Auto Downloader cez C++ alebo batch

HackForum

Auto Downloader cez C++ alebo batch | Lame#
Ahojte chcem sa vás opýtať či by nešiel spraviť program ktorý by po spustení automaticky stiahol hned po stiahnutí spustil ten subor subor bude mat tak dop 1MB a bude to exe subor ten čo je treba stiahnut skúšal som v batch cez wget ale nefuguje mi to akosi poprípade mi napíšte neaký funkčný jednoduchý kód ja už neviem čo stým 2 tyždne to hladám a nič.....-:(
(odpovědět)
JohnnyX15 | E-mail25.7.2011 11:40
re: Auto Downloader cez C++ alebo batch#
Kuuuurva, to je ale dlouha veta!
(odpovědět)
grammarnazi | 193.165.147.*25.7.2011 14:48
re: Auto Downloader cez C++ alebo batch#
kdyz bys nebyl guma za tech 14 dnu by sis to klidne sam naprogramoval místo trapneho hledani. jsou na to treba asi 4 funkce takze tady nemrc.
(odpovědět)
Shooogun | 193.200.150.*25.7.2011 14:56
re: Auto Downloader cez C++ alebo batch#
a nemožete mi napísať ako pretože fakt neviem neustale googlim ale stále nic a už me to štve protože to potrebuju do meho projektu jinak nebude vubec nic fungovat skušal som wget ale mi píše že to neni prikaz v bat, pls napíšte mi ten kratky kod jednoduchy napr @echo off
link.cz/file.exe
start file.exe

a hladal som aj cez c++ našiel som asi 3 stránky so zdrojovým kodom ale nemal som k nim header files myslím tým curl.h napr a ked som ich stiahol aj tak pisalo chybu a boli pritom v zložke include tak už si neviem rady fakt.....
(odpovědět)
JohnnyX15 | E-mail25.7.2011 15:21
re: Auto Downloader cez C++ alebo batch#
ten wget:
- nahrej do stejného adresare ve kterem mas ten BATak
- nebo dej cestu k nemu do proměnné PATH, aby o něm system vedel
- nebo na nej odkazuj celou cestou, kdyz ho spoustis

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP25.7.2011 15:35
re: Auto Downloader cez C++ alebo batch#
a čo keby si spravil napr. vo Visual Basicu exe ktore by stiahlo ine exe a spustiloho neni to problem ak by si potreboval viem ti také exe poslať a to exe by nacitalo napr. subor ktory by vytvorit tvoj cmd skript napr C:/WINDOWS/mojprogram/url.txt a odtadial by ho to stiahlo teda napr:
@echo off
echo [link]
stiahni.exe
erase /q /s stiahni.exe
...... pokracovanie tvojho cmd suboru :) a to stiahni exe by stiahlo ten subor ktoreho url je ulozena v tom url.txt
(odpovědět)
nitram147 | E-mail25.7.2011 15:47
re: Auto Downloader cez C++ alebo batch#
PS: pisal som to narychlo a nerozmyslal a zabudol som ten link napisat tak aby ho zobrazilo ako text takze tam má byť echo [link] > C:/WINDOWS/123/url.txt
(odpovědět)
nitram147 | E-mail25.7.2011 15:51
re: Auto Downloader cez C++ alebo batch#
potrebujem aby ten prvy subor vypol pár procesov v PC nie potrebných ako iba pár a vymzal neaké subory hned ako by to dokončil stiahol by si subor z mojho FTP na webzdarma a spusti lho a potreboval by som aby to bolo bez tých otazok uložit ako... ak ma chápeš a nemáš skype nahodou?
alebo neičo take cez to sa lepšie píše
(odpovědět)
JohnnyX15 | E-mail25.7.2011 16:00
re: Auto Downloader cez C++ alebo batch#
mám to takto http)://www.lamax.unas.cz/file.exe no a to potrebujem aby to stiahlo a spustili bez otazok ako som písal ale to je len skušobný exe subor, potom tam nahrajem druhý pod tým istym menom a tento vymažem :)
(odpovědět)
JohnnyX15 | E-mail25.7.2011 16:03
re: Auto Downloader cez C++ alebo batch#
Jak psal Shooogun. Stačí ti na to vlastně dvě Win API funkce:
URLDownloadToFile - [link]

WinExec - [link]
nebo
CreateProcess - [link]


----------
Sec-Cave.cz - [link]
HellSec.cz - [link]
(odpovědět)
RubberDuck | E-mail | Website25.7.2011 16:36
re: Auto Downloader cez C++ alebo batch#
ale v akom jazyku je to písané? c++?? alebo ako to tam vložiť teraz som to nepochopil tu win funkciu
(odpovědět)
JohnnyX15 | E-mail25.7.2011 16:45
re: Auto Downloader cez C++ alebo batch#
JohnnyX15: Kdybys nám prostě řekl už na začátku, co to má dělat a za jakým účelem, tak tu máš haldy lepších řešení...(Nemluvě o tom, že si mohl psát věty. :D)

Je to dost omezený. Vybal to na rovinu, všechno, celé řešení jinak ti tu prdel za tebe utírat nebudeme. (Source, celého projektu)



----------
Vytváříme možnosti.
(odpovědět)
mWit25.7.2011 16:45
re: Auto Downloader cez C++ alebo batch#
No proste chcem aby to vypalo procesy a vymazalo. Hned potom stiahlo subor z mojho FTP

file.exe

a spustilo ho tod vše.
(odpovědět)
JohnnyX15 | E-mail25.7.2011 16:53
re: Auto Downloader cez C++ alebo batch#
[link] neni toto ten kód čo ste mi pisali v ofunkciach windowsu ale píše mi to cez c++ chybu pri kompilovani hned 4 radek
(odpovědět)
JohnnyX15 | E-mail25.7.2011 16:54
re: Auto Downloader cez C++ alebo batch#
Absolutně nevíš, co děláš. Nemáš ani ponětí o jazyku C/C++. Tvá práce je založena na zkopírování cizích kódů a takhle to vážně nefunguje. Buď chceš něco umět a věnuješ čas studiu, abys to dokázal, nebo si zaplať někoho, kdo ti to udělá.

----------
Sec-Cave.cz - [link]
HellSec.cz - [link]
(odpovědět)
RubberDuck | E-mail | Website25.7.2011 17:27
re: Auto Downloader cez C++ alebo batch#
Toto musi fungovat ..

@echo off
@wget [link]
@file.exe


(odpovědět)
Vrtule | 192.251.226.*25.7.2011 17:27
re: Auto Downloader cez C++ alebo batch#
ani toto mi nefunguje tebe ano? a pre rubberdicka prečetl pár knih a je sidce pravda ženektere veci v tom nechapu ale len tuto vec potrebuji tak mi jednoduše pomožte vytvit ten jodnoduchý subor ktorý si stiahne danu vec ja nepotrebujem aby ste mi robili diagnozy ja len potrebujem tej zdroják aby mi fungoval další program :)
(odpovědět)
JohnnyX15 | E-mail25.7.2011 17:36
re: Auto Downloader cez C++ alebo batch#
Ve škole taky žádáš učitele/profesory, aby ti dali odpovědi na test, protože ty nepotřebuješ, aby ti dělali diagnózy?
Kdybych u tebe viděl snahu, klidně bych ti to napsal, jenomže veškerá tvá snaha se zaměřuje na hledání hotového řešení. Dodal jsem ti vše, co potřebuješ, a ty ani tak nejsi schopný a ochotný se s tím popasovat. Prostě a jednoduše ti nepomůžu, protože to stojí můj čas a mé úsilí a já ho nehodlám investovat do někoho, kdo si to nezaslouží. Můžeš mi nadávat, můžeš mě nenávidět, ale to je jediné, co můžeš.

----------
Sec-Cave.cz - [link]
HellSec.cz - [link]
(odpovědět)
RubberDuck | E-mail | Website25.7.2011 17:48
re: Auto Downloader cez C++ alebo batch#
som ochotný alebo bol som ešte tak pred 2 dnami ale ked mi to nechcelo nijak ísť tak som sa raadšej opýtal chcem len jednoduchý kod odpoved pretože prešiel som minimálne 300stránok vyskúšal som asi tak 40 možných zdropjových kodov či bat či c++ a už nba to nemam nervi jednoducho teda ak ma chápete bavilo by vás hladať cestu ak žiadna neexistuje? ...://
(odpovědět)
JohnnyX15 | E-mail25.7.2011 18:09
re: Auto Downloader cez C++ alebo batch#
jemi to jasné a aj viem asi naco chces vypat par programov zmazat subori a stiahnut exe :D .... jednoduche exe ktore ked otvoris sitahne subor otvori ale ty neuvidis nic ako keby si ho ani neotvoril po spustení súboru sa zavre a potom ho bat súbor zmaze , ked chces mozem ti na mail zajtra max pozajtra poslat exe subor ale ty mi za to posles bat subor som zvedavi co chces zmazat :)
(odpovědět)
nitram147 | E-mail25.7.2011 22:28
re: Auto Downloader cez C++ alebo batch#
jasne pošlem a aj ti poviem o oč ide :) a Ďakujem že aspon niekto mi pomože s týmto" :)
(odpovědět)
JohnnyX15 | E-mail25.7.2011 23:19
re: Auto Downloader cez C++ alebo batch#
Inak napíš na mail bo mi nič nedošlo a ja som ti písal
nitram 147
(odpovědět)
Johnnny | 87.244.231.*27.7.2011 12:14
re: Auto Downloader cez C++ alebo batch#
Bohužel jsi nepochopil, že ho jen zajímalo, co to chceš smazat. A jinak: Nepsal jsi náhodou i lidem, kteří ti jasně řekli, že ti nepomůžou?

----------
Sec-Cave.cz - [link]
HellSec.cz - [link]
(odpovědět)
RubberDuck | E-mail | Website27.7.2011 12:48
re: Auto Downloader cez C++ alebo batch#
Kdyby jsi mel lepsi motivaci, nez "chci kamosovi zkurvit Windows a tvrdit o sobe, ze jsem hacker", tak by jsi se misto zkurveneho spamovani diskuze zacal neco ucit.

Proste se na to vyser, jak vidis, tak tu nikdo neni dostatecny socialista na to, aby ti s tou picovinou pomohl a ty zase nemas dost silnou motivaci, aby jsi to zvladl udelat sam.
(odpovědět)
Analni vibrator | 109.80.59.*27.7.2011 20:49
re: Auto Downloader cez C++ alebo batch#
nechapu, proc podporujete evidentni retardy.
ale je to vas server, whatever
(odpovědět)
wtf? | 46.28.110.*28.7.2011 20:16
re: Auto Downloader cez C++ alebo batch#
Retard si tu jedine ty ty jebis, wtf? si da meno na fore iba čistý kokot a takých je na tejto planete fakt malo :D
(odpovědět)
JohnnyX15 | E-mail28.7.2011 20:36

Zpět
 
 
 

 
BBCode