Autorefresh webové stránky

HackForum

Autorefresh webové stránky#
Ahoj,
sry za lamerský dotaz, ale.. Jak udělat autorefresh stránky? Nastavil bych si časový interval a stránka by se refreshla v daný okamžik.

Používám doplněk pro firefox, ale zajímalo by mě, jak to jde udělat ručně, pokud nechci programovat nějaké "oficiální pluginy".. Třeba v JS? Jak ale potom ten JS "spustím" na jakékoliv stránce? Nebo by na to šel udělat bashovský skript? Ale u něj mě taky nenapadá, jak ho spustit pro danou stránku..

Díky za odpověď a neukamenujte mě :-]
(odpovědět)
aligatorAARGH | 147.230.178.*11.2.2013 14:08
re: Autorefresh webové stránky#
je to tvoje stránka, nebo ne?
(odpovědět)
infinity :)11.2.2013 15:53
re: Autorefresh webové stránky#
Není. Myslel jsem, že je to patrné z toho, že mluvím o pluginech a doplňcích pro FF :-).
(odpovědět)
aligatorAARGH | 147.230.178.*11.2.2013 18:23
re: Autorefresh webové stránky#
Není patrné, co chceš dělat. Plugin můžeš napsat v js, případně přes jiné pluginy vložit javascript do webu, vše na straně prohlížeče.

Ten web není tvůj, chceč ho hacknout a vložit auto-refreshování do nějaké stránky?

Potřebuješ web pouze refreshnout, mají se měnit ip adresy, user-agent, přijímat nové cookies, případně nějaká náhodná prodleva mezi auto refreshem? Nebo to chceš refreshovat hodně rychle a sejmout na špatně nastaveném serveru mysql databázi?

Taky by se dal napsat jednoduchej program, co na počítači spustí skrytě ie a v něm bude stránku auto-refreshovat bez vědomí uživatele.

PS: zkoušel jsi něco z toho co chceš dost dlouho googlit? :)
(odpovědět)
infinity :)11.2.2013 19:48
re: Autorefresh webové stránky#
Moje chyba, když vidím ty možnosti, že to píšu sem, na soom :-). Kdepak, nic nechci hackovat (jak je zřejmé, jsem lama).

Jde mi jen o funkcionalitu podobnou např. add-onu ReloadEvery, kde si prostě nastavíš čas, jak často chceš reloadovat stránku a hotovo. Ekvivalent ke klávese f5.

Jen mě napadlo, vyřešit si to po svém. A přiznám se bez mučení, moc googlení jsem tomu nedal :-/.
Omlouvám se za nejasné "zadání" v počátku.
(odpovědět)
aligatorAARGH | 147.230.178.*11.2.2013 20:28
re: Autorefresh webové stránky#

<button id="start">Start auto-refresh</button>
<button id="stop">Stop auto-refresh</button>
<input type="text" value="1000" id="time">
<input type="text" value="http://" id="url">
<div id="iframe-div"></div>

<script>
var refresh;
document.getElementById("start").onclick = function()
{
refresh = setInterval(iframe, document.getElementById("time").value);
};
document.getElementById("stop").onclick = function()
{
clearInterval(refresh);
};
function iframe()
{
document.getElementById("iframe-div").inner
HTML = '<iframe src="' + document.getElementById("url").value + '"></iframe>';
}
</script>

(odpovědět)
infinity :)11.2.2013 23:55

Zpět
 
 
 

 
BBCode