Načtení source FB pomocí file_get_contents

HackForum

Načtení source FB pomocí file_get_contents#
Zdravím, chtěl bych načíst zdrojový kod přihlášeného účtu na fb, ale potýkám se s problémem, že když stáhnu zdroj pomocí file_get_contents tak se mi stáhne stránka s omluvou od FB: "Daný typ prohlížeče není podporován". Máte s tím někdo zkušenost?

----------
Uti, non abuti... - Užít, ne zneužít... | KdoSiOdJinud.cz - [link]
(odpovědět)
kdosiodjinud | Website19.6.2011 10:47
re: Načtení source FB pomocí file_get_contents#
cau, musis si falsovat user-agenta...
(odpovědět)
Emkei | E-mail | Website | PGP19.6.2011 17:08
re: Načtení source FB pomocí file_get_contents#
Mělo by to jít takto:
<?php
ini_set("user_agent", "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)");
$html = file_get_contents("[link]");
echo $html;
?>

----------
Spravedlnost bez síly je marnost, ale síla bez spravedlnosti je zločin.
(odpovědět)
Fil-kun | E-mail19.6.2011 17:46
re: Načtení source FB pomocí file_get_contents#
JJ, díky - jsem asi mimo, že mě to nenapadlo :-D

----------
Uti, non abuti... - Užít, ne zneužít... | KdoSiOdJinud.cz - [link]
(odpovědět)
kdosiodjinud | Website19.6.2011 18:38
re: Načtení source FB pomocí file_get_contents#
Ale jak chceš vzít údaje přihlášenýho účtu když file_get_contents čte to co nahrál server ale né to co má právě užvatel u sebe? na to by bylo spíš lepší JS, nebo si to myslel jinak?
(odpovědět)
enycz11 | E-mail20.6.2011 14:36
re: Načtení source FB pomocí file_get_contents#
tak nějak to zatím letmo zkouším ze všech stran, ale narazil jsem například na nemožnost načíst fb do iframu. Chtěl jsem fb v iframu, přečíst si zdrojový kod a separovat určité odkazy, například pak získávat trvalé/veřejné odkazy na fotogalerie, které má uživatel pro veřejnost skryté a tak. Ale je otázka jak ten zdroják dostat...

----------
Uti, non abuti... - Užít, ne zneužít... | KdoSiOdJinud.cz - [link]
(odpovědět)
kdosiodjinud | Website20.6.2011 15:19
re: Načtení source FB pomocí file_get_contents#
kdosiodjinud: Nedostaneš. Leda, že bys tím zkoušením odhalil nějaký 0-day. Toto ale určitě zkouší denně tisíce lidí a šance, že na něco přijdeš, je tedy bohužel hodně malá.

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP20.6.2011 15:51
re: Načtení source FB pomocí file_get_contents#
Ve Firefoxu lze do rámu načíst zdrojový kód stránky (view-source:[link]). Pro získání zdrojového kódu stačí tedy jenom přinutit uživatele aby to z toho rámu zkopíroval: [link] [link]

----------
Spravedlnost bez síly je marnost, ale síla bez spravedlnosti je zločin.
(odpovědět)
Fil-kun | E-mail21.6.2011 15:28
re: Načtení source FB pomocí file_get_contents#
Fil-kun: To view-source: je dobrá vychytávka, to jsem neznal. Díky za info. Hned mě napadlo několik způsobů, jak toho využít :)

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP21.6.2011 15:35
re: Načtení source FB pomocí file_get_contents#
Fil-kun: jj, dobrý nápad. Škoda té limitace na FF.

.cCuMiNn. : předpokládám viz. předposlední článek s docela drsnou kritikou :)

----------
Uti, non abuti... - Užít, ne zneužít... | KdoSiOdJinud.cz - [link]
(odpovědět)
kdosiodjinud | Website21.6.2011 23:00
re: Načtení source FB pomocí file_get_contents#
Fil-kun - btw. to ten problém s FB neřeší, sem si uvědomil, že fb do rámu nenačteš, ale jinde by to využití našlo

----------
Uti, non abuti... - Užít, ne zneužít... | KdoSiOdJinud.cz - [link]
(odpovědět)
kdosiodjinud | Website21.6.2011 23:02
re: Načtení source FB pomocí file_get_contents#
Samotný FB se v rámu nedá načíst, ale ten zdrojový kód ano. Schválně se podívej na adresu toho rámu v tom příkladě.

----------
Spravedlnost bez síly je marnost, ale síla bez spravedlnosti je zločin.
(odpovědět)
Fil-kun | E-mail22.6.2011 13:31

Zpět
 
 
 

 
BBCode