logovanie pristupu

HackForum

logovanie pristupu#
Prosim vas funguje toto dakomu?
[link]

ja som to zrobil presne tak jak tam pise a mi nic nezapisuje
(odpovědět)
VLADIS | 78.98.26.*22.5.2008 15:11
re: logovanie pristupu#
Hod sem ten skript ktorym to vytahujes z db
(odpovědět)
jozef | 78.99.117.*22.5.2008 19:39
re: logovanie pristupu#
to je tusim tento :

$connect = MySql_connect("MySql host","user name db","heslo"); MySql_Select_Db ("nazov db"); $sql = "INSERT INTO pristupy VALUES ('' , '$datum' , '$ip' , '$hostname' , '$prehliadac' , '$referer')";
$result = mysql_query($sql);
mySQL_Close($connect);


podla toho navodu to je vsetko spolu v jednom(i ten zaciatok skriptu ktory ma zapisovat do db)
(odpovědět)
VLADIS | 78.98.26.*22.5.2008 22:10
re: logovanie pristupu#
nie tym vkladas tie hodnoty do db.

(odpovědět)
jozef | 78.99.117.*22.5.2008 22:47
re: logovanie pristupu#
aha tak potom tam dalsi skript uz nemam, ja som zrobil iba to co tam bolo napisane.
(odpovědět)
VLADIS | 78.98.26.*23.5.2008 9:10
re: logovanie pristupu#
tak ako kontrolujes ci v tej databaze nieco je?
(odpovědět)
jozef | 78.99.117.*23.5.2008 16:00
re: logovanie pristupu#
najdi si kamarada, ktery ti to za tatranky udela. to nema cenu tady resit. (predpokladam, ze jsi to natlacil do html a ani jsi neupravil ty hodnoty)

(odpovědět)
prc | 213.211.51.*23.5.2008 21:44
re: logovanie pristupu#
Toto co bolo v navode som si vsetko upravil.
Ale diki, pokusim sa zrobit ten skript :)
(odpovědět)
VLADIS | 78.98.186.*24.5.2008 10:33

Zpět
 
 
 

 
BBCode