Vodafone sms

HackForum

Vodafone sms#
Ahoj, chtel bych si na svych strankah udelat formular na posilani sms na vodafone. Jiste vite, ze kdyz chcete odeslat sms na vodafone z jeho ofic. stranek, musite ospat cislo z obrazku. Ve zdrojovem kodu je obrazek vetsinou takto: img src="imgcode.php?id=7720efc4c81e7222e1d354e
0e54ab2f6" Proto bych se chtel zeptat jesi nekdo nevi jak udelat, aby se mi na mojich strankach u toho formulare taky objevoval tento obrazek obsahujici nahodna cisla... Predem diky
(odpovědět)
Stoyan10.4.2006 17:42
re: Vodafone sms#
tak dej do zdrojovyho kodu stranky:
<img src="imgcode.php?id=7720efc4c81e7222e1d354e
0e54ab2f6">
(odpovědět)
KolarCZE10.4.2006 19:43
re: Vodafone sms#
teda:
<img src=\\\"[link]">
ale asi ti to nepomuze protoze to maji udelany v php a
nahlednuti do zdrojovyho kodu ti potom nepomuze
(odpovědět)
KolarCZE10.4.2006 19:47
re: Vodafone sms#
To je dost k ničemu, nemyslíš? Proč mít formulář na svých stránkách, když ho tam mají oni, nijak si nepomůžeš. Jiná věc by byla, pokud bys nějakým OCR dokázal přečíst onen obrázek a napsat tak PHP skript, který by uměl hromadné odesílání. Jinak to nemá význam.
(odpovědět)
white hated wizard11.4.2006 8:48
re: Vodafone sms#
no jestli si poradne prohlidnes ten obrazek,tak zjistis ze se snazej ho udelat tak aby neslo ho precist a tim i zabranit hromadnymu odesilani. Navic i kdyby se ti to povedlo, tak Oskar ma nastavenej limit kolik sms lze poslat z netu na jedno cislo behem jednoho dne (tusim 50). Pokud to prekrocis, musi majitel toho cisla na netu povolit dalsi posilani sms, pripadne zavolat na operatora. Je to vlastne takova ochrana proti smsbombingu...
Jinak na poslatsms.cz lzeposilat smsky na oskara i bez prepisovani obrazku, maji to asi primo dohodnute s operatorem.

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t11.4.2006 12:59
re: Vodafone sms#
nevim ale jak znam vodafone tak budou mit jeste scripty oscara a jak znam oscara tak to bude lamovina, takze podle me bude dost mozny ze kdyz jim tam postem neposlel informaci o kodu na obrazku nebo tak nejak ze to pude =) ale chce to vozkouset
(odpovědět)
dayvee | Website | ICQ 26899873311.4.2006 16:08
re: Vodafone sms#
Problém odesílání sms z vlastních stránek jsem celkem vyřešil. Má to ale háček.. neběží to asi na žádnym webovym serveru, jen doma na localhostu. Ke zjištění toho hroznýho kódu (id=7720efc4c81e7222e1d354e0e54ab2f6 atd) je totiž potřeba rozkuchat (pomocí fce file, fopen..)soubor: [link] kde se tenhle kod při každym načtení obnoví. Tenhle kód se pak použije pro generování obrázku s číslem a také se tenhle kód musí POSTem poslat při odesílání sms. Vše jsem vyčetl se souboru index.php. Jen napovím, že formulář s sms a opsanym čiselnym kódem je vyhodnocen souborem sms.vodafone.cz/send.php.
! Jestli někdo znáte freeweb server, na němž lze volat fuknci file s odkazem na nějakej web:
file("[link]");
tak dejte vědět, můžeme spolupracovat.
(odpovědět)
Racky | 81.19.33.*26.12.2006 12:26
re: Vodafone sms#
třeba ti pomůže: udělej si vlastní sms bránu [link]
nebo eurotel sms [link] ale to už nejde

----------
nehádej se, nemá to cenu | osobní blog: [link]
(odpovědět)
mzk | E-mail | Website26.12.2006 18:21

Zpět
 
 
 

 
BBCode