webhosting. Princip této služby spočívá v pronájmu prostoru pro vaše webové stránky, abyste na internetu mohli bez problémů fungovat. A toto zázemí získáte právě od poskytovatele TELE3.

Společnost TELE3 poskytuje i další hostingové služby jako například speciální hosting pro redakční systém WordPress. Díky využití této služby získáte kompletní nabídku a výběr z různých variant programů. Využitím speciálního hostingu pro WordPress se můžete spolehnout na kvalitu, stabilitu a především výkon. Dojde totiž k odladění systému, protože WordPress patří k nejpoužívanějším rozšířeným redakčním systémům a využívá jej přibližně 30 % všech webů.

Jedná se nejen o drobné živnostníky, kteří tento systém využívají, ale i o velké firmy, novinářské společnosti, různé slavné osobnosti a podobně. Všichni tak můžou jednoduše spravovat svoje webové stránky a díky výběru kvalitního hostingu se spolehnout na rychlost, výkon a stabilitu, které poskytuje právě TELE3.


Líbil se Vám článek?
Budeme potěšeni, pokud vás zaujme také reklamní nabídka

Social Bookmarking

     





Hodnocení/Hlasovalo: 3.11/9

1  2  3  4  5    
(známkování jako ve škole)