PHP kod v obrazku

HackForum

PHP kod v obrazku#
Otazka do plena.
Vlozit zakodovany php script do obrazku nieje problem. Problem je ale v tom ako donutit tento script aby ked sa nacita obrazok odoslal mail a nasledne sa zamazal ?
Teda 1 nacitanie odoslanie mailu a zmazanie php kodu.
Je to vobec mozne ?
(odpovědět)
Hackeree | E-mail14.12.2014 23:14
re: PHP kod v obrazku#
Máš problém v tom, jak spustit ten kód v obrázku, nebo v tom jak má vypadat ten skript, který do toho obrázku vkládáš?
Pokud to první, musíš na webu najít LFI
Pokud to druhé, co takhle funkce mail() a unlink()?

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP15.12.2014 17:01

Zpět
 
 
 

 
BBCode