Stahmuti souboru php

HackForum

Stahmuti souboru php#
Cau, chtel jsem vedet jestli jde nejaky zpusobem stahnout soubor php

priklad: je formular kde se ma zadat heslo a je odkazan na login.php tak jestli jde nejakym zpusobem stahnout ten soubor :))) ?
(odpovědět)
HeelGor15.2.2006 18:03
re: Stahmuti souboru php#
Kdyby sel, bylo by vsechno jednodussi. A neboslozitejsi? Podle toho pro koho :)

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t15.2.2006 18:08
re: Stahmuti souboru php#
K php kodu se dostanes dvema zpusoby, bud pres ftp nebo chybou ve webovy aplikaci (nezabezpeceny vstup, upload atp.). O jinym zpusobu nevim, leda admina webu slusne pozadat =)
(odpovědět)
Emkei | E-mail | Website | PGP15.2.2006 18:31
re: Stahmuti souboru php#
muzes ho precist pokud mas pristup do struktury (pokud mozno na ftp). jinak samozrejme z nej muzes precist kompilovany vysledek, ale v nem najdes pravdepodobne jen presmerovani... a proc myslis ze se da cist kod? jak si potom predstavujes bezpecnost pristupu na sql
(odpovědět)
dayvee | Website | ICQ 26899873315.2.2006 18:34

Zpět
 
 
 

 
BBCode