Limit na dlzku retazca

HackForum

Limit na dlzku retazca#
Mala otazka lebo sa s tym trapim uz dlho.
Mam mysql a PHP .
Ako doriesim to aby mi nacitol nie cely retazec ale len napriklad 50 znakov ?

Thx
(odpovědět)
fdd | 95.102.95.*30.1.2014 21:42
re: Limit na dlzku retazca#
Máš dvě možnosti:
1) Načteš z databáze celý řetězec a v PHP z něj vyřízneš potřebnou část funkcí substr() [link]
2) Omezíš délku načítaného řetězce přímo v SELECTu pomocí funkce MySQL Left() [link]

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP31.1.2014 8:03

Zpět
 
 
 

 
BBCode