Puštění exe na dálku

HackForum

Puštění exe na dálku#
Zdraví, mohl by mi tu někdo poradit jak bych např. na stranky dal odkaz na který by člověku klik a zapl by se mu určitý exe program který by to před tím stáhlo? a nebo jak bych ten program dostal do cizího pc aj s tím že by se to pod určitými parametry zaplo

a nebo jestli by fungovalo že by to sáhlo pouze odkaz(na soubor na web)i s parametry?

poradrtě prosím
(odpovědět)
Jozo | 78.102.111.*24.3.2009 16:23
re: Puštění exe na dálku#
na stazeni nevim ale na spusteni je v php na to f-ce exec(). App se spusti pod uzivatelem SYSTEM.

nejak podobne se myslim sirilo spousta cervu.
(odpovědět)
jadus. | 88.103.38.*24.3.2009 17:50
re: Puštění exe na dálku#
jadus: Oh my fucking god, PHP bezi na strane servera ako chces preboha pustit exe u klienta pomocou exec?
Fakt demencia
(odpovědět)
grinhlida | 78.98.172.*24.3.2009 22:17
re: Puštění exe na dálku#
Hm, zrejme to mal byt God, ze? :/
(odpovědět)
grinhlida | 78.98.172.*24.3.2009 22:18
re: Puštění exe na dálku#
exec($_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "\\jmenoaplikace.exe");

? ;)
(odpovědět)
mr.Crow. | 213.211.34.*24.3.2009 22:36
re: Puštění exe na dálku#
no jasný, chápu.... takže myslíš že by šlo že by se můj exe soubor kterej bych nahral nekam na můj ftp server pustil díky sriptu z toho webu a fungovalby stejně jako kdybych ho pustil z ze složky na hdd?
(odpovědět)
JOzo | 78.102.111.*24.3.2009 19:15
re: Puštění exe na dálku#
jozo:myslis to tak,aby o tom ten uzivatel nevedel,ze se mu bude nejaky soubor spoustet,nebo aby vedel?Jestli moznost c.1 tak nejaky exploit z netu na browser ktery potrebujes a jestlize moznost c.2 tak by to tak tezky byt nemelo.
(odpovědět)
(l)user | 77.48.126.*24.3.2009 19:38
re: Puštění exe na dálku#
o schovaní nejde,ten program má schování v sobě.
... takže pro možnost č.2 máš jakej plán? podle mě aby když na něco na webu klikne aby se mu to pustilo... asi přes sript ...ale doufám že to pude tak jako by to měl normálně na hdd
(odpovědět)
Jozo | 78.102.111.*24.3.2009 19:44
re: Puštění exe na dálku#
Ten .exe soubor musí byt pred spustenim natazenej celej do pameti, takze ho prvni musis stahnout (byt jen jako docasny soubor) a az pak ho pustit..
(odpovědět)
Hanz | 213.29.20.*24.3.2009 21:49
re: Puštění exe na dálku#
jako do tempu aby se stáhl?
(odpovědět)
Jozo | 78.102.111.*24.3.2009 23:43
re: Puštění exe na dálku#
Treba,je jedno kam se stahne,ale aby byl spusteny,tak musi byt v PC..
(odpovědět)
Kukuc | 77.48.126.*25.3.2009 14:10

Zpět
 
 
 

 
BBCode