Scriptik ktery by vytahl vysledky z google...

HackForum

Scriptik ktery by vytahl vysledky z google...#
a upravil je??? asi tak ze v hledani vyjde 1000 vysledku ktery budou vypadat
baf - 1
baf - 2
baf - 3
...
baf - 1000

a ten script by mi dokazal zapsat do souboru jen to 1, 2 3 ... 1000

nevite? poradite? bo alespon jak na to
(odpovědět)
google - zapsid do souboru | 82.100.0.*24.8.2008 7:30
re: Scriptik ktery by vytahl vysledky z google...#
imho nejefektivnejsi je na podobne veci XML, ale jinak to zvladne naprosto kazdy jazyk, staci nastudovat zakladni praci s textem a regularnimi vyrazy.
(odpovědět)
Emkei | E-mail | Website | PGP24.8.2008 19:55
re: Scriptik ktery by vytahl vysledky z google...#
Emkei, on nechce poradit. myslim, že tim poradit myslel napsat ten skript :)
(odpovědět)
NyQ | E-mail | Website24.8.2008 20:50
re: Scriptik ktery by vytahl vysledky z google...#
Za mensi uplatu ti to rad vyrobim ;-)

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t25.8.2008 0:01
re: Scriptik ktery by vytahl vysledky z google...#
ja dokonce za o neco mensi, nez mensi uplatu :D

----------
The most important thing in communication is to hear what isn't being said....
(odpovědět)
Gerlige | E-mail | ICQ 29316500825.8.2008 0:04
re: Scriptik ktery by vytahl vysledky z google...#
[link] Neplať žíďákům a najdi to na tomhle fóru ;) Máš to na pár řádků.
(odpovědět)
_( | )_ | 90.176.138.*25.8.2008 8:39
re: Scriptik ktery by vytahl vysledky z google...#
[link] A nebo tu ;)
(odpovědět)
_( | )_ | 90.176.138.*25.8.2008 8:40
re: Scriptik ktery by vytahl vysledky z google...#
Staci sledovat pri listovani $_GET['start']
(odpovědět)
BlueRain_ | 213.192.9.*25.8.2008 8:59
re: Scriptik ktery by vytahl vysledky z google...#
O google API si neuvazoval?
(odpovědět)
dc | 62.24.89.*25.8.2008 17:26
re: Scriptik ktery by vytahl vysledky z google...#
lol poprve co prdelac nekomu poradil :)))
<oftopic>

imho nejlepsi kdyz si to napises sam, nic na tom neni, nastuduj si jak funguje http protokol...

GET /search?client=script&rls=cs&q=neco
_co_hledam&sourceid=opera&ie=utf-8&
amp;oe=utf-8<lf>
Host: google.com<lf>
<crlf>

<lf> je line-feed je zalomeni radku
<cr> carriage return...

Pokud budes dodrzovat syntax http protokolu tak ti google vrati presne to co chces, to si pak vyparsujes podle vlastnich predstav. HF :)
(odpovědět)
cP | 213.84.233.136/192.168.8.*26.8.2008 15:51
re: Scriptik ktery by vytahl vysledky z google...#
teda ty jsi chytry.... akorat to je uplne na picu ;)
(odpovědět)
_( | )_ | 85.160.81.*26.8.2008 18:16
re: Scriptik ktery by vytahl vysledky z google...#
No ja vim ze nejsem tak chytry jako ty. Ale kdyz uz kritizujes mohl bys priste byt konkretni a neplkat jenom hovinka ? V cem je to napicu ? ano ja vim jak by jsi to udelal ty, stahl bys si skript z fora jak radis vys.
Nevidim nic spatneho na tom naucit se jak funguje http protokol.
(odpovědět)
cP | 213.84.233.136/192.168.8.*27.8.2008 10:59
re: Scriptik ktery by vytahl vysledky z google...#
cP jsi vajco..
(odpovědět)
vole antos | 85.160.16.*27.8.2008 16:52
re: Scriptik ktery by vytahl vysledky z google...#
antos : dalsi velice prinosny komentar asi jak tento... boze vy ste fakt banda ignorantu
(odpovědět)
cP | 213.84.233.136/192.168.8.*27.8.2008 18:02
re: Scriptik ktery by vytahl vysledky z google...#
Fungovani http protokolu je primitivni zalezitost. Ne, nestahl bych si skript z fora, ale podival bych se, jak to je vymyslene a jak to funguje a podle toho bych to napsal svym zpusobem.
(odpovědět)
_( | )_ | 85.160.89.*27.8.2008 21:59
re: Scriptik ktery by vytahl vysledky z google...#
nj, ja uz se o tom nehodlam dal hadat, zase sem se presvedcil ze prispivat na soomu nema cenu protoze mira objektivni kritiky != vulgarnim pripominkam beu informacni hodnoty. soomu zdar !
(odpovědět)
cP | 213.84.233.136/192.168.8.*28.8.2008 11:25
re: Scriptik ktery by vytahl vysledky z google...#
tobe taky ;)
(odpovědět)
_( | )_ | 90.176.138.*28.8.2008 12:59

Zpět
 
 
 

 
BBCode