Uvozovky v PHP

HackForum

Uvozovky v PHP#
Mam spatny pocit z toho, ze nepouzivam ve svych clancich pro vas uvozovky, nevim totiz, jak je mam napsat, aby se mi spravne ulozily do databaze, zkousel jsem klasicky postup \" ale nepomaha to \" proste nedari se mi tam ty uvozovky do HTML tagu (napr. tag A) dostat.

Thx za pomoc
(odpovědět)
--==[FReeZ]==-- | E-mail | Website13.3.2006 6:14
re: Uvozovky v PHP#
Newiem teda ci je to spravne ale skusil si pouzit ASCII symboliku a to s pouziti m &#cislo;
-namiesto cisla dosadis cislo uvozoviek v ASCII tabulke .. newiem to presne musis skusit ,.. snad pojde ...

----------
Who is Tyler Durden ?
(odpovědět)
ChreNik | E-mail | ICQ 22523378313.3.2006 14:52
re: Uvozovky v PHP#
ale pude to i do tagu ?
(odpovědět)
dayvee | Website | ICQ 26899873313.3.2006 15:19
re: Uvozovky v PHP#
No teda ak vkladas do html suboru nejake php a tak myslim ze asi ano ...aspon myslim ...

----------
Who is Tyler Durden ?
(odpovědět)
ChreNik | E-mail | ICQ 22523378313.3.2006 15:36
re: Uvozovky v PHP#
jj, mas pravdu, u vypisu clanku z databaze chybela funkce stripslashes() pro odstraneni zpetnych lomitek - doplneno.
(odpovědět)
Emkei | E-mail | Website | PGP13.3.2006 16:49

Zpět
 
 
 

 
BBCode