google redirect

HackForum

google redirect#
Dobrý den,
občas se mi stává,že když do googlu napíšu nějaké stránky, které chci vyhledat (např.: seznam.cz, centrum.cz, pepanovak.cz) a klinu na odkaz pro danou stránku, google mě přesměruje uplně na jinou stránku. Celé mi to příjde divné a nevm čím to může být. Situace je někdy tak absurdní, že skutečně i když se jedná o odkaz pro domovskou stránku seznamu, centrumu nebo jakýkoli jiný "znamý" server, hodí mě to úplně někam jinam. Jindy zase při kliknutí na jakýkoli odkaz v googlu se mi načte znovu (prázdná) stránka googlu. Původně se mi to stávalo jen ve FF, ale teďi v IE.
Nemyslím si, že to je nějaký vir, spíš špatné nastavení prohlížeče???
Neděje se to pokaždé, třeba jen jednou za den...
Díky za případné rady,čím to může být a jak to spravit.

(odpovědět)
_ano_nymous_ | 158.194.145.*18.9.2011 20:46
re: google redirect#
rozhodne to neni chyba na strane Google, ani na strane prohlizece jako takoveho. Rozhodne bych si byt tebou overil DNS, pripadne zacni pouzivat Google DNS (8.8.8.8 a 8.8.4.4), zkontroluj hosts soubor a pochopitelne si projed PC, jestli tam nemas nejaky bastl (zacni adawarem, spybotem a jednorazove to projed nejakym antivirem). Pokud jsi na wifi, tak si z tebe taky nekdo muze delat dobrou srandu s ettercapem a spoofovat/injectovat ti traffic. Spatne nastaveni prohlizece by bylo mozne, ale nenapada mne, co by tohle mohlo zpusobovat - navic kdyz se to prenasi mezi FF a IE? (Ti spolu rozhodne konfiguraci nesdileji)

----------
Cow power by Gentoo...
(odpovědět)
Anonymous_ | E-mail19.9.2011 2:24
re: google redirect#
Tohle se mi stává obcas taky (ten redirect), ale nehledal bych v tom nejakou zradu. Podle me si tim google proste zjistuje popularitu odkazu ve vyhledavani. Spywere v PC pravdepodobne nemam (Linux) a stava se to i s ruznym ISP.

----------
Dal bych všechno co vím za polovinu toho co neznám.
(odpovědět)
Taypan | E-mail19.9.2011 20:41
re: google redirect#
Ale ta frekvence (třeba i 3 x do týdne) mi příjde trochu moc, než aby si tím google něco zjiš´toval...

(odpovědět)
_ano_nymous_ | 195.39.54.125/192.168.1.*20.9.2011 8:55
re: google redirect#
Při tak velkém počtu uživatelů to je až až... ale opakuji je to jen moje teorie. Zakaž si v prohlížeči redirect a příště tu url prozkoumej ;)

----------
Dal bych všechno co vím za polovinu toho co neznám.
(odpovědět)
Taypan | E-mail20.9.2011 22:32

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode