poradite ve flashi?

HackForum

poradite ve flashi?#
Zacal jsem si delat jen tak pro radost ve flashi a potrebuju poradit ve dvou vecich=(...jaky prikaz se pouziva k inkludovani celeho textoveho souboru do swf souboru?
a jeste jak udelat, abych mohl normalne psat vsechno s ceskou diaktrikou bez toho, aby se me napr. misto "ě" psalo "í"..predem dik za odpoved...
(odpovědět)
220441448 | E-mail | Website | ICQ 220-441-4489.7.2006 19:17
re: poradite ve flashi?#
diakritika je zavisla na fontu, zvol si takovy font, ktery ji podporuje.

co se tyce tech souboru tak zkus
soubor = ReadFile(filename);

btw. I hate FLASH ! Sources ve flashi vypadaji jako ve Visual Basicu, fuj !!!
(odpovědět)
--==[FReeZ]==-- | E-mail | Website9.7.2006 19:20
re: poradite ve flashi?#
--==[FReeZ]==--: asi zacnu Visual Basicem .. actionscript je moje hobby :D
(odpovědět)
compman.9.7.2006 20:00
re: poradite ve flashi?#
neviem ci ti to pomoze, no dufam ze hej :

-----
[link]
-----
(odpovědět)
_- Fourth -_ | E-mail | Website | ICQ 2103986939.7.2006 20:42
re: poradite ve flashi?#
[link]
(odpovědět)
xoog | E-mail9.7.2006 21:36
re: poradite ve flashi?#
Visual Basic?!All the crackers lovin it.
Proste milion jumpov o ktorych slavny programatory,co si tam iba policka a buttony posuvaju ani nevedia.Krajna neuspora,krajna typlovina.

(odpovědět)
jOe | E-mail | ICQ 284-848-2859.7.2006 23:13
re: poradite ve flashi?#
nejsem si jistej nakolik se tenhle odtaz hodi na soom, ale nevadi... ale freez ma pravdu, vyser se na flash je to shit (dobrej leda na hry, ale i to jenom trochu)
(odpovědět)
dayvee | Website | ICQ 26899873310.7.2006 0:55
re: poradite ve flashi?#
dayvee: nesouhlasim ... pravda, mozna v nem nejde tolik interakci, jako v jave, ale zase ho uplne neodsuzuj :)
Ja vim, tvrdim, ze flash neni vec spatna - neni, ale podpora ze strany prohlizecu, zatizeni CPU, .. to uz "hrozne" je ..
(odpovědět)
compman.10.7.2006 2:21
re: poradite ve flashi?#
náhodou, flash je výborná technologie, ale špatně pochopená.
(odpovědět)
xoog | E-mail10.7.2006 13:17
re: poradite ve flashi?#
xoog: ROFL, ted jsi tomu nasadil korunu
(odpovědět)
--==[FReeZ]==-- | E-mail | Website10.7.2006 13:46
re: poradite ve flashi?#
--==[FReeZ]==--: proč? flash není špatná technologie, ale je využívaná na věci, na které není stavěná. takové menu ve flashi je prostě na zabití. jestli si o mě myslíš že jsem blázen, tak třeba nemám ani nainstalovaný plugin v prohlížeči. takže když si nutně potřebuji prohlédnout něco ve flashi (zatím se mi to stalo pouze 2x), tak musím měnit prohlížeč.
(odpovědět)
xoog | E-mail10.7.2006 16:02

Zpět
 
 
 

 
BBCode