kurzor v konzole

HackForum

kurzor v konzole#
Ako zistim poziciu kurzora v konzole?
Mam definovanu funkciu gotoxy kt. nastaví kurzor na hodnoty x a y
Kod gotoxy:

void gotoxy(int x, int y)
{
COORD point;
point.X = x; point.Y = y;
SetConsoleCursorPosition(GetStdHandle(STD_O
UTPUT_HANDLE),
point);
}


Ale ja potrebujem zistit kde sa akurat nachadza kurzor.Viem o funkcii GetConsoleCursorPosition ale nist som o nej nenasiel alebo ked nasiel tak nepochopil:)
(odpovědět)
x0_0x6.3.2008 19:54
re: kurzor v konzole#
GetConsoleScreenBufferInfo
[link](VS.85).aspx
(odpovědět)
prc | 213.211.51.*7.3.2008 1:31
re: kurzor v konzole#
to se kurva nemuzes podivat na msdnko?
(odpovědět)
_( l ) | 85.132.197.*7.3.2008 18:50
re: kurzor v konzole#
( | ):Nepochopil som význam tvojho príspevku.Ked chces nieco napisat tak napis nieco k teme alebo nepis vobec inac je to s*******y spam
(odpovědět)
x0_0x7.3.2008 21:51
re: kurzor v konzole#
On tím chtěl říct, že je přímo na webu Microsoftu takový velice podrobný a navíc oficiální zdroj informací pro všechny, kdo potřebují vědět věci, jako je třeba tahle, a že je hloupost se tam nezkusit podívat předtím, než se na něco zeptám.
Takový Google pro programátory pro Widle a C++.

(odpovědět)
gugumaa | 195.113.79.10/10.0.10.*7.3.2008 21:59
re: kurzor v konzole#
Ja o tom zdorji viem.Lenze na co to sem pisal ja som polozil otazku a cakam normlanu pomoc ako od prc nije hento.to nech radsej nenapise nic ziadnu informacnu hodnotu to pre mna nema
(odpovědět)
x0_0x7.3.2008 22:11
re: kurzor v konzole#
boha.... na msdn to je, nevim proc se ptas tady. Podivej se kolik je od tebe ve webforu nesmyslnych prispevku. jedna kravina vetsi nez druha
(odpovědět)
_( l ) | 85.132.197.*7.3.2008 22:33
re: kurzor v konzole#
nenutim nikoho odpisovat kto chce pomoct tak nech pomoze a kto ne tak nech nepise VOBEC.Ked nenapise nikto thread sa presunie nisie a nisie a nikoho to tu neobtazuje..
(odpovědět)
x0_0x7.3.2008 22:42
re: kurzor v konzole#
No vono zase je jednodusi se zeptat nez pet minut hledat... existuje tu mensi thread, kde mas popsany rady na dotazy ohledne c++ a programovani v nem... A nehlede na to, kdybys ses na to msdn podival, tak mas odpoved hned. TAK PROSIM LIDI HLEDEJTE NEZ SE ZEPTATE, chapu je to jednodusi, ale preci jenom musim souhlasit s (|) (teda bez tech sprostejch slov ;))... pokud chces bejt progrmator, tak musis umet pracovat se zdroji... a ne se porad na vsechno ptat :(
(odpovědět)
babca | 194.212.59.*7.3.2008 23:07

Zpět
 
 
 

 
BBCode