Mail Bomber

HackForum

Mail Bomber#
Hladam kvalitny mail bomber ktory by neposielal spravy ako spam (programovy nie niekde na nete)
(odpovědět)
Maxis1.7.2006 15:48
re: Mail Bomber#
Maxis:Skus si ho nakodit,je to velmi jednoduche... :D

(odpovědět)
JeyJey | E-mail | ICQ 209-586-5111.7.2006 16:49
re: Mail Bomber#
je niekde nejaky návod ako na to?
(odpovědět)
Maxis1.7.2006 17:23
re: Mail Bomber#
Maxis: Nic nepokazíš koupí knihy "Síťové programování pod Windows a programování Internetu". Pak už jen mít základy jazyka C a uděláš si v podstatě cokoliv, takže bych šel touto cestou... Nicméně moc nerozumím tvé poznámce: "Neposílal jako spam". Co tím myslíš?

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP1.7.2006 17:32
re: Mail Bomber#
Maxis: Pokud by ses chtěl vydat jednodužší cestou, tak si zjisti podrobnosti o protokolu smtp a něco o programu Netcat. Stačí ti pak malej dávkovej soubor a máš vyhráno... Návody tohoto druhu se na Netu nacházejí, tak stačí hledat.

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP1.7.2006 17:34
re: Mail Bomber#
hmmm to kniha je presne to co teraz potrebujem idem si ju pohladat.
(odpovědět)
jOe | E-mail | ICQ 284-848-2851.7.2006 19:42
re: Mail Bomber#
A muzu se te na neco zeptat? Na co tem mail bomber chces? Na bombardovani neci schranky? A co z toho budes mit? Dobrej pocit? Hmmm...

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t1.7.2006 20:04
re: Mail Bomber#
noo napr. kde mna neaka konkretna osoba naserie tak tiez rad skodim :-) ale vsetko s mierou
(odpovědět)
Asahi | E-mail1.7.2006 21:42
re: Mail Bomber#
bomberdovanie ma ani nezajima len posielanie z inej adresy
(odpovědět)
Maxis2.7.2006 10:10
re: Mail Bomber#
hnup :-) vsak milion moznosti je... dokonca na soom su niektore rozpisane tak ze vazne aj blb to pochopi... dokonca som tu nasiel aj medzi projektami aj fake mailer, taakze pokial ti ide len o posielanie mailov z vymyslenej adresy tak tu mas vsetko co potrebujes

(odpovědět)
Asahi | E-mail2.7.2006 11:22
re: Mail Bomber#
Mail bomber je od toho aby rozesilal neco hromadne. Na odesilani z cizi adresy muzes pouzit daleko jednodussi veci. V PHP je to otazka par prikazu, prace tak na 5 minut.

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t2.7.2006 11:53
re: Mail Bomber#
Aha diky a neco na odesilani SMS sprav do t-mobilu (v cechach)
(odpovědět)
Maxis2.7.2006 12:38

Zpět
 
 
 

 
BBCode