úprava programu

HackForum

úprava programu#
Potřeboval bych změnit chování programu a nedaří se mně to vyřešit. Napadlo mě, jestli není mezi vámi někdo, kdo by mně pomohl.
Na starém notebooku používám W98SE, T602 a C602. OS i programy mně vyhovují (rychlost na starém počítači, znalost ovládání programů,…) a zatím je nechci měnit. Problém je s přepínáním na numerickou klávesnici. Na starém Notestaru se přepínala pomocí NUM podobně jako velká písmena pomocí SHIFT. Pokud se drželo NUM, fungovala numerika, pokud se pustilo, fungovala písmena. To bych nutně potřeboval i na novějším NB (IBM T21), na kterém se musí stlačit FN + NUM, psát numeriku a zpět přepnout opět FN + NUM. Pokud se například píše v T602 text, ve kterém jsou častěji matematické výrazy, je to opravdu zážitek. Stejné je to v C602. Rady typu "používej čísla v horní řadě" mně nepomohou. To je pro rychlejší práci nevhodné a ani za rok a půl mně to nejde.
Zkoušel jsem různé návody na přemapování klávesnice, ale marně. T602 a C602 kašlou na Windows i na DOS a všechny změny ignorují. Nevím, jestli je pro někoho reálné upravit přímo programy, nebo napsat nějaký rezidentní prográmek, který by se vecpal mezi HW a programy.polic@seznam.cz
(odpovědět)
sindy17.3.2006 15:18

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode