Zpět na seznam článků     Číst komentáře (2)     Verze pro tisk

Na doméně stojí váš úspěch

Autor: PR článek   
9.11.2017

Podnikáte, píšete, nabízíte, ale nemáte vlastní doménu? Chcete kvalitní prezentaci a zároveň volnou ruku na vlastním zázemí? Vlastní doména je klíč k úspěchu.


https://www.tele3.cz/

Domény používáme denně a možná ani netušíme, jakou důležitou funkci mají pro vlastníky i uživatele.

Doména neboli doménové jméno tvoří název pro konkrétní internetové stránky, kterých název hledáme přes vyhledávače různých prohlížečů.

Kdyby nebyly domény v této podobě, tak namísto nich píšeme číselné kódy IP adres, které má každý počítač připojený k internetu a jde o jedinečný číselný kód, kterého duplicita je nemožná. Stejně tak to funguje u doménového jména. Duplicita neexistuje a každý název internetových stránek je jedinečný.

Mít vlastní doménu není dnes nic složité. A navíc velice žádané a profesionální. Vlastní doména totiž lépe prezentuje vaše internetové stránky, vaši firmu, produkty a služby, lépe se pamatuje. V očích uživatelů a zákazníků tak vystupujete mnohem profesionálněji. Samozřejmě, že důležitý je i samotný obsah stránek, ale ten si už s vlastní doménou nekoupíte.

V případě volby domény české neboli domény cz, které správcem je sdružení CZ.NIC, získáte důvěryhodnost i vyšší bezpečnost.

Registrace probíhá přes registrátory po kontrole volné domény. Volné domény zkontrolujete jednoduchým způsobem přes systém WHOIS. Pokud je vámi vybrané doménové jméno volné, můžete přejít k samotné registraci. Vybraný název bude jméno, které se vepíše do paměti uživatelů a potencionálních zákazníků. Proto si dejte záležet, bude vaší určitou značkou. Vlastní doménu můžete využívat i v emailovém kontaktu za symbolem @.

Sdružení CZ.NIC kromě dalších aktivit spravuje také seznam registrátorů, kteří registrují nejen českou doménu.

V seznamu se nachází i registrátor domény TELE3. Firma, která vám poskytne i další kvalitní a profesionální služby a podpoří vaší činnost. Získáte kompletní ceník domén a nejen registraci nové domény, ale i možnost převodu existující domény. Mezi další služby patří například webhosting a serverhosting a ostatní jako třeba virtuální privátní servery, vps servery, atd.

Prioritou firmy je také poskytnutí zabezpečení rozšířením DNSSEC. Jedná se o rozšíření systému DNS a zvyšuje bezpečnost používání domén a celkově internetu. Získáte tím jistotu, že informace, které přijímá DNS jdou přes správný zdroj a přenos nebyl nijak narušený ani zneužitý.


Líbil se Vám článek?
Budeme potěšeni, pokud vás zaujme také reklamní nabídka

Social Bookmarking

     





Hodnocení/Hlasovalo: 3.84/19

1  2  3  4  5    
(známkování jako ve škole)