Lokalizace telefonu

HackForum

Lokalizace telefonu#
Chci se zeptat jestli je nějaká možnost lokalizovat telefon (smartphone s androidem)?
Potřeboval bych najít lokaci kde se číslo právě nachází.
Samozřejmě už jsem hledal, ale jediné co jsem zjistil bylo, že je to téměř nemožné, že ten přístup mají ,,jen" operátoři.
Takže pokud by nebyla jiná možnost mám k telefonu přístup a možnost tam naisnatlovat nějakou aplikaci, které by mi ho lokalizovala. Ale nevím jakou, protože bych potřeboval, aby fungovala i bez zaplého internetu (data, wifi,...)

Za každou pomoc budu velice rád.
(odpovědět)
Dron | 79.98.153.*9.9.2015 14:50
re: Lokalizace telefonu#
Na Androidu mám odzkoušený Cerberus. Nainstaluješ a přes web ovládáš, sice jen když jsou povolená data. Ale pokud si nastavíš SIM lock, tak ti bude chodit SMSka pokaždé, když někdo do telefonu vloží novou SIM (/zapne telefon), a v té notifikaci je poloha, baterka, operator, fyzické číslo SIMky.
(odpovědět)
Lukki007 | E-mail9.9.2015 14:58
re: Lokalizace telefonu#
Tmobile ma sluzbu KDE JE staci na telefonu aktivovat 1x a pak lojalizace na mape stoji 3.50kc je to na bazi triangulace takze v prirode nic moc ptesnost ale ve meste celkem slusne.. Ale pri prvni aktivaci na ten tel prijde kod takze je treba v tu chvilkum mit telefon u sebe. Pri kazd dalsi lojalizaci staci kod zadat na webu ale na telefon uz zadne upozorneni neprijde.. O2 a vofafone to maji jen pro firmy ale tmobile i pro normal lidi.. Najdi si sluzbu tmobile kde je
(odpovědět)
lehke | 37.48.44.*9.9.2015 20:06

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode