Ardamax

HackForum

Ardamax#
Ahoj, chci se zeptat na keylogger Ardamax, je nejak casove omezeno odesilani logu na mail? Po dvou dnech mi prestaly chodit vsechny logy, tudiz to neni tim, ze by to dotycny nasel .. jedna se o vic lidi :) na ofic. webu jsem zadny info nenasel :(
(odpovědět)
Mario15.5.2006 23:13
re: Ardamax#
Moznosti je vic. Bud jsi spatne nastavil autodestruct (kdyz vytvaris novej keylogger, je tam i nastaveni autodestrukce) a nebo uz nemas misto tam kam ti chodej ty logy (na FTP, v emailove schrance). Jinak je taky mozny ze si obet poridila dobrej antivir nebo firewall, ale pokud se to stalo u vice lidi zaroven, je to docela nepravdepodobne.

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t16.5.2006 16:02
re: Ardamax#
Asi spis ta autodestrukce. Chodi to na mail a je tam mista dost.
Jeste se chci zeptat, kdyz to pridruzuji k nejakemu programu, treba hre, tak ta hra potom nechce fungovat, spusti se jen keylogger :( Nevis co s tim?
(odpovědět)
Mario16.5.2006 17:25
re: Ardamax#
To nevim, to je podezrele. Me to fungovalo oboje - logger i puvodni exe soubor. Nejspis bude problem v tom exe, zkus pouzit jinej. A hlavne se ujisti ze to mas spravne vyrobeny, abys tam ten exe soubor vubec daval :) ;)

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t16.5.2006 20:33
re: Ardamax#
co mam robit ak my niekto poslal KeyLogger.NOD ho nasiel ale v zlozke kde sa nachadal zostali odkazy na moje ine zalozene zlozky , mam to zmazat ,alebo
to je uz mymo prevatsky?
(odpovědět)
Typek | E-mail | Website16.5.2006 20:45
re: Ardamax#
ono jak si to daval ke hre pokud jde o mp hry (cod nevim jestli i cs a tak) tak ty si hlidaji svuj puvodni stav je to jako ochrana vuci nekterym cheatum ktere modifikovali spousteci soubor hry(hlidaji si svuj MD5 stav-sry nevim jak to napsat :)). zkus to dat do neakeho jineho souboru neakeho bezneho programu a nemel by v tom byt problem.
(odpovědět)
kafy18.5.2006 20:45
re: Ardamax#
ono jak si to daval ke hre pokud jde o mp hry (cod nevim jestli i cs a tak) tak ty si hlidaji svuj puvodni stav je to jako ochrana vuci nekterym cheatum ktere modifikovali spousteci soubor hry(hlidaji si svuj MD5 stav-sry nevim jak to napsat :)). zkus to dat do neakeho jineho souboru neakeho bezneho programu a nemel by v tom byt problem.
(odpovědět)
kafy18.5.2006 20:57
re: Ardamax#
sry za zdvojeny prizpevek do smrti si to budu vycitat dokazete mi este vubec odpustit??
(odpovědět)
kafy18.5.2006 20:58
re: Ardamax#
kafy> Tohle me nenapadlo, a je mozne ze to je prave ten pripad.

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t18.5.2006 21:42

Zpět
 
 
 

 
BBCode