String.fromCharCode - jak to dat zpatky?

HackForum

String.fromCharCode - jak to dat zpatky?#
Dobry den, kdyz chci zjistit co se skryva pod String.fromCharCode(55,34,53), jak na to?:-) diky moc...

P. Ivanko
(odpovědět)
Petr Ivanko | 193.200.150.*25.3.2008 16:27
re: String.fromCharCode - jak to dat zpatky?#
udelej to rucne .-D tady mas tabulku....

[link]
(odpovědět)
Shaiiii | 81.92.146.*25.3.2008 16:38
re: String.fromCharCode - jak to dat zpatky?#
...nerbo si nech výsledek funkce vypsat :o)
(odpovědět)
gugumaa | 195.113.79.10/10.0.10.*25.3.2008 17:53
re: String.fromCharCode - jak to dat zpatky?#
System.out.println(String.fromCharCode(55,3
4,53))
takonějako
(odpovědět)
gugumaa | 195.113.79.10/10.0.10.*25.3.2008 17:55
re: String.fromCharCode - jak to dat zpatky?#
proc system.out.println? To je JS, ne Java :-D

(odpovědět)
sg11.tk_ | 79.127.172.*26.3.2008 14:01
re: String.fromCharCode - jak to dat zpatky?#
To je tím názvem, mám v těch javách bordel :o)

(odpovědět)
gugumaa | 195.113.79.10/10.0.10.*26.3.2008 17:33
re: String.fromCharCode - jak to dat zpatky?#
<script>document.write(String.fromCha
rCode(55,34,53))</script>
(odpovědět)
sg11.tk_ | 79.127.172.*26.3.2008 14:04

Zpět
 
 
 

 
BBCode