PHP

HackForum

PHP#
Lidi potreboval bych vedet jak v php zobrazit zdrojovy kod stranky (jestli to jde). A zobrazit ne jen ho tam zkopirovat!
(odpovědět)
Člověk | E-mail | Website | ICQ 333-851-7172.6.2006 14:56
re: PHP#
asi si blbe polozil otazku..
(odpovědět)
master2.6.2006 15:44
re: PHP#
ehm ... pokiaľ viem tak php kódy nepozrieš bez h4ckuntia serveru ... CUZ php je programovaci jazyk čo prepieha na serveri a to tvojej skriňe ide ako čistý html (xhtml a pod) ...
(odpovědět)
B!u3 M4st3r2.6.2006 16:10
re: PHP#
B!u3 M4st3r ma pravdu. PHP pracuje na serveru, napr. javascript nebo HTML potom v prohlizeci.. PHP stahnes treba pres FTP, pres HTTP asi nee... leda s pouzitim nejakeho exploitu :)
(odpovědět)
compman2.6.2006 19:37
re: PHP#
jde to, napr pri neosetrenem vstupu muzes upravit vstupni data tak, ze uzavrou fci pro cteni a dal vypisi treba cely obsah webserveru (php file inclusion nebo tak nejak ..)
(odpovědět)
Tecquilka | E-mail | ICQ 2288580122.6.2006 20:29
re: PHP#
vysvetlite mi niekto ako mozem zisti php kod. prosim
(odpovědět)
miso5.6.2006 13:19
re: PHP#
Mno, normalne soubor otevres pro cteni, nactes do promenny a hodis na echo..
(odpovědět)
mad_eye5.6.2006 14:08
re: PHP#
pokud se ti povede propasovat na cizi server (treba pomoci nechraneneho uploadu) tento skriptik, muzes si prohlizet source jakehokoliv souboru na tom serveru ;)

<?php show_source('index.php'); ?>


btw. nepochopil sem tu tvoji posledni vetu...
(odpovědět)
rytir_s_plnovousem5.6.2006 14:59
re: PHP#
to budes mit blby protoze kdyz zkouknes zdrojak stranky ktera je napsana v php tak se ti to zobrazi v html ... tak trochu začni programovat a napiš si to ... já to skusim pro sebe ale tohle mě ještě nenapadlo ..
(odpovědět)
xenix0015.6.2006 15:36

Zpět
 
 
 

 
BBCode