kompilator delphi

HackForum

kompilator delphi#
mam takovej dotaz urceny programatorum ovladajicim jazyk delphi: jakej pouzivate kompilator pripadne ktery vyvojovy prostredi?

prave taky uvazuju ze se pustim do programovani v delphi (prej je na winati jako delany), tak patram po zkusenostech. docela se mi zamlouva borland delphi 2005... co vy na nej ?
(odpovědět)
dayvee | Website | ICQ 26899873318.2.2006 12:18
re: kompilator delphi#
S Delphi jsem stravil par hezkejch chvilek, tusim ze to byly Delphi 6, na novejsich verzich me stvalo ze pro nejsou vytvoreny nektery balicky komponent ktery jsem si zvykl pouzivat.
Jinak si myslim ze mezi jednotlivejma verzema nebude az tak propastny rozdil, zalezi na tobe na co si zvyknes.

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t18.2.2006 12:23
re: kompilator delphi#
jasne, thx. takze se podivam po delphi 6 a vice. me slo o to jestli se neobjevil nejakej lepsi kompilator
(odpovědět)
dayvee | Website | ICQ 26899873318.2.2006 12:34
re: kompilator delphi#
2005tka je prilis preplacana... pro zacatky je lepsi 7 a nisi verze (jsou celkem totozne)
(odpovědět)
QWERin | E-mail | ICQ 20885369418.2.2006 12:51
re: kompilator delphi#
jak myslis to preplacana? ja sem samozrejme zvyklej pracovat s ruzne obsahlejma programovacima prostredi, akorat zacinam s delphi jako s jazykem
(odpovědět)
dayvee | Website | ICQ 26899873318.2.2006 13:50
re: kompilator delphi#
Ja vazne nevim proc lidi tak radi pouzivaji komercni software... Zkus Free Pascal - [link] a k nemu vyvojove prostredi Lazarus - [link] - je to opensource, na mnoho platforem (desitky OS a nekolik proc architektur) a podle mnoha nazoru velmi kvalitni a dokonce kompatibilni s Delphi.
(odpovědět)
Bones | E-mail | Website18.2.2006 15:25
re: kompilator delphi#
stojim si za tim , ze nejlepsi jazyk je assembler :)
(odpovědět)
damien18.2.2006 15:31
re: kompilator delphi#
kazdopadne uz ted stahuju nejaky cd s delphi 7 ent, tak doufam ze to bude k necemu dobry ;)
(odpovědět)
dayvee | Website | ICQ 26899873318.2.2006 18:50
re: kompilator delphi#
No ... v tomto pripade bych doporucoval komercni prostredi od Borlandu, ale rovnez nechapu proc si nekdo automaticky vybere tu nejdrazsi verzi ...
Personal, ktery je pro nekomercni vyuziti zdarma je az na pokrocile databaze zcela dostacujici.
(odpovědět)
Adamson19.2.2006 8:16
re: kompilator delphi#
no ja sem zvyklej delat s tim "nejlepsim" s cim muzu. dostal sem doporuceni na delphi7 tak sem si vybral tu "nejlepsi" verzi. a docela mi vyhovuje... =) komercnost/nekomercnost de mimo mne ;)
(odpovědět)
dayvee | Website | ICQ 26899873319.2.2006 17:52
re: kompilator delphi#
No ... zda je nejlepsi, to nevim ... urcite pomalejsi a slozitejsi. :-))
Ale mozna jenom zavidim ... :D
(odpovědět)
Adamson21.2.2006 8:06

Zpět
 
 
 

 
BBCode