problém s firefoxem 1.5

HackForum

problém s firefoxem 1.5#
dobrý den, mám problém s firefoxem 1.5, který mi nezobrazuje aktuální stránky.
např. když změnim přes ftp kod nejaký stránky, a pak se na ní zase podívám, tak ona je furt stejná. teprve po F5 se zabrazí tak aktuální...
tak sem zkusil různé hlavičky HTTP:
header("Pragma: no-cache");
header("Cache-control: no-cache, must-revalidate");
header("Expires: ".GMDate("D, d M Y H:i:s")." GMT");
header("Last-Modifed: ".GMDate("D, d M Y H:i:s")." GMT");
ale nic z toho nefunguje. Někde jsem se ale dočetl, že firefox si ukádá strukturu stránek aby bylo možno jí rychle zobrazit, ale asi při tom ignoruje hlavičky. Tak vás prosím o pomoc...
PS: v IE to funguje normálně
(odpovědět)
torenter16.2.2006 13:23
re: problém s firefoxem 1.5#
ze to v ie funguje normalne? ani omylem kamo, tak jak to bere firefox je to normalne. co sakra chces? aktualizace zabira. to ze bere stranky z cache je naopak dobre
(odpovědět)
dayvee | Website | ICQ 26899873316.2.2006 16:43
re: problém s firefoxem 1.5#
jenže já potřebuju aby to z cache nebral, potřebuju aby zobrazil vždy aktuální data ze serveru a ne z nějaký zkurvený cache
(odpovědět)
torenter16.2.2006 16:49
re: problém s firefoxem 1.5#
Firefox urcite regulaci kesovani umi, pravdepodobne jsi definoval nejak spatne platnost, mrkni se na tento web:
[link]
a kdybys nekdy nastavoval kesovani primo ve svem firefoxu, urcite by to slo pres about:config v adresnim radku.
:)
(odpovědět)
Adamson16.2.2006 16:56
re: problém s firefoxem 1.5#
O kesovani se toho da mnoho najit pres google a kdyby ses chtel zeptat na neco okolo Firefoxu, bylo by vhodne forum Czilly. [link]
(odpovědět)
Adamson16.2.2006 16:59
re: problém s firefoxem 1.5#
torenter: tak si jednou zmackens f5. z toho te snad neubyde
(odpovědět)
dayvee | Website | ICQ 26899873317.2.2006 17:30

Zpět
 
 
 

 
BBCode