Poradí někdo s C++ ?

HackForum

Poradí někdo s C++ ?#
zdravím, nenašel by se nějáký dobroděj, který by poradil s problémem který se objevil na mém fóru ?

[link]
(odpovědět)
dwander | E-mail | Website | ICQ 22419008921.1.2010 11:32
re: Poradí někdo s C++ ?#
Tve forum ma nizkou navstevnost, tak chces alespon tomu cloveku, co tam nahodou zavital, za kazdou cenu poradit, aby se zeptal i priste a ostatni videli, ze se tam neco deje a zacali tam chodit take?

Zaroven delas svemu foru nenapadne reklamu a doufas, ze tam nekdo odtud zacne chodit take?

Samotny dotaz je navic spatne formulovany a z toho co jsem pochopil i hloupy, tudiz nema smysl se jim dale zabyvat - nepochopil jsem jej na prvni precteni a v tomto pripade to urcite neni moje chyba.
(odpovědět)
independent_ | 89.24.107.*21.1.2010 14:38
re: Poradí někdo s C++ ?#
tady nejde o reklamu, je to znamy ze skoly a to je jeho projekt nebo neco takeho ... snazim se proste sehnat nekoho kdo poradi ... bud porad, nebo mu napis ze je to spatne formulovane. jine veci me nezajimaj.
(odpovědět)
dwa | 88.102.43.*21.1.2010 14:58
re: Poradí někdo s C++ ?#
Ve tvem dotazu jsem si nejak nevsiml zminky o tom, kam bych mel odpovidat, proto odpovidam sem, kdyz zde byla otazka polozena (byt se odkazuje jinam).

Jestli se jedna nebo nejedna o tveho znameho je jedno.

Podstatne je, ze nekdo polozil hloupou a necitelnou otazku a ty ji jeste siris dale, proto je to smerovane i tobe.
(odpovědět)
independent_ | 89.24.107.*21.1.2010 15:37
re: Poradí někdo s C++ ?#
Souhlasím s independentem.

Pokud už sis vytvořil jakési fórum, kde radíš lidem neměl bys dané problematice trochu rozumět? Nebo hodláš každý problém, který se tam vyskytnee přeposlat sem?
(odpovědět)
sLa | 89.103.47.*22.1.2010 13:51
re: Poradí někdo s C++ ?#
dwa: Proc se tvuj znamy nezeptal rovnou tady? Takhle to vypada jak neplacena reklama na tvoje forum.

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t22.1.2010 14:09
re: Poradí někdo s C++ ?#
Zrejme se jedna o klasicky ukol (zjisteni poctu slov) v kurzech algoritmizace na SS/VS.
Vyrid kamaradovi, ze dana uloha je vskutku primitivni a pokud neco podobneho nedokaze vyresit, tak si nezaslouzi projit dal a bude vice nez vhodne aby si predmet zopakoval.
(odpovědět)
Bystroushaak_ | 85.70.61.*22.1.2010 22:39

Zpět
 
 
 

 
BBCode