keyloger

HackForum

keyloger#
Ktory keyloger je najlepši? a kde sa da stiahnut?
(odpovědět)
Brancos10.3.2006 18:35
re: keyloger#
to snad nemisliš važne asi den do zadu sa tu o tom rozpravalo a predtym tiež skus viacej hladat
(odpovědět)
Gissmo | E-mail | Website10.3.2006 21:02
re: keyloger#
hladat možem kludne ale ja sa pytam ktory je najlepši podla vas
(odpovědět)
Brancos10.3.2006 21:12
re: keyloger#
Ja osobne doporucujem ARDAMAX .. pre mna je to jednotka a nepotreboval som ziadny iny ... proste ma vsetko co spravny keylogger ma mat ...

----------
Who is Tyler Durden ?
(odpovědět)
ChreNik | E-mail | ICQ 22523378310.3.2006 23:11
re: keyloger#
jojo to možem potvrdit mam ho tiež odskušany a je naj
(odpovědět)
Gissmo | E-mail | Website11.3.2006 1:34
re: keyloger#
ardamax je fakt super...ALE poslal sem ho kamosce do compu a uz ji to zahlasil antivirak :( takze smolik :(
(odpovědět)
ondraimus21.3.2006 12:25
re: keyloger#
ak mozem odporucit - free keyloger 1.1

[link]

ANTIVIRAK HO NENAJDE - pracuje uplne stealth (aspon u mna ...)

nevidno ho medzi procesmi,v start panely,ani nikde inde v systeme ...
neda sa ani spustit konvencnym sposobom - tj dvojklik na exac.
Na vyvolanie hlavneho okna musite hocikde v systeme napisat : "frklg" - ukaze sa vam hlavne okno s nastaveniami a logom
nevyhody : 1. treba instalovat
2. mat fyzicky pristup,lebo logy neodosiela na net

mozno sa to hodi,mozno nie ... kazdy to svoje ...
(odpovědět)
emir0n | E-mail | ICQ 34320001021.3.2006 21:07
re: keyloger#
To ze logy neodesila na sit neni az takova nevyho, nakodit si vlastni odesilac logu neni problem.

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t22.3.2006 17:42
re: keyloger#
existuje vobec este nejaky keyloger okrem ardamaxu ktory je neviditelny pre antivirusy a robi exe instalacky?
(odpovědět)
5432122.3.2006 19:47
re: keyloger#
I kdyz si keylogger naprogramujes sam, stejne je detekovatelny pomoci Anti-KeyLoggeru.

Jedina moznost, jak ho udelat neviditelnym je vyhnout se pouziti klasickych WinAPI, tzn. pouzit tam assembler na kriticke funkce, ktere dokaze rezidentni antikeylogger odhalit, ale mam takovy pocit, ze je stejne potreba udelat keyboard hook, ktery bude detekovatelny, takze mozna by pomohlo upravit systemove knihovny windows, konkretne by to mel byt ntkrnl (jadro Windows).

Je to velmi pracne, navic kazdy muze mit trochu jinou verzi jadra a neni jiste, ze by pak fungoval windows tak, jak ma + dokumentace jadra se shani velice spatne, nikdy v ni nenajdes detailni popis.
(odpovědět)
--==[FReeZ]==-- | E-mail | Website23.3.2006 5:31

Zpět
 
 
 

 
BBCode