mys

HackForum

mys#
Zdar nevite prosim nekdo jak se da obejit "zablokovany" pravy tlacitko u nekterejch stranek? Uz sem na to navod na netu videl ale asi ty stranky smazli:-( Poradte prosim, Dekuju

(odpovědět)
trta15.6.2006 12:02
re: mys#
Jestli ti jde o to, aby sis zobrazil zdrojový kód, tak to můžeš udělat i přes menu. Jestli ti jde o něco jiného, pak můžeš zkusit použít třeba jiný prohlížeč, protože tyto ochrany nefungují ve všech stejně a v kódu to třeba nemusí být ošetřeno.

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP15.6.2006 12:16
re: mys#
Neob pokud používaš operu, tak si můžeš on-line upravit kod...Je na to JS, kterej vymažeš, pokud nemáš operu, tak si ten web stáhni a uprav off-line...
(odpovědět)
Studna :-) | E-mail | ICQ 19207426415.6.2006 14:00
re: mys#
jde to tam ze podrzis kolecko u mysi a zmacknes to prave tlacitko a je to :)) anebo jak psali ostatni jiny prohlizec. To co jsem radil ja jde asi jen v IE.
(odpovědět)
Anonymous_15.6.2006 15:08
re: mys#
ach jo, pravé tlačítko se zakazuje pomocí java scriptu (jestli je na to ještě jiná metoda, opravte mě), takže stačí mít vypnutý javascript v prohlížeči.
(odpovědět)
xoog | E-mail15.6.2006 17:47
re: mys#
no myslim to, ze kdyz si chcete zobrazit prave ten zdrojak a nebo ulozit obrazek a kliknete na to pravym tak vam to vyhodi okno, treba"tyto stranky jsou...bla bla bla..." mo a v tom navodu bylo presne popsany ze se ma neco drzet zmackly a to okno s hlaskou zavrit ESCapem a pak se normalne otevre menu....dokonce sem to i zkousel a slo me to ale su hlava derava:D
(odpovědět)
trta15.6.2006 17:55
re: mys#
vypni si java script!!!
(odpovědět)
xoog | E-mail15.6.2006 18:12
re: mys#
vypnutie javascriptu,alebo v IE
view-source:http:\\www.xxx.xx
taktO tO slape_

(odpovědět)
jOe15.6.2006 19:35
re: mys#
Dalsi moznost je stahnout stranky k sobe na komp a prohlizet az pak ;) To uz te nejaky javascript nezastavi:)

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t15.6.2006 21:41
re: mys#
No presne tak jak napisal pr0ph3t a jOe .... ja zase pouzivam klasiku cez menu .. ZOBRAZIT- STAVOVY RIADOK ... view source ... tot vse ...

----------
Who is Tyler Durden ?
(odpovědět)
ChreNik | E-mail | ICQ 22523378315.6.2006 21:49
re: mys#
Sakra nechapu to kdyz jsem napsal jak tak proc to nezkusi .. ach jo dyz jsem psal co drzet tak won(trta) v zapeti napise ze cetl ze se delalo nejak ze se neco drzelo... dyt jsem mu psal co drzet... vyzkousej si tu moji radu nebo radu kohokoliv jinyho treba tady [link] a uz jsem nepis... fakt tohle je vopruz mas zde snad vsechny mozny moznosti a ty si nevyberes a meles si svou fakt sry ale jinak to neni mozny... Na ty strance mas presne v tom Javascriptu koukal jsem na to vyzkousej co chces ale podle me je nejjednodussi to jak jsem ti psal anebo s tim alternativnim prohlizecem. Jinak samozrejme funguje vse co tu psali ostatni ale tohle se mi zda nejrychlejsi. Alternativni prohlizec neni nejrychlejsi (instalace,..) ale pokud pouzivas IEble, tak fakt uz nvm :)
(odpovědět)
Anonymous_16.6.2006 17:33
re: mys#
klikni na to levim, drz leve zmackni prave drz prave pust leve odklikni levym ten dialog (za staleho drzeni praveho), pak pust prave a mas to menu
(odpovědět)
b669.7.2006 16:30

Zpět
 
 
 

 
BBCode