Kde hledat?

HackForum

Kde hledat?#
Chtěl bych zjistit kde hledat hudbu známých českých interpretů zdarma
(odpovědět)
XXX18.2.2005 19:45
re: Kde hledat?#
známí čeští interpretí nemají to štěstí že by nespadali pod organizaci OSA, takže jen tak někde na webu jejich skladby nenajdeš. Zkus nějaký alternativní zdroj. P2P to jistí (doporučuju DC++)
(odpovědět)
tHe0r.Et!k18.2.2005 19:54
re: Kde hledat?#
jj DC++ je temer jistota...

----------
Život by byl mnohem jednodušší, kdybychom k němu měli zdrojový kód.
(odpovědět)
Redwizara | E-mail | PGP | ICQ 29484361518.2.2005 22:51
re: Kde hledat?#
Az na to ze je to snek jak hovado...
(odpovědět)
Zorg21.2.2005 14:42
re: Kde hledat?#
Zorg: neni, je videt ze s tim asi moc zkusenosti nemas;) pokud stahujes od uzivatele s dobrym pripojenim, tak z toho vytahnes temer maximum sveho pripojeni:o)
(odpovědět)
child22.2.2005 15:38
re: Kde hledat?#
Téměř maximum? To víc :D a když máš ještě štěstí tak ti to pojede komprimovaný...

2 Zorg: Zkus jsi zjistit co to je segmentový stahování ;)
(odpovědět)
xxx22.2.2005 19:21
re: Kde hledat?#
xxx: to sice jo, ale ja nemluvil o segmentovym stahovani ale o zakladnim DC++.. hele, je to podivny, ale jednou sem stahoval na DC++ rychlosti 4,5mb/s, 800mb stazenejch za 10 minut:D.. asi nejaka chyba poskytovatele
(odpovědět)
child_of_3dom | E-mail | Website24.2.2005 21:26
re: Kde hledat?#
ani bych neřek.... to jse mi občas stává taky... když jsi spustím graf vytížení tak mi ukazuje třeba 60KB ale stahování ti jede 300KB... a přitom mi to nehlásilo žádnou kompresi...
No základní dc++ tam už skoro to segmentový stahování patří.... Bez něho je to kničemu... nedokážu jsi představit že bych měl tahat třeba 3GB jen od jednoho uživatele :D
(odpovědět)
xxx24.2.2005 22:20

Zpět
 
 
 

 
BBCode