Skryty beh programu

HackForum

Skryty beh programu#
Ako nastavim aby program bezal ale aby ho nebolo vidiet ani na liste ani na obazovke?Hadam by to nejak slo cez win32.
Dakujem kazdemu
(odpovědět)
programator vo vycviku;-) | 78.99.18.*8.3.2008 19:17
re: Skryty beh programu#
musíš stlačiť ALT+F13
inak to proste nejde..
(odpovědět)
wixo | E-mail8.3.2008 20:03
re: Skryty beh programu#
haha
(odpovědět)
programator vo vycviku;-) | 78.99.18.*8.3.2008 20:27
re: Skryty beh programu#
hint: reverzni inzenyrstvi, disassmbler, DeDe, OllyDBG....

----------
Cow power by Gentoo...
(odpovědět)
Anonymous_ | E-mail8.3.2008 20:45
re: Skryty beh programu#
Set ws = Wscript.CreateObject("Wscript.Shell")
ws.Run "C:/program.exe", 0


....dulezita je tam ta 0, kdyby tam byla misto nuly 1, tak to bezi normalne.
Tento zdrojový kod uloz treba jako start.vbs (dulezita je ta koncovka .vbs)

(odpovědět)
chem_droid | 158.194.29.*8.3.2008 21:27
re: Skryty beh programu#
Ja jsem tohle uz jednou resil... Nepises sice ve kterym jazyku ani ve kterym prostredi program pises, ale ve vetsine prostredi jde konzole nekde v nastaveni projektu zakazat. Zkus pohledat. Pujde to asi aji "programove" ale takhle mi to pripada cistejsi.
(odpovědět)
()Suprer() | E-mail | ICQ 273-308-7918.3.2008 21:43
re: Skryty beh programu#
Robim to v c++ a v code::blocks.Pozrem to ci to tam je
(odpovědět)
programator vo vycviku;-) | 78.99.18.*8.3.2008 21:44
re: Skryty beh programu#
Pokud jde o viditelnost v liste, mohlo by ti pomoct tohle
[link]

ci

[link]
(odpovědět)
Petrof_ | 212.158.129.*8.3.2008 22:56
re: Skryty beh programu#
nechapu co tady resite, ve skrytem rezimu jde spustit vsecko a nejlepsi je vyuzit modulu WSH a pouzit k tomu VBSko jak pisu o par pixelu nahoru :) jinak pokud si pises vlatni program napr. v C++ tak to jde napsat primo, ale tak jak to uvadim ja mi to prijde nejjednodussi a je to prace na cca 2 minuty.....

(odpovědět)
chem_droid | 158.194.29.*8.3.2008 23:50
re: Skryty beh programu#
v C++ to mas za minutu... msdn + exp a je to ;)
(odpovědět)
_( l ) | 85.132.197.*9.3.2008 2:19
re: Skryty beh programu#
Lenze ja mam spravene logovanie stlacenych klaves a funguje mi to aj ked to je minimalizovane ale ked to spustim cez ten vbscript tak uz ne:(Mozno by stacilo aby sa pri minimalizovani nestiahol na listu ale na panel ikon(nieco ako icq).
(odpovědět)
programator vo vycviku;-) | 78.99.18.*9.3.2008 15:16
re: Skryty beh programu#
pod VBScriptem to musi jet:maximalizovane, minimalizovane a i skryte. zalezi na tom cisilku (0 bo 1 bo 2 apod..)

Set ws=Wscript.CreateObject("Wscript.Shell")
ws.run "cmd.exe", 0

Treba tohle spusti prikazovy radek ve skritem rezimu :) a takto muzes skryte nebo i minimalizovane spoustet jakykoli program. Staci ho nahrat do /Windows/System32 a pak jen misto cmd.exe v tom mem prikladu napsat nazev programu vcetne kéoncovky .exe. Nebo pokud ten program mas treba na disku tak cmd.exe presis na C:/muj_program.exe... a je to :)




(odpovědět)
chem_droid | 158.194.29.*9.3.2008 16:11
re: Skryty beh programu#
A ako potom ten program NORMALNE ukoncim?Myslim tak ze nie "ukoncit proces"
(odpovědět)
programator vo vycviku;-) | 78.99.18.*9.3.2008 16:24
re: Skryty beh programu#
pouzij kurva google !!!!!
(odpovědět)
_( l ) | 85.132.197.*9.3.2008 17:46
re: Skryty beh programu#
sorry ale nedoplo mi co mam do googlu napisat.Ukoncovanie programu v skrytom rezime?
(odpovědět)
programator vo vycviku;-) | 78.99.18.*9.3.2008 18:25
re: Skryty beh programu#
[link]

----------
Punk will never be dead to me. It's my life. I can never just drop this lifestyle. It embodies me.
(odpovědět)
|>011'/ | E-mail9.3.2008 19:23
re: Skryty beh programu#
vyhodilo mi to len stranky ktore obsahovali navod ako spustit skryte programy vo win:P
Nedal by sa ten program ukoncit takisto pomocou vbs?

(odpovědět)
programator vo vycviku;-) | 78.99.18.*9.3.2008 19:39
re: Skryty beh programu#
Myslím si, že nejlepším řešením je spustit daný proces jako službu.
- Může se ti automaticky spouštět
- Nevidíš ji v běžících procesech
- Můžeš ji jednoduše spustit nebo zastavit
- Jde o jednoduché řešení

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP9.3.2008 20:18
re: Skryty beh programu#
:) Jen mensi oprava. Bezici sluzbu v procesech vydis (tedy pokud to neni nastaveno jako ovladac ;), ale zase tam plati urcita omezeni). Jednoduche reseni bych asi ani netvrdil :), tendle clovek je podle mne hodne velky zacatecnik, tak pro nej vytvoreni sluzby bude hodne velky problem a nehlede na to pokud chce zapisovat do souboru (coz asi jo), tak musi povolit pouzvani plochy, z cehoz vypliva dalsi problem (krome toho ze na nainstalovani musi mit pravo admina), ze je pod uctem system, ale s pravy aktualniho uzivatele...
(odpovědět)
babca | 194.212.59.*9.3.2008 22:07
re: Skryty beh programu#
Trvám si na svém, že jde o velice jednoduché řešení, přičemž se nebavím o nějakém složitém programování. Jako službu můžeš spustit pomocí speciální aplikace téměř jakýkoliv program a dokonce není problém ani s tím zápisem na disk, o kterém se zmiňuješ. Admin práva jsou pochopitelně nutná, ale počítám s tím, že je má tazatel k dispozici. Pokud budu mít zítra trochu času, zkusím pro ty nezasvěcené hodit malý článek alespoň do usertextu.

----------
Teprve když vstáváte s hackingem a uléháte s myšlenkou na něj, máte šanci být hackerem.
(odpovědět)
.cCuMiNn. | E-mail | Website | PGP10.3.2008 18:18
re: Skryty beh programu#
Ja netvrdim ze to je tezky programovani pro lidi, kteri tomu rozumi, ale tvrdim ze to pro nej bude nejspise problem (teda pokud nepude o hloupe opisovani kodu, nebo templates vygenerovanejch v C#, VB a .NET, ketry mi stejne nikdy nefungovali) a pokud se nebavime o programu klik a klik a mame sluzbu, ktera spusti nas program, to je pro lamiky, takovejdle program udelam za 10 minut ;). Jinak pokud budes chtit tak to urcite napis a ja to pak popripade doplnim. Jinak s tim zapisem je problem jenom v pripade, ze se ta somotna sluzba snazi zapisovat, pokud spusti dcerinej proces, tak ten uz je bez "omezeni" (overeno praxi), ale preci jen to je moc programu ;)... a jeste k tomu, jak si tvrdil ze ten proces neni videt, tak se to resi pomoci dll knihoven, ktery v tasku nevidis (jenom rundll32) (takto se prave pouziva ten hook, u kteryho se dll s hackama nahrava do kazdyho procesu a neni videt)
(odpovědět)
babca | 194.212.59.*10.3.2008 18:45
re: Skryty beh programu#
asi som uz dotieravy ale ako to spustim ako sluzbu??:-X
(odpovědět)
programator vo vycviku;-) | 78.99.18.*9.3.2008 20:22
re: Skryty beh programu#
Ale abych nekrivdil...
[link]

(odpovědět)
babca | 194.212.59.*9.3.2008 22:16
re: Skryty beh programu#
programator vo vycviku;-): Nauc se zaklady a pak se od neceho poustej. To uz je strasny toto...
(odpovědět)
_( l ) | 85.132.197.*9.3.2008 22:42
re: Skryty beh programu#
Mimochodem, v RealBasicu, pokud se nastaví oknu visible na false, a program nemá už žádné viditelné okno, nemá ani ikonu v trayi :o)
Takže "neviditelný" program v něm není problém udělat.

Lze ho ale najít v Task Manageru, pochopitelně.
(odpovědět)
gugumaa | 195.113.79.10/10.0.10.*10.3.2008 9:52
re: Skryty beh programu#
fuj
proc vubec vytvaret okno?
windows.h: FreeCosole();
nebo
dev-cpp -> kod libovolne konzolove aplikace -> Compile as win32 GUI app

----------
Harvie's blog: [link] g33k-shop: [link] fs: [link]
Registered GNU/LINUX user #468114 [link]

(odpovědět)
Harvie | E-mail | Website | ICQ 28378297810.3.2008 18:14
re: Skryty beh programu#
pokud bych uz teda soft pouzival jako keylogger, tak pomoci HW. Nebo na hesla sociotechniku. To byste neverili jak je to snadne a jak jsou sekretarky ochotne ;))
(odpovědět)
_( l ) | 90.176.138.*10.3.2008 10:30
re: Skryty beh programu#
_(|): Da se napsat i kvalitni sw keylogger, pomoci hooku na klavesnici a vytvoreni to jako sluzby ;)

(odpovědět)
babca | 194.212.59.*10.3.2008 13:16
re: Skryty beh programu#
Program jednoduše skryješ voláním metody Hide WinAPI knihovny user32.dll, kde jako argument zadáš id. číslo daného okna, jež má být skryto.
(odpovědět)
Amo | E-mail | ICQ 333-327-65210.3.2008 14:37
re: Skryty beh programu#
g winexec msdn

----------
Harvie's blog: [link] g33k-shop: [link] fs: [link]
Registered GNU/LINUX user #468114 [link]

(odpovědět)
Harvie | E-mail | Website | ICQ 28378297810.3.2008 18:12
re: Skryty beh programu#
Ok uz to mam:)..cez ten vbs script to nakoniec islo
Ale este by som potreboval ako ho spustim zo zdrojove kodu?
Lebo mam menu v ktorom je spustit a po odenterovani potrebujem aby sa spustil ten script:(
(odpovědět)
programator vo vycviku;-) | 78.99.18.*10.3.2008 21:22

Zpět
 
 
 

 
BBCode