ZAS C++

HackForum

ZAS C++#
sorry z zas otravujem:P....neexistuje v c++ nejaky operator vyberu??myslim tak ze program niekolko moznosti ako pokracovat a nahodne vybere jednu znich..
nedalo by sa to?
(odpovědět)
lamer | 91.127.110.*15.2.2008 15:13
re: ZAS C++#
vygeneruj si nahodne cislo a pouzi case
(odpovědět)
antii | 88.212.20.*15.2.2008 15:17
re: ZAS C++#
jj..to by slo dik...ale ako vygenerujem to nahhodne cislo??
(odpovědět)
lamer | 91.127.110.*15.2.2008 15:30
re: ZAS C++#
tvl, nejdriv cti nejaky totorialy, toto uz je fakt spam

----------
..:@]> [link] <[@:..
(odpovědět)
DjH | E-mail | Website | ICQ 319-960-89515.2.2008 15:36
re: ZAS C++#
uz viem...random()
(odpovědět)
lamer | 91.127.110.*15.2.2008 15:36
re: ZAS C++#
odvolavam...random nefunguje
(odpovědět)
lamer | 91.127.110.*15.2.2008 15:38
re: ZAS C++#
Hledej na googlu ty kretene a nespamuj tady s otazkama, ktere najdes za 3 vteriny.
(odpovědět)
_( l ) | 85.132.198.*15.2.2008 15:40
re: ZAS C++#
no sorry ale vsade je len funkcia random a mne ked napisem v dev-c++
int x;
x=random(4);
cout << x;
hlasy chybu....fakt sory za spam ale nikde som nic ine ako random nenasiel:-O
(odpovědět)
lamer | 91.127.110.*15.2.2008 15:46
re: ZAS C++#
[link]
To je takovy problem ty kretene? S tim programovanim se vsadim, ze daleko nedojdes. Dementnejsi dotazy jsem snad ani necetl. Bych se musel propadnout hanbou do zeme.
(odpovědět)
_( l ) | 85.132.198.*15.2.2008 15:52
re: ZAS C++#
Navic ten zdrojak co jsi napsal je totalni kravina.
(odpovědět)
_( l ) | 85.132.198.*15.2.2008 15:53
re: ZAS C++#
tak neodpisuj ked sa ti nepaci
(odpovědět)
lamer | 91.127.110.*15.2.2008 16:00
re: ZAS C++#
Myslim ze random() ara jenom v borlandim prekladaci.

Zkus rand(), srand()

vsechno se da najit na internetu. Staci hledat.
Se nedivim ze se ( l ) rozciluje ... momentalne ma uplnou pravdu
(odpovědět)
sLa | 89.102.106.*15.2.2008 16:13
re: ZAS C++#
sLa: ja ji mam vzdycky ;)
(odpovědět)
_( l ) | 85.132.198.*15.2.2008 16:38
re: ZAS C++#
třeba zrovna teď ji nemáš :P

----------
Get enlightened!
(odpovědět)
mr.Crow | E-mail | Website15.2.2008 19:23
re: ZAS C++#
dítě....
(odpovědět)
_( l ) | 85.132.198.*15.2.2008 19:45
re: ZAS C++#
ved ja chapem ale setko som us presiel nasiel som rand()..len neviem ako tuto funkciu pouzit aby vypisala nahodne cisla od 1 do 4 ..skusal som us setko mozne co som ponachadzal a furt nic....fakt sa nenaserte ale neviete poradit?
(odpovědět)
lamer | 91.127.110.*15.2.2008 16:26
re: ZAS C++#
skusal som rand()%5 a rand % (4-1)
v prvom pripade pise stale len 1 a v druhom 2
(odpovědět)
lamer | 91.127.110.*15.2.2008 16:34
re: ZAS C++#
dobre koncim temu us som na to dosiel dik za pomoc:P
(odpovědět)
lamer | 91.127.110.*15.2.2008 16:36
re: ZAS C++#
Téda...
Nejsdřív mi to nasralo, to tu číst...
...ale pak jsme se chlámal, to je fakt crazy komedie tuto toto...
Myslim, že "lamer" by se měl nejdřív naučit používat Google, hledat v dokumentaci k jazyku a až pak nás otravovat výlevy, které, pokud nejdřív zkonzultuje Google a redbook, budou nejspíš mnohem inteligentnější, než ty, co plodí teď...

Prvně:
rand() se užívá bez parametrů!
Číslo je integer v rozsahu 0..RAND_MAX, které je definováno v cstdlib, standardně tuším 32767.
Ale klidně se koukni, kolik to je na tvém systému...
pro korekci rozsahu použij modulo, %4 vyrobí rozsah 0..3, +1 pak 1..4.

Podle těch šílených postupů, lamer, hádám, že jsi kdysi měl něco do činění s packalem, ale neumíš znalosti správně přenášet...
(odpovědět)
gugumaa | 195.113.79.10/10.0.13.*15.2.2008 16:47
re: ZAS C++#
No, než jsem to napsal, tak už na to přišel...

Má smysl psát do fóra dotaz, na nějž si za tři minuty odpovím sám???
(odpovědět)
gugumaa | 195.113.79.10/10.0.13.*15.2.2008 16:48
re: ZAS C++#
no asi nema :P...us nebudem:P......
nije v pascale som nikdy nerobil:P
a este by som mal jeden problem..viem ze vas us fakt moc otravujem ale ani neviem co mam napisat do googlu aby som nasiel odpoved...
mam zdrojovy kod
char meno[5];
cout << "napis meno: ";
cin >> meno;
potom chcem pomocou if else spravit aby sa vykonali prikazy ked je meno lamer..robim to takto ale nefunguje to
if(meno=="lamer") cout << "funguje to";
else cout << "nefunguje to";
aj ked napisem lamer tak vypise nefunguje to....ked us nic tak apson poradte co do googlu:P..dik


(odpovědět)
lamer | 91.127.110.*15.2.2008 17:54
re: ZAS C++#
nauc se podminky kretene
(odpovědět)
_( l ) | 85.132.198.*15.2.2008 17:57
re: ZAS C++#
a pak se nauc vyhledavat na googlu...je u o tom clanek. A porad se na vsechno neptej.
(odpovědět)
_( l ) | 85.132.198.*15.2.2008 17:57
re: ZAS C++#
ja myslim ze hento je dobre.ale asi neni.P...
tak dik za pomoc no ...neni tu niekto ochotnejsi?
(odpovědět)
lamer | 91.127.110.*15.2.2008 17:59
re: ZAS C++#
google kurva ...to je takovy problem napsat tam co potrebujes? To jsi tak retardovany nebo se jen delas? Potrebujes funkce? tak napis "c++ funkce" a je to... se pak div, ze ti nadavam, ale nez se zeptas na nejakou totalni lamerovinu, tak hledej. Kdyby kazdy hledal tak jak ma, tak tohle forum i diskuze o 90% chudsi.
(odpovědět)
_( l ) | 85.132.198.*15.2.2008 18:47
re: ZAS C++#
( l ) Kasli na neho xD

Nebo dostanes infarkt ;)
(odpovědět)
sL | 85.132.211.*15.2.2008 20:33
re: ZAS C++#
ahoj napis mi svuj mail nebo icq a uvidime, co se da s tebou delat
(odpovědět)
Tackleberry | 81.200.49.*31.3.2008 18:42
re: ZAS C++#
Kto ti ma napisat icq?JA?
(odpovědět)
Lamer_31.3.2008 19:40
re: ZAS C++#
ne, ten za tebou
(odpovědět)
_( | )_ | 85.132.197.*31.3.2008 19:57
re: ZAS C++#
No dobre dobre 443988363
(odpovědět)
Lamer_31.3.2008 20:48
re: ZAS C++#
Co to tam kurva pácháš s tím stringem v podmínce?
Copak na porovnávání řetězců nemáš funkci?
Tohle je C, ne Packal!
(odpovědět)
gugumaa | 195.113.79.10/10.0.10.*31.3.2008 21:18
re: ZAS C++#
myslim ze if(neco==neco2) je lepsi nez if(strcmp(neco,neco2)), za prvy k tomu nepotrebujes ani tu funkci a za druhy, ta funkce je v pascalu taky :)

----------
..:@]> [link] <[@:..
(odpovědět)
DjH | E-mail | Website | ICQ 319-960-89531.3.2008 21:30
re: ZAS C++#
sorac, v C se stringy neporovnavaj == xD, mam se co ucit :)

----------
..:@]> [link] <[@:..
(odpovědět)
DjH | E-mail | Website | ICQ 319-960-89531.3.2008 22:03
re: ZAS C++#
Myslim ze ked sa porovnavaju dva stringi tak cez == to nepojde;)Na to jedine strcmp alebo iny sposob.
btw-neviem co ste tu zrazu otvorily mesiac a pol stary thread:)Uz som odvetdi trosku(hodne) v c++ pokrocil.
(odpovědět)
Lamer_31.3.2008 21:46
re: ZAS C++#
Heureka, treba uz tu nebudes pokladat hloupe dotazy ;), pevne doufam :). Jen tak dal poradne se uc :)

----------
Když nejde o život, tak o hovno de...

Charles Bukowski - kdo zna, ten vi :)
(odpovědět)
BabCA SjEs | E-mail | ICQ 40645219231.3.2008 22:41
re: ZAS C++#
Lamer_: Tak to je fajn, že jsi pokročil. Hodně štěstí. :)
(odpovědět)
Tackleberry | 81.200.49.*1.4.2008 16:26
re: ZAS C++#
Lamer_ za mesic jsi hodne pokrocil? To je co? Uz umic hello world bez tutorialu?
(odpovědět)
_( | )_ | 90.176.138.*1.4.2008 16:42
re: ZAS C++#
HM...Neprehanaj, Hello wordl bez tutorialu vediet za mesiac?Na to nema ani Bill x)
(odpovědět)
Lamer_1.4.2008 18:27
re: ZAS C++#
tak pokud vim, tak se to da udelat treba takhle:
#include <string>
...
cout << "Zadej meno: ";
char meno[10];
cin >> meno;
if (meno == string("Lamer"))
cout << "Funhuje to! ";
else
cout << "Nefunguje to! ";
...

LAMER: pokud budes neco chtit napis mi na ICQ 251783646... nemam rad, kdzy se nekde na neco na foru yeptas a hned nekdo napise ye si kreten a ye neumis hledat an google...

(odpovědět)
BAGR | 195.22.40.*8.4.2008 15:21
re: ZAS C++#
Heh dik ale na to uz som dosiel pred mesiacom:D:D
Ale dik o hentom sposobe som nevedel.Dik ze icq zrejme obcas napisem ale teraz rypem do php:DAle c++ som nezahodil aj to sa furt ucim len teraz ma php prednost.
(odpovědět)
Lamer_8.4.2008 16:43

Zpět
 
 
 

 
BBCode