Pozměnit data formuláře a odeslat.

HackForum

Pozměnit data formuláře a odeslat.#
Co mám na mysli? Mám nějakou standardní stránku php protokol http a zde mám vyplnit data do formuláře. Potom se dá odeslat.
Já bych potřeboval vědět, jestli nějak lze zjistit ten řetězec, pozměnit a nějak odeslat tomu serveru..
Moc tomu nerozumim takže prosim o vysvětlení.

Díky moc
(odpovědět)
postcd15.1.2006 12:08
re: Pozměnit data formuláře a odeslat.#
zkus brutalforce utok a priste bejt trosku konkretnejsi a ne tak zmatenej ;D
(odpovědět)
dayvee | Website | ICQ 26899873315.1.2006 19:56
re: Pozměnit data formuláře a odeslat.#
jo.. myslim registrační formulář. a zde je třeba vyplnit např email a když ho nevyplnim, tak mě to nepustí dál....
(odpovědět)
postcd16.1.2006 1:04
re: Pozměnit data formuláře a odeslat.#
šlo by to..?
(odpovědět)
postcd24.1.2006 22:43
re: Pozměnit data formuláře a odeslat.#
tak ho proste napis v cem je problem? a jestli potrebujes nejakej konkretni mejl tak si stahni nejakej bruteforcer...
(odpovědět)
dayvee | Website | ICQ 26899873324.1.2006 23:02
re: Pozměnit data formuláře a odeslat.#
NE, jak jsem řikal, vyplňuju registracni formular a musim vyplnit traba nejaky pole. Je to standardni php stranka.

A já potřebuju, abych to pole prostě nemusel vyplnit.

Jde to jakkoli co nejjednodušeji obejít?
(odpovědět)
postcd25.1.2006 15:28
re: Pozměnit data formuláře a odeslat.#
Vypln fake mail nebo co presne potrebujes, v cem je problem?

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t25.1.2006 15:44
re: Pozměnit data formuláře a odeslat.#
nechci email..
pokud jsi nekdy vyplnoval reg form, tak vis ze nejaky pole jsou poviny.. ja ale potrebuju, abych tam nemusel nic vyplnit.

Nejak to obejit..

(odpovědět)
postcd25.1.2006 16:22
re: Pozměnit data formuláře a odeslat.#
tak tam napis neco vymysleneho ne? Nebo ti jde o to ze tam musis napsat neco predem definovaneho, presneho? Jako treba heslo? :D

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t25.1.2006 20:16
re: Pozměnit data formuláře a odeslat.#
Ne tak blbej nejsem ;-)

Potřebuju, aby to pole bylo úplně prázdný..
(odpovědět)
postcd25.1.2006 21:03
re: Pozměnit data formuláře a odeslat.#
Porat mi ale neni jasny k cemu ti to je :D

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t25.1.2006 21:05
re: Pozměnit data formuláře a odeslat.#
:-)
jo jasně, je to kvůli referencím. Když tam nenapíšu svojí přezdívku, tak je možný, že všechny lidi co na stránku přídou normálně bet ref odkazu budou mít za referala mě..

Každopádně mě zajímá jestli to jde obejít..
php soubor - reg. form
(odpovědět)
postcd25.1.2006 22:36
re: Pozměnit data formuláře a odeslat.#
tezko. leda ze by tam meli programovou chybu
(odpovědět)
dayvee | Website | ICQ 26899873328.1.2006 3:47
re: Pozměnit data formuláře a odeslat.#
Víš co, jde hlavně o to to nějak obejít.. jak to odeslat na server...?
(odpovědět)
postcd28.1.2006 23:37
re: Pozměnit data formuláře a odeslat.#
Tak to vyřeš tak, že si ten soubor uložíš na disk, pak ho upravíš tak, že to pole třeba smažeš nebo jakkoiv upravíš, nastavíš absolutní cestu k výkonnýmu skriptu..

Ale pokud je to v spracovávacím skriptu nastavne podmínka na to, že tu hodnotu opravdu zadáš, jako že asi určitě bude.. tak to potom ti to nepomůže. Ale můžeš skusit injection.
(odpovědět)
IRQ-7.2.2006 12:41

Zpět
 
 
 

 
BBCode