Nápady na ošizení jednoduché soutěže?

HackForum

Nápady na ošizení jednoduché soutěže?#
Ahoj, na jednom fóru právě probíhá soutěž o mobil. Fórum je to nové, neznámé, s malým počtem uživatelů a kvalita příspěvků se téměř neřeší. Za každý příspěvek jsou nějaké ty body a počet příspěvků je omezen na určitý počet za den. Ale za přivedení nového uživatele je poměrně slušný bodový příjem. Soutěž momentálně stagnuje, protože soutěžíme dva a já jsem teď na druhém místě a nechávám protihráče se zdánlivě bezpečným odstupem na místě prvním takže nemá důvod přidávat příspěvky ani shánět nové uživatele.
A teď k tomu, co jsem vymyslel, že bych mohl udělat, kdybych chtěl teoreticky nepodstivě vyhrát:) Jednoduše bych vzal noťas a vyrazil do nějakého obchodního centra, kde jsou free wifi a zaregistroval si nové uživatele, které jsem jakože přivedl. Zvládl bych sehnat asi 15 wifin takže i 15 ip adres pokud se nepletu? Tor nepřipadá v úvahu, protože admin fóra to pozná... Máte nějaký jiný nápad jak by se dalo přidat si sám nové uživatele? Nebylo by jich potřeba moc, ale zhruba 20 až 30 by se hodilo přidat v den, kdy soutěž končí. Odhaduji, že po sehnání zhruba těch 20ti "nových" uživatelů by mě nikdo už ten den předehnat nezvládl.
(odpovědět)
Peeetr | E-mail21.4.2012 11:39
re: Nápady na ošizení jednoduché soutěže?#
Pokud má ta soutěž neošetřené formuláře bezpečnostním tokenem nebo captchou, tak by šlo využít CSRF útoku nebo pokud by tam byl token a neošetřený výstup proti XSS tak XSS útoku. Potom by stačilo akorát oběti poslat odkaz na stránku s nebezpečným kódem. Oběť by na něj klikla a tím by se nevědomky zaregistrovala.

----------
Spravedlnost bez síly je marnost, ale síla bez spravedlnosti je zločin.
(odpovědět)
Fil-kun | E-mail21.4.2012 13:27
re: Nápady na ošizení jednoduché soutěže?#
Admin pozna, ze tech 15 uctu je mrtvych a vytvorenych jen proto, abys dostal body.
(odpovědět)
Storm Trooper | 89.190.52.*22.4.2012 14:02
re: Nápady na ošizení jednoduché soutěže?#
Jsem zapomněl dodat, že každý mnou přivedený uživatel musí přidat aspoň 5 příspěvků a pak já dostanu ty body za přivedení. Tak za každého jako přivedeného napsat 5 odpovědí na něco nebude těžké. Tím splním normu a nemusím ty účty už nikdy více používat.
(odpovědět)
Peeetr | E-mail22.4.2012 19:03
re: Nápady na ošizení jednoduché soutěže?#
Přidání 20 uživatelů = 20 registrací = 100 unikátních příspěvků. Najdi si na webtrhu brigádu tohoto směru a vyděláš si na telefon poctivě :-D
(odpovědět)
22.4.2012 20:03

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode