V čem programovat ?

HackForum

V čem programovat ? #
Zdravím chtěl bych si zacít programovat nake ty trojanky a vim ze to neni jenom tak , ze to chce spousty znalosti ale zajima me v cem zacit programovat respektive kterej programovací jazyk by byl pro tenhle ucel nejlepsi ... Predem moc diky
(odpovědět)
FrrEDY | 217.66.172.*20.4.2009 19:11
re: V čem programovat ? #
doporučoval bych baltík.. [link]ík

Pak bys se taky mohl naučit drhnout si nos.. to je asi to nejdůležitější..
(odpovědět)
c-x | 82.113.53.*20.4.2009 19:56
re: V čem programovat ? #
FrrEDY: nejvhodnejsi je C

----------
[link]

[link]

Někdy kokot kokotem není, někdy je to prostě jenom pták.
(odpovědět)
qteck | E-mail | Website | ICQ 36425086920.4.2009 21:35
re: V čem programovat ? #
Ale hovno, nejlepší je ASM..
(odpovědět)
c-x | 82.113.53.*20.4.2009 21:58
re: V čem programovat ? #
Vzhledem k tomu, že API operačních systémů je zpravidla v C, tak by mělo být nejvhodnější právě C nebo případně i C++, které pro tebe jako začátečníka myslím bude na použití jednodušší. Jinak i do C/C++ programů se dá snadno vkládat Assembly kód, pokud člověk zcela nutně potřebuje nějakou vymoženost, kterou mu C/C++ neposkytne.

Ach jo...
(odpovědět)
Že by to byl... tygr? | 88.102.124.*21.4.2009 4:15
re: V čem programovat ? #
jednoznačně Karel+. Nejinteraktivní programovací jazyk na trojánky viry co ti smaznou vsechno na disku C:\. Byli v nem naprogramovány ty nejslavnější jako W32/Noddie nebo Windows Vista
(odpovědět)
jadus. | 88.103.38.*21.4.2009 13:17
re: V čem programovat ? #
pitomec..:-D

----------
[link]

[link]

Někdy kokot kokotem není, někdy je to prostě jenom pták.
(odpovědět)
qteck | E-mail | Website | ICQ 36425086921.4.2009 16:14
re: V čem programovat ? #
verim ze jsi to pochopil... :-D
(odpovědět)
jadus. | 88.103.38.*22.4.2009 18:11
re: V čem programovat ? #
jadus: pekne :), jsem se zasmal.

Jinak FrrEDY: Zabal to, pokud nevis v cem to delat, tak nevis ani jak to udelat, takze se o to ani nepokousej, nechci tady resit pak tema typu, jak naprogramovat trojana :(
(odpovědět)
babca | 193.86.144.*22.4.2009 22:27
re: V čem programovat ? #
Mno tady nejde o to jak to programovat, tady jde o to jaký jazyk se mám naučit je mi jasný že trojana nenaprogramuju za týden či měsíc .....
(odpovědět)
FrrEDy | 217.66.172.*23.5.2009 16:46
re: V čem programovat ? #
tady prece vubec nejde o jazyk. "trojan" sam o sobe jen rika, ze je program ktery otevira utocnikovi zadni vratka do systemu.

zalezi jakou bude vyuzivat technologii tj. na jakem systemu pobezi a co zneuzije k tomu aby se siril dale atd. podle toho pak zvolis vhodnej jazyk
(odpovědět)
joe~~ | 212.80.64.*24.5.2009 23:09
re: V čem programovat ? #
Teda to je pjekne ulitla diskuze :-)
Tak ocenil bych, ze se FrrEDy nepta kde sezene nejakeho pekneho trojana, ale co se ma naucit, aby si ho napsal sam, to je rekl bych prvni krok od lamy k necemu konstruktivnimu.
No byt tebou, pustil bych se do cecka. Kdyz si osvojis zaklady C, tak jednak pochopis, o cem vubec programovani je a jednak ziskas dobry zaklady pro ostatni jazyky, vetsina skriptovacich stejne z cecka vychazi. Potrebujes nejdriv pochopit principy proceduralniho a objektoveho kodovani a na to je C/C++ idealni. Najdi si na netu nejaky tutorialy a absolvuj je, stahni si zdrojaky neceho, co je pro tebe zajimavy a studuj, jak a proc to autor napsal, hraj si s tim a zkoumej, jak to vylepsit.
Kdyz u programovani par let vydrzis (a za predpokladu, ze nejsi uplne blbej), pak si na otazky, ktery chces polozit, odpovis sam.
Napsat trojskyho kone je peknej cil, ale byt tebou si ho necham na pozdejc :-), nez to zvladnes, budes se potrebovat naucit dost veci. Daleko dulezitejsi, nez vedet, ze nejaky kod neco dela, je totiz vedet jak a proc to dela.

Ale hlavne: kdyz se hacker chysta neco udelat, musi zacit motivem - ok dejme tomu, ze se nejakym zazracnym rychlokurzem naucis vsechno, co potrebujes a napises toho trojana. Co s nim budes delat? Infukujes s tim kamose, ok, co bude dal? Dejme tomu, ze tim trojanem mu nastavis, aby se mu pri prihlaseni vypsalo "Byl jsem tu. FrrEDy"
Hmm prima, ale co dal? Reknes mu "Hele to jsem ja ten FrrEDy, to jsem borec co?" a on na to "No to ses faq dobrej, uz mi nechod na voci".

Takze? Je to stejny, jako kdyz si sezenes bouchacku, prostrelis s ni prkno a budes nadsenej, jakou to udelalo diru; dal nic. Nechci te zrazovat od tvych smelych cilu, jen se ti snazim vysvetlit, ze trojsky kun neni cil, ale nastroj a po nastroji sahnes, az kdyz vis, CO chces delat a PROC to chces delat ;-)

(odpovědět)
ljumper | 84.42.149.*26.5.2009 23:45
re: V čem programovat ? #
ljumper: tim chces rict aby misto do prkna strilel do lidi?

Urcite C nebo jinej strukturovanej jazyk, pozdeji se muzes naucit programovat objektove..muzu doporucit knizku od Pavla Herouta, jmeno si nepamatuju, a nebo od Vaclava Kadlece [link]
(odpovědět)
NyQ_neprihlasen | 77.48.72.*27.5.2009 9:31
re: V čem programovat ? #
NyQ: :D Sak ty vis co jsem chtel rict, byt asi jsem mohl zvolit jinej primer pravda :-)
(odpovědět)
ljumper | 84.42.149.*28.5.2009 0:45
re: V čem programovat ? #
Vy jste padlí na hlavu... Začínat s C...
(odpovědět)
Zippo Zapalovač | 88.102.124.*28.5.2009 20:59
re: V čem programovat ? #
zippo: no a v cem bys zacinam ty? v basicu? Jasne je tam vsechno jednodussi, prostredi za tebe ohlida skoro kazdou chybu .. ale zrovna idealni prostredi pro psani backdooru to neni :-), navic o to vic pak budes prekvapenej, jak vypada skutecnej svet, az budes chtit OPRAVDU neco slusnyho napsat. Pak muzes jeste myslet nejaky c-derivaty, skriptovaci jazyky ... ja osobne jsem zacinal basicem, ale na prvnim vaznejsim projektu (ovladani a konfigurace midi banky) jsem pochopil, ze tudy cesta proste nevede a to byl GW basic, v ty dobe naprosto nejlepsi implementace s plnou podporou binarni matematiky, prace s portama etc.

Kolik tak muze FrrEDymu bejt, rekneme 13? V jeho veku jsem si ja pri hodinach z nudy na pijaku delil a hledal zakonitosti periodicity zbytku. Neni duvod, proc by ve 13ti nemohl napsat helloworld. To ho chytne a kdyz bude mit dobrej tutorial a jestli mu to mysli (a ma tah na branu), prokouse se pres datovy typy, struktury a pointery a jakmile pochopi ze vsech stran deklarace, ma cestu otevrenou k cemukoli. Nemusi se ucit javu, perl, vsechno uz to umi. ASM uz je jen tresen na dortu.

Mam znamyho, kterej v 15ti psal v c# tak ciste a tvorive, jak to ja uz nikdy nebudu umet, vsechno je to jen a jen o tom, co mas v hlave a jestli to dokazes vyuzit a taky prekousnout, kdyz se ti zrovna nedari. Nic jinyho nepotrebujes.

(odpovědět)
ljumper | 90.178.33.*29.5.2009 0:08
re: V čem programovat ? #
Zkus do zacatku LISP. Je to skvelej multiparadigmatickej jazyk kterej te nauci premyslet ve vice programatorskych rovinach. Zacinat Cckem neni nejlepsi reseni ale neni to ani nemozne. Ja s Cckem treba zacinal.
(odpovědět)
Duck | 67.159.44.*29.5.2009 2:21
re: V čem programovat ? #
Ja vim ze se opakuju a ze se mnou opet vetsina mistnich nebude souhlasit, ale existuji i jazyky umele vytvorene za ucelem nauceni se programovat.

Zacinat Ceckem je dost drsnej zpusob. Osobne jsem za svuj zivot prosel nekolika jazyky a C mi prijde pro zacatecnika asi uplne nejmin vhodnej. Oproti nemu zlata Java nebo C#. Cecko je slozity a ma spoustu zastaralejch veci, ktery novacka tak maximalne zmatou (manualni alokace pameti, pointery a jiny zbytecnosti, ktery k pochopeni zakladnich principu naprosto nepotrebuje).

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t30.5.2009 3:01
re: V čem programovat ? #
Co se tyce Lispu, myslim ze zacinat funkcionalnim programovanim neni nejlepsi zpusob..od toho mate ve skole matematiku :-)

Objektovy programovani - Java, C++
Objektove programovat se muzes ucit, az ti prestane vyhovovat strukturovany programovani. Myslim, ze je lepsi naucit se nejdriv C/Pascal a pozdeji si precist nejakou knizku, ktera se zabyva OOP jako takovym (nevyucuje jazyk)

Basic - pred dvaceti lety na gumakovi moznaa, ted je ti k nicemu

Specialni jazyky: ty jsou pro 8-9ti lety deti, je to o tom jak treba provedes robota bludistem :-)

C neni drsny - je jenom skutecny. Je to systemovy jazyk a jestli chces delat nejaky systemovy veci (jakoze chces) tak je pro tebe jako delany.

asm - mozna po Ccku, pochopis jak to doopravdy funguje. S C se pekne doplnuje.

A ted mi reknete kdo z vas by chtel psat trojana v C#, Lispu nebo Basicu :-D
(odpovědět)
NyQ_neprihlasen | 77.48.72.*30.5.2009 19:26
re: V čem programovat ? #
Nevnucujte mu tu nepřenositelnou prasárnu C.
(odpovědět)
Zlaté stránky | 88.102.124.*31.5.2009 12:48
re: V čem programovat ? #
yp: nechces to trochu rozvest?

1.) Nikdo mu nic nevnucuje, jen mu radime

2.) C je neprenositelny? Dokaz to. C byl vyvinut jako multiplatformni makroassembler.

3.) C je prasarna? V cem delas ty? To, ze nekteri lidi pisou prasacky v Cecku (treba ja), neni chyba jazyka.

4.) Vis vubec jak ten jazyk funguje? Jakym zpusobem je zajistena prace se strukturama a jak fungujou podprogramy? Jestli ne, nerejpej. Jestli ano a nelibi se ti to, tak vymysli neco lepsiho.
(odpovědět)
NyQ_neprihlasen | 77.48.72.*31.5.2009 14:43
re: NyQ#
1. Vnucovat a radit má k sobě často velmi blízko.

2. Byl vyvinut? Ano. Dá se tak použít? Málokdy bez potíží a hromady příkazů pro preprocesor.

3. Sám jazyk možná ani ne, ale jeho mnohá API podporují prasáckost (UNIX, rozšířené implementace libc). Proč to říkám? Protože v tom programuju (ostatní jazyky už jsem nějak pozapomněl, tak co mi zbývá).

4. Ano, vím. Tvoje otázky jsou značně nekonkrétní. Při volání podprogramu se na zásobník umístí argumenty a ukazatel do kódu, kam se má procesor po vykonání funkce vrátit. Ještě k tomu je několik konvencí, jak se to může dít (fastcall, stdcall, ...). Tohle programátor v C zpravidla ani vědět nemusí. A vlastně, proč na to odpovídám...

(odpovědět)
Zlaté stránky | 88.102.124.*3.6.2009 1:27
re: V čem programovat ? #
Ja nejradsi programuju v normalnich hadrech - prece jen se clovek citi uvolnenejc nez v kravate a obleku..
(odpovědět)
Neasi | 216.120.241.*31.5.2009 22:24
re: V čem programovat ? #
NyQ_neprihlasen:
ad 3) Jazyk muse byt navrhnuty takovym stylem, aby nepodporoval prasarny a primo nutil programatory, aby se jim vyhybaly. Krasa a zaroven zrada Cecka je, ze ti je umoznuje.

Neasi: totez. V kravate a obleku se clovek nejdriv neciti. Ale neni lepsi pocit, nez byt oblecen v kravate a obleku a pripadat si jak v monterkach. Mit nadherny jazyk, ktery nepodporuje kdejakou spinu a pritom dokazat krasne ciste napsat co se ti zlibi.

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t1.6.2009 2:28
re: V čem programovat ? #
"muse" - muze, "nebo" "musi" ?
(odpovědět)
NyQ_neprihlasen | 195.113.207.72/195.113.221.*4.6.2009 15:08
re: V čem programovat ? #
Muze. Zadnej jazyk jsem nikdy sam nenavrhoval a byt tak namysleny, abych rikal, co spravny jazyk MUSI splnovat, to bych si nedovolil.

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t5.6.2009 23:50
re: V čem programovat ? #
Programatori jsou delnici 21. stoleti.
(odpovědět)
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ | 77.48.106.*3.6.2009 13:33
re: V čem programovat ? #
Hmm...tak to abysme zalozily novou delnickou stranu:D
(odpovědět)
Antrax.megashit | E-mail3.6.2009 16:33
re: V čem programovat ? #
"Jazyk muse byt navrhnuty takovym stylem, aby nepodporoval prasarny a primo nutil programatory, aby se jim vyhybaly. Krasa a zaroven zrada Cecka je, ze ti je umoznuje."

:-) hezky a spravne receno. Vlastne je to idealni prostor pro svobodomyslnou a zaroven disciplinovanou mysl; pokud jedno z toho neplati, neni to idealni prostor. Pak taky naroky na vysledny kod samozrejme - je sice prima, ze nektery prostredi ukladaji bool jako 32bit (align - zadny problem), ale je to o 31 bitu vic, nez potrebuju :-)

(odpovědět)
ljumper | 90.178.33.*3.6.2009 21:58
re: V čem programovat ? #
V dnesni dobe, kdy vetsina mladejch lidi se uci programovat sama, ziskavaji spoustu zlozvyku a vsechno, co neni striktne zakazano vnimaji jako povolene ne-li snad doporucene, tezko narazis na dostatecne disciplinovanou mysl. Navic by si sama musela uvedomit, ze je jakasi disciplina zapotrebi. Mentalita dnesni spolecnosti spis smeruje ke stylu, ktery s radosti demonstruje, jak blizko uz se priblizil k pomyslnym hranicim.

Obzvlast pro uceni se programovat je to podle meho nazoru nevhodne. Sice se ceckem naucis jazyk, kterej je pouzitelnej i v praxi a spousta dalsich z nej vychazi ale muzes tim taky ziskat spoustu navyku a zlozvyku, kterych se hned tak nezbavis.

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t6.6.2009 13:11
re: V čem programovat ? #
Cecko vnimam jako castecne prekonany jazyk. Uz jsem to tu i rikal a je mi jasne, ze se mnou opet spousta lidi nebude souhlasit. Nehodnotim ho z hlediska pouzitelnosti (protoze pouzitelny je, coz dokazuje jeho siroke nasazeni ve spouste projektu), ale z hlediska vyvoje. Novejsi jazyky, ktere z nej vychazeji, jsou navrzeny daleko modernejsim zpusobem, ktery mi prijde lepsi-> jsou napriklad plne objektove (a jestli ted nekdo rekne, ze C++ je objektovy jazyk, tak at si rovnou liskne), nebo neobsahuji nektere problematicke konstrukce obsazene ve starsich jazycich. Napriklad ukazatele vnimam jako nepotrebnou historii, kterou ke svemu zivotu absolutne nepotrebuji.
Rad si ale poslechnu i nazory ostatnich.

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t5.6.2009 23:59
re: V čem programovat ? #
co te vede k nazoru, ze je java vic objektovejsi nez c++?
(odpovědět)
Emkei | E-mail | Website | PGP6.6.2009 8:15
re: V čem programovat ? #
Treba to, ze C++ neni, nikdy nebyl a uz nejspis ani nikdy nebude ciste objektovym jazykem? C++ mixuje proceduralni a objektove paradigma. Java je (s vyjimkou nekolika primitivnich typu) naprosto ciste objektova.


----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t6.6.2009 13:00
re: V čem programovat ? #
tvrdit, ze C++ neni objektovy jazyk, je se vsi uctou hloupost...
(odpovědět)
Emkei | E-mail | Website | PGP6.6.2009 13:08
re: V čem programovat ? #
to nemyslis vazne, ze ne? Kukni se treba na wiki nebo kamkoliv. C++ je sice castecne jazykem objektovym, protoze podporuje i objektove paradigma, ale neni to jazyk CISTE objektovy. V C++ uz jsem nejakej patek nedelal, takze to lovim vsechno z pameti, ale uz jen to, ze funkci main muzes napsat samostatne bez zabaleni do nejakeho objektu je jasnym dukazem neobjektovosti C++.

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t6.6.2009 13:14
re: V čem programovat ? #
ja nikdy nenapsal, ze C++ je ciste objektovy, zatimco ty jsi hned ve svem prvnim prispekvu napsal, ze neni objektovy vubec, coz je hloupost.
(odpovědět)
Emkei | E-mail | Website | PGP6.6.2009 13:30
re: V čem programovat ? #
muzes mi prosim citovat, kde PRESNE jsem napsal, ze neni VUBEC objektovy?

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t6.6.2009 14:51
re: V čem programovat ? #
Pokud jsi myslel ten uplne puvodni prispevek, tak tam je jasne napsano:
Novejsi jazyky ...(zkraceno)... jsou napriklad plne objektove (a jestli ted nekdo rekne, ze C++ je objektovy jazyk, tak at si rovnou liskne).

Novejsi jazyky jsou plne objektove (ciste objektove, rikej si tomu jak chces), a ze C++ takovym jazykem neni a za tim si stojim.

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t6.6.2009 15:26
re: V čem programovat ? #
ad "jestli ted nekdo rekne, ze C++ je objektovy jazyk, tak at si rovnou liskne". ja tvrdim, ze C++ je objektovy jazyk a liskat si nemusim, nebod skutecne objektovym jazykem je.
ad "...je jasnym dukazem neobjektovosti C++". nesmysl, je jasnym dukazem, ze C++ neni zcela objektove, nikoliv neobjektove.
(odpovědět)
Emkei | E-mail | Website | PGP6.6.2009 16:20
re: V čem programovat ? #
Emkei ma pravdu. C++ v nynejsi verzi neni opravdu zcela objektova, ale pry se chysta nova verze, ktera by mela byt uz opravdu objektova :)
(odpovědět)
babca | 193.86.144.*7.6.2009 15:33
re: V čem programovat ? #
To co jsi napsal, je vytazene ze zavorek v te vete. V hlavni vete je jasne napsane PLNE objektove, zavorka ma jen doplnujici charakter. Ano, mel jsem tam znovu napsat slovo PLNE, aby to bylo vsem jasne. Bohuzel jsem necekal, ze tu bude nekdo takto slovickarit a uz vubec ne, ze to budes zrovna ty. Ja myslim, ze z mejch prispevku bylo naprosto jasne pochopitelne, jak to myslim a snazit se tu chytat za slovo je naprosto zbytecne.

Takze naposledy: C++ podporuje praci s objekty, ale neni ciste objektovym jazykem, protoze spousta veci v nem nema s objekty absolutne nic spolecneho. Proto taky moje narazky na to, ze jestli nekdo prohlasi C++ za objektovy jazyk, tak se myli. Ja nikdy netvrdil, ze v C++ nelze pracovat s objekty.

Java a dalsi jazyky jsou ciste objektove, protoze vsechno v nich jsou objekty (az na par primitivnich datovych typu). Takoveto jazyky ja nazyvam objektovymy.

To mas asi tak, jak kdybys prohlasil, ze zed je kamenna, kdyz je postavena z polystyrenu a na povrchu jsou kameny. A vedle toho mel zed, ktera je postavena z kamenu. O ktere z nich reknes, ze je kamenna? Je nutne zduraznovat, ze je ciste jen kamenna? Nebo to kazdy pochopi, ze kdyz je neco slozeneho z nekolika casti, ze to tezko nazves nazvem jedne z nich?



----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t7.6.2009 19:35
re: V čem programovat ? #
neber to zle, reaguji na tve prispevky, protoze se s tebou da diskutovat na urovni, rovnez nemam rad slovickareni. vim, ze je Java velmi silnym jazykem, ja ale programuji v C++, a to objektove, proto me vyrazy jako "neobjektovost C++" od javaru nepatrne irituji...
(odpovědět)
Emkei | E-mail | Website | PGP7.6.2009 21:15
re: V čem programovat ? #
V poradku. Je pravda, ze jsem se nevyjadril zrovna exaktne, takze jsi mel moznost mne vzit za slovo a najit nedokonalost v me argumentaci. Kdybych si daval vetsi pozor, nemuselo se to stat.

Jeste k predmetu nasi diskuze: Ja taky driv delal v C/C++, ale rozdil v mire objektovosti mi plne docvaknul, az kdyz jsem delsi dobu pouzival Javu a pak se zpetne ohlednul k C++. Spousta veci, ktery tam jsou, v Jave diky striktne objektovemu pristupu vubec nejdou. Otazkou je, jestli je to vyhoda nebo ne. Jak uz jsem uvadel a ljumper mi daval za pravdu - s mocnym nastrojem prichazi i zodpovednost, ze ho budes rozumne vyuzivat. Vim, ze se citim lepe, kdyz mi jazyk nedovoluje problematicke konstrukce. To je ale asi pouze otazka osobnich preferenci, ke kterym jsem po mnoha letech programovani v mnoha ruznych jazycich dosel. Aneb co nepotrebuji, to mit nechci, zbytecne bych si tim nadelal problemy (znam se ;-) ). Mozna je to ale take dane tim, ze jsem (obzvlast v posledni dobe) dost zamerenej na tvorbu spis vysokourovnovych aplikaci (tj. ruzne druhy softwaru na zakazku pro ruzne neinformaticke firmy, ruzne podpurne nastroje pro praci beznych lidi, informacni systemy atd.), kde mi Java sedi daleko lepe.

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t8.6.2009 1:53
re: V čem programovat ? #
V závorce máš napsáno "a jestli ted nekdo rekne, ze C++ je objektovy jazyk, tak at si rovnou liskne", můžeš tvrdit, že jsi tam to slůvko "čistě"/"plně" zapomněl, ale netvrď mi, že ta věta šla pochopit jinak! :-)

A k samotnému problému -

Nechápu tento spor. Mezi jazyky je jistá konkurence. Každý programátor hodnotí dle vlastních preferencí a podle projektu jazyk. Jazyky, které sednou více programátorům a které jsou vhodné pro více situací mají větší "podíl na trhu"... a naopak.
C/C++ bude (asi a doufejme na vždycky) potřeba na jádra systémů, ovladače a aplikace silně propojené s hw, aplikace velice náročné na výkon, hry...a na JRE, .NET a podobné frameworky a prostředí :-)
(odpovědět)
mr.Crow. | 213.211.34.*8.6.2009 21:01
re: V čem programovat ? #
A na vsechno ostatni je tu Baltík :D

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t8.6.2009 23:37

Zpět
 
 
 

 
BBCode