FakeMail - znám jednodušší způsob

HackForum

FakeMail - znám jednodušší způsob#
Pořád nechápu proč tu píšete šlánek o tom jak napsat fakemail. Nevím přesně charakteristiku fakemailu ale když někdo potřebuje jen si z kamaráda vystřelit tak bohatě postačí program MailBomberXP (nebo něco podobnýho) u kterýho si zadáte falešnou adresu jakou chcete. Sice se to dá poznat v Outlok Express pod tou hlavičkou nebo jak se tomu říká ale myslím že tendle způsob by tam chybět neměl.
(odpovědět)
RaDeoon | E-mail | Website18.5.2006 15:01
re: FakeMail - znám jednodušší způsob#
Předpokládám že reaguješ na můj článek: [link]
Jasně, že když chceš jen tak vystrašit kamaráda, tak si stáhneš nějakej bomber (ty sou většinou anonymní), ale pokud to chceš z jakéhokoliv důvod na své stránky, ten script se hodí
(odpovědět)
Nazghul | E-mail | Website | ICQ 23636583618.5.2006 15:06
re: FakeMail - znám jednodušší způsob#
Tak na tvůj taky zkrátka všeobecně, dal jsem TopTen a našel jsem ,, Jak na FakeMail"
(odpovědět)
RaDeoon | E-mail | Website18.5.2006 15:14
re: FakeMail - znám jednodušší způsob#
Nemam rad pristup - "stahnout a pouzit". Kdyz program, tak (pokud mozno) moji vyroby.

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t18.5.2006 15:44
re: FakeMail - znám jednodušší způsob#
Suhlasim s tebou :D
(odpovědět)
JeyJey | E-mail | ICQ 209-586-51118.5.2006 18:40
re: FakeMail - znám jednodušší způsob#
Hmm ja bych zvládl tak program ,,Ahoj světe" :-D

Já se zaměřuju na programování něčeho jiného ;-) btw: mimochodem tím že jsi napsal že si radši programy děláš sám si do našeho ,,diskutabilního tématu příliš nepřispěl
(odpovědět)
RaDeoon | E-mail | Website18.5.2006 18:42
re: FakeMail - znám jednodušší způsob#
Ja tim chtel naznacit ze pristup pomoci skriptu v php se mi zda lepsi nez stahnuti MailBomberu. Tohle je imho rozdil mezi script kiddie a nekym kdo to mysli vazne.
Jinak ja se taky zameruju na programovani jinejch veci, PHP neumim skoro vubec, ale vyrobit si primitivni mailer jsem zvladl za chvili :)


----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t18.5.2006 20:35
re: FakeMail - znám jednodušší způsob#
RaDeoon:a co potom programujes?Tak ak ovladas nejaky jazyk (aspon trochu),tak by si nemal mat problem nakodit mailer,ktory ma tak 6riadkov vlastneho kodu (teraz to myslim v Delphi;v c/c++,a php som to neskusal)...
(odpovědět)
JeyJey | E-mail | ICQ 209-586-51118.5.2006 21:36

Zpět
 
 
 

 
BBCode