Zpět na seznam aktualit     Číst komentáře (0)     Verze pro tisk

Vrhněte se do světa online byznysu

Autor: Reklama   
24.9.2014

Prodávat po internetu lze v dnešní době cokoliv. Jste-li fanoušci našeho webu, můžete zkusit prodávat tematické publikace, či lockpick sady. Stejně tak ale můžete prodávat cokoliv jiného, v čem se orientujete a vyznáte.


Základem ale není nic jiného, než registrace a vytvoření eshopu. To už je v dnešní době skutečně otázkou několika málo minut, a zvládnete to, ať už se v online prostředí pohybujete každý den, či jenom nárazově.

Na co hledět? Na funkce a cenu

Co by mělo být tím prvním aspektem, podle čeho konkrétní systém vybrat, to jsou logicky funkce. Ty by měly primárně odpovídat vašim potřebám a požadavkům. Někomu stačí naprostý základ, jiný potřebuje exporty do účetních programů, vytváření skupin zákazníků pro možnost slev, a další potřebuje třeba základní SEO. To vše dnes tvorba internetového obchodu zahrnuje, a je často součástí nabízených, již hotových realizací. S nimi poté souvisí už jenom konkrétní cena, které by měla odpovídat tomu, co vlastně využíváme. Ideální když si navolíme jednotlivé potřebné moduly, na základě kterých je kalkulace vytvořena. Na této bázi funguje například systém Atomer.

Pronájem vyjde vždy lépe, než řešení kompletně na míru

A jdeme-li přímo po ceně, je jasné, že se nám pronájem vyplatí. Ceny v řádech desetikorun až stokorun měsíčně vyjdou vždy mnohem lépe a výhodněji, než například desetitisíce za vlastní vytvořené řešení. A jakmile i vy máte svůj eshop spuštěn, nezapomeňte na velmi důležité věci, které jsou s ním spojené. Mezi ty hlavní patří:
  • Propagace formou PPC reklamy
  • Propagace na Facebooku
  • Péče o zákazníky
  • Vytváření pravidelných promoakcí
  • Registrace do srovnávačů
  • Krátké dodací lhůty

To vše je poté naprostý základ k tomu, jak se stát úspěšným online prodejcem. A jakmile se jím stanete, máte o dobré a stabilní zisky rozhodně postaráno.

Zdroj: http://www.atomer.cz


Social Bookmarking

     





Hodnocení/Hlasovalo: 4/1

1  2  3  4  5    
(známkování jako ve škole)