Javascript a PHPSESSID

HackForum

Javascript a PHPSESSID#
Ahoj, nevite jestli by slo vytahnout pres javascript nakym zpusobem PHPSESSID? Jediny co mi zatim fungovalo bylo vytvoreni ramce se strankou v php ktera ulozila odkud uzivatel prichazel, jenze v url je hodnota PHPSESSID jen po prihlaseni, takze nic moc, nevite? diky
(odpovědět)
swd | 89.235.0.*27.4.2008 8:52
re: Javascript a PHPSESSID#
pokud ta webovka sid pouziva, tak by asi prohlizec mel vedet jake sid ji posilat. jak jen to asi dela...? :)


(odpovědět)
prc | 213.211.51.*27.4.2008 10:34
re: Javascript a PHPSESSID#
ale to si to nacte php, ja bych potreboval nacist pres javascript, kdyz napisu alert(document.cookie) zobrazi mi to cookies, ale jak takhle zobrazit hodnotu PHPSESSID?
(odpovědět)
swd | 89.235.0.*27.4.2008 13:36
re: Javascript a PHPSESSID#
co si nacte php? php dostane sid a podle jeho hodnoty nacte data k nemu vazana. pokud sid neni v odkazech/formularich/cookies (proste pokud ho prohlizec nezna a neposila zpatky webovce), tak asi neni vubec.

tezko konkretne radit, kdyz nevidim konkretni aplikaci.
(odpovědět)
prc | 213.211.51.*27.4.2008 14:40
re: Javascript a PHPSESSID#
co treba si vypsat promennou GET "PHPSESSID", ale nevim jak se to v javascriptu dela....

----------
..:@]> [link] <[@:..
(odpovědět)
DjH | E-mail | Website | ICQ 319-960-89527.4.2008 14:55
re: Javascript a PHPSESSID#
DjH: presne na to se ptam, jak to udelat, ta hodnota je ulozena mezi cookies, ale nemuzu ji nacist jako beznou cookies, a nikde jsem nic nenasel
(odpovědět)
swd | 195.113.176.*28.4.2008 16:00
re: Javascript a PHPSESSID#
at uz se PHPSESSID predava pomoci GET nebo POST pozadavku, vzdy je muzes vyseparovat pomoci JS funkce IndexOf().
(odpovědět)
Emkei | E-mail | Website | PGP28.4.2008 16:02

Zpět
 
 
 

 
BBCode