CMD

HackForum

CMD#
vite nekdo, jak vypnout to blby problikavani pri spusteni konzolovyho programu? bez cin.get() a tak dale :)

predpokladam, ze to bude nekde v registrech , takze , kdo se v tom vyznate, uvitam pomoc ;)

----------
Niemand ist so gut,wie er denkt ;)
(odpovědět)
Darth | E-mail14.1.2008 17:05
re: CMD#
HWND stealth;
AllocConsole();
stealth=FindWindowA("ConsoleWindowClass",NU
LL);
ShowWindow(stealth,0);

----------
*´¨)
¸.·´¸.·´¨)
(¸.·´ (¸.·*´`*·>>> [link] <<<
(odpovědět)
|/V/=|/V|7`/ | E-mail | Website14.1.2008 17:36
re: CMD#
Darth: Ono to neni blby problikavani. Je to konzolova applikace, takze se spousti z konzole a ne "klik-klik". Konzolovy program se drive jinak spustit nedal, takze to bude asi tim, ze se jmenuje konzolovy.

|/V/=|/V|7`/: pekna prasarna.

----------
Frontis nulla fides.
(odpovědět)
Neuro | E-mail14.1.2008 17:40
re: CMD#
Před XP to bylo přímo na záložce vlastností souboru.
Kam to v XP přesunuli, to netuším.
(odpovědět)
gugumaa | 195.113.79.10/10.0.10.*14.1.2008 17:57
re: CMD#
Jestli ono není lepší spustit nejdřív konzoli a pak ten program - je to normální a při vyskočení z programu zůstaneš normálně v shellu - tak jak tomá být a jak to příroda chcala...
(odpovědět)
gugumaa | 195.113.79.10/10.0.10.*14.1.2008 17:58
re: CMD#
no jasny ale ne pred moc dlouhou dobou tu byl thread , kde se resilo jak zastavit program tak , aby se ukazal vysledek..vlastni program myslim... nekdo namital cin.get nekdo system ... a par lidi psalo , ze si mame vypnout vypinani konzole .Tak me zajima jak :)

----------
Niemand ist so gut,wie er denkt ;)
(odpovědět)
Darth | E-mail15.1.2008 9:18
re: CMD#
cin.get(); je kravina 1. tridy
system("pause"); je kravina
Vysledek si prohlednes tak, za v cmd napises presno adresu programu a ten ti vypise treba kolik je 5 + 2. Pak se hned ukonci. To je to, co nemuzes normalne videt. Kdyz ho spustis z konzole, tak to uvidis, pac ti konzole zustane otevrena.
(odpovědět)
_( l ) | 85.132.198.*15.1.2008 10:58
re: CMD#
Opakuju - byl na to checkbox v záložce Vlastnosti souboru.
Dál jsem to neřešil - Widle nemám a konzolová okna se mi nezavírají bez mého vědomí, tak proč v tom vrtat.
(odpovědět)
gugumaa | 195.113.79.10/10.0.10.*15.1.2008 12:15

Zpět
 
 
 

 
BBCode