Facebook - "restartovaní" nastavení přátelství

HackForum

Facebook - "restartovaní" nastavení přátelství#
Dobrý den,
nějak mi blbne nastavení zobrazování přízpěvků a viditelnost na chatu u některých přátel - nastavením viditelnosti nebo blokováním to pravděpodobně nebude, ikdyž je pravda, že se začínám z důvodu častých změt v nastaveních soukromí ztrácet.

Chtěl bych se tedy zeptat, zda pokud si dotyčné lidi (jen několik jednotlivců) odeberu z přátel a znovu si je přidám, jestli si facebook pamatuje jejich nastavení a zůstanou v různých seznamech a případných blokováních, nebo vše bude čisté a funkční, jako kdybych si je přidal poprvé.

Děkuji
(odpovědět)
Zikmund | 213.191.98.*8.1.2013 7:31

Zpět
 
 
 

 
BBCode