Problémek..

HackForum

Problémek..#
void copy()
{
DWORD file1;
char file[MAX_PATH];
file1=GetModuleFileName(0,file,sizeof(file)
-2);
char *cmd;
cmd = "copy \"%s\" \"D:\\rix.exe\"",file;
system (cmd);
}

program mi misto kopceni vypise soubor nebyl nalezen... proc? predem dikes za odpovedi..
(odpovědět)
MAXi_CRASH_Net | E-mail | ICQ 2014092844.12.2007 21:50
re: Problémek..#
celý ňáký divný... neescapuješ toho moc?
(odpovědět)
gugumaa | 195.113.79.10/10.0.10.*5.12.2007 6:30
re: Problémek..#
mno akorat zjistuju fcí kterou sem nekde nasel nazev toho programu... a paak to predam do fce system: system(copy poloha_exace nova_poloha_exace)
(odpovědět)
MAXi_CRASH_Net | E-mail | ICQ 2014092845.12.2007 6:40
re: Problémek..#
to co robis je zle ...
char *cmd \\vytvoris pointer ale nealokues pamat.

cmd = "copy \"%s\" \"D:\\rix.exe\"",file;

potom hodis hocikde do pamate tento string.

moze sa nieco stat ale nemusi...ale je to velka chyba.

na skopirovanie pouzi funkciu [link]
(odpovědět)
alf0nz | 91.127.106.*5.12.2007 15:15
re: Problémek..#
Bože, kopírovat přes system("copy... je ta nejhorší varianta. Buď si napiš pořádnou fci na kopírování souborů, nebo je taková ve WinAPI: CopyFile(). Zkus si vypsat co je ve file1.
(odpovědět)
nejmenuje | E-mail | Website | ICQ 2600079765.12.2007 15:59
re: Problémek..#
dik pouzil sem tu fci ve win api..
(odpovědět)
MAXi_CRASH_Net | E-mail | ICQ 2014092845.12.2007 18:15

Zpět
 
 
 

 
BBCode