Programovanie v mobilnej JAVE

HackForum

Programovanie v mobilnej JAVE#
Nazdar borci!

Zacalo leto a tak som si povedal ze zacnem pracovat na jednom dlho planovanom projekte. Projekt znie:
Naprogramovanie sms bombera/spamera na platformu mobile java. Kedze sa trosku zaujimam o gsm phreaking zistil som si co to ako sa take sms bombery robia. Sms branu som nasiel pomerne rychlo.(Client na pc zatial nemam, ale take lame macro riesenie mam) Ale s5 k problemu. Moja koncepcia je: Nacodit java subor ktory bude posielat prikazy na tu sms branu cize prihlasi sa pod loginom zajde do sekcie na zasielanie sms, vypise cislo a zacne posielat a refreshovat stranku xy krat.
Ale naozaj neviem kolko taketo prikazy zaberu dat a ci to nebude cele totalne pomale a neefektivne. Napadla ma varianta B ktora je zrejme jednoduchsia a to zasielat malicke prikazy na nejaky free hosting server alebo ftp proste riesit to cez nejaku dalsiu masinu kde bude bezat spominany script/program. Do uvahy treba brat ze cez CSD vytacanie sa pocita cas nie pocet dat. Tu vyvstava otazka na Vas. Ako by ste to riesili vy? Ake prikazy v tej jave treba pouzit? V programovani som uplny laik hodili by sa mi teda nejake know how rady pripadne nejake buildery proste cokolvek co sa tohto projektu tyka. Budem vdacny za vsetky reakcie.

(odpovědět)
Digital Anarchy | 91.127.104.*17.7.2008 14:41
re: Programovanie v mobilnej JAVE#
buildery...[link]řív se nauč tu Javu a pak vymejšlej blbosti...
(odpovědět)
NyQ | E-mail | Website17.7.2008 17:09
re: Programovanie v mobilnej JAVE#
Nemusel si ma hned "skopat". Mam trosku inicativy nieco spravit ale dikz za sajtu sice je poznam.
(odpovědět)
Digital Anarchy | 84.47.2.*17.7.2008 21:20
re: Programovanie v mobilnej JAVE#
peknej nápad :)
a sorry za ten křivej link
(odpovědět)
NyQ | E-mail | Website18.7.2008 16:25
re: Programovanie v mobilnej JAVE#
Jezis, kdyz uz chces neco delat, tak se to nejdrive nauc.. A proc to delat v J2ME? Jinak pro J2ME ma pomerne privetive IDE Netbeans. To co chces udelat neni nic slozityho, vicemene par radku kodu.
(odpovědět)
acetone_bodies17.7.2008 19:57
re: Programovanie v mobilnej JAVE#
No ved intuicia mi napovedala ze to nebude zlozite, vas som oslovil len preto aby ste mi dali nejaku os po ktorej mam ist, zaco zatial dakujem ale uvitam este viac rad, pripadne ponauceni. :)
(odpovědět)
Digital Anarchy | 84.47.2.*17.7.2008 21:19
re: Programovanie v mobilnej JAVE#
Vyprdni se na mobilniho sms bombera :-) Odeslat nejaky httprequest na branu a poslat mu data te bude za preneseny objem dat stat vic, nez kdybys poslal obycejnou sms. Pokud ovsem mas tarif s pausalem na gprs/4G/...
(odpovědět)
naked_rak | 213.220.192.*18.7.2008 14:59
re: Programovanie v mobilnej JAVE#
Ale ved vyssie som napisal ze by som to riesil cez CSD vytacanie (wap) cize som spoplatneny zacas nie data. A varianta B je aj tak o tom poslat malilinky spustaci mechanizmus na na nejaky dalsi server pripadne ftp.
(odpovědět)
Digital Anarchy | 78.99.107.*18.7.2008 15:38
re: Programovanie v mobilnej JAVE#
Digital Anarchy: Osobně bych to pojal takhle:
1) pro spuštění útoku odeslat ze svého telefonu sms s příkazem na svou připravenou e-mailovou adresu. Postup viz. např. [link] Stát tě to bude cenu jedné SMS.
2) vytvořil bych jednoduchého klienta pro protokol POP3 a spustil jej na některé zombii (pokud ti běží nonstop) nebo nějakém serveru.
3) klient by v pravidelných intervalech stahoval poštu a ve chvíli, kdy by obdržel příkaz, spustil by vlastní útok odesíláním příkazů na bránu.

V tomto případě Javu ovšem vůbec nepotřebuješ.


----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP18.7.2008 17:11
re: Programovanie v mobilnej JAVE#
Mě na jednom serveru běží script který my posíla e-maily na mobil...
(odpovědět)
C X | 66.147.238.*20.7.2008 14:27

Zpět
 
 
 

 
BBCode