Skriptík vyhledávání

HackForum

Skriptík vyhledávání#
Potrebuji skriptik ktery proleze nejake zadane stranky (asi tak ze pojede podle odkazu co jsou na hlavni strance ,ale bude se drzet jen na te domene to znamena ze na odkaz treba na seznam nepujde,ale hleda jen v te odmene) a bude hledat urcene slovo a kdyz ho najde tak zkopiruje cely radek a vypise na obrazovku a hleda dal...

Je něco takového možné ?
Respektivě jaká je náročnost ?
(odpovědět)
SGTEAM | E-mail29.11.2007 17:47
re: Skriptík vyhledávání#
Kolik zaplatis?
(odpovědět)
Dark Craft | PGP29.11.2007 18:46
re: Skriptík vyhledávání#
Kolik zaplatíš :-D

Mno možný to urcite je a vubec to nebude těžký... Umíš trochu programovat? Jestli ano tak si vymysli algoritmus, což už v podstatě máš, a pak jen realizuj ;)

Můžeš si to zjednodušit tim že budeš prohledávat stránky, které ti google vyhodí po hledání "slovo_co_chces_hledat site:stranka_na_ktere_chces_hledat"
(odpovědět)
polly | 62.245.78.*29.11.2007 19:03
re: Skriptík vyhledávání#
nvm jestli to bude nejjednodussi reseni ale co takhle pomoci socketu v C++ ? posles na google retezec se slovem na vyhledavani , google ti posle odpoved a ty tu odpoved treba ulozis do souboru a ten soubor prohledas na klicova slova.. rekneme href ve vypisu nebo neco a ono ti to vypise :P

----------
Niemand ist so gut,wie er denkt ;)
(odpovědět)
Darth | E-mail29.11.2007 19:53
re: Skriptík vyhledávání#
Dark Craft: Nemám jak zaplatit ,ale můžeš jsi dokázat že na to máš a pokusit se to udělat :P Taky to zkouším ,ale bez výsledku
(odpovědět)
SGTEAM | E-mail29.11.2007 19:54
re: Skriptík vyhledávání#
Polly kdyz se treba na te strance to slovo bude zobrazovat 100x tak google to nezaindexuje 100x.
(odpovědět)
SGTEAM | E-mail29.11.2007 19:55
re: Skriptík vyhledávání#
tim ses si absolutne sure?

a bavíme se o stránce jako [link] a všechno pod tim nebo o stránce jako o [link] a pak jenom tady hledat to slovo?


ja sem myslel jako prohledávat odkazy co ti vyhodí google a na každý stránce prohledávat urcitej řetězec a když ho najde tak ma jit na začaátek řádku a kopírovat dokud nebude konec řádku a pak jit na další řádek a zase hledat dokud nebude konec souboru....


P.S. scripty ktery prohledavaj web neumim ale uměl bych to napsat v Pascalu tak aby to prohledávalo určitej soubor takže když to pak někdo předělá tak aby to prohledávalo tu webpage a ne stránku tak to napíšu a hodim to sem....
(odpovědět)
polly | 62.245.78.*29.11.2007 20:28
re: Skriptík vyhledávání#
ok alespon trosku pokrok
(odpovědět)
SGTEAM | E-mail29.11.2007 20:47
re: Skriptík vyhledávání#
SGTEAM: v čem ses to snažil dělat? v čem by byl problém? pokud umíš v nějakém jazyku pracovat se sokety, není problém si takového bota naprogramovat.

----------
Get enlightened!
(odpovědět)
mr.Crow | E-mail | Website29.11.2007 20:34
re: Skriptík vyhledávání#
Darth: Na tohle C++ opravdu neni. Pros se s tim srat v C++, kdyz v PHP to mas za 10 minut?
Navic tyhle scripty jsou vsude po netu... staci vazne jen hledat.

Neni to nemozne, ale v C++ zbytecne. Na podobne kraviny je PHP.

----------
Frontis nulla fides.
(odpovědět)
Neuro | E-mail29.11.2007 20:35
re: Skriptík vyhledávání#
No tak jsem vymyslel jinou věc a to že ty texty se ukládáj ještě do mySQL.
Jetže je to kododáví UTF-8 a v tom uz se vubec nevyznam
Neco podobneho:

7P1bc9tKliCMvs+vyJqK2fauFknkBTftrqqjqy1vy9a
WZHvfKtggmRRhkQALACVTZ5/5IfMw/63f
uiO+ejlPMydiIs5aCZAEQBBEUnZVyz11kSUy18rMleu
emStbLWK1jd+uZsFr/2aUkKPzK3LsJV7P
iyU59Pq3s+lvx2/Jm7fX5OT47Pq//JdWi1x7vbHcJ/E
sGCNMy4sSvz+WMX73R83//Jfry3dvjg6u
T8j1weHrE/Ivv/xhia/1h7/8y385e3N1cnlNzt5cv13
7kjz/F3/wL3v/0g8HEv5J/GSM/05lJD+p
jycTGSTw2yic4BfeLBmFEfwy8BL8+86P/Z4CCacykIg
qgm+6/XAWJDJa/JmEiTde/OGNx+H94g9/
2vf6I/kv35L3B6/fnVyR53zv2S+j/mT/BtrJaP4XMpu
OQ2/Q8Sc3ncSbymTeeZDBvMM7ZI8yh/zS
ybd+tvfsYBD5XuCR1/7EI89tMgyT8Fv4/J8Bw6/Rr0E
c9f/Y7mzEStsfpzfkT//c8f70bI/usT1j
j1KXU8ulpgsfUAs+M+GXZ47ZtmkbPm1TYf1m220bPmB
tatDfnn371MguGpJdbCL7hYz8mLz0x0kY
kDvy4oemJBcbSW4bhmEhyQV8xr86kpsNSW5uIvlL6Q9
88v14NmlKa7OG1tQU8AH+n66T+ulR12pI
XWsTdd+AEo9j3yPn3jiRTSls1VCYGfDrnqU+BAo/cfa
1GxLYbqSom9LXrqGvJVBBm18LBzsNCexs
5GD/9tYnV14wkFEcBk1J7NSQ2HaRfd2vhcRuQxK7m0j
8PTpe52+vrpoS160hriuo0g8GfrT37OmR
kxoN6UmNTQR9JUHn9j1y6MtxU5oCto1EpYbDM6X7VXA
shTn885R4EDgEf/z1v/YlIvr1v/7pn+Mk
CoObP738gfxGDYMAOX4j1GDim99Tw+Xf2ZZDfiN2m1F
yfvjPnaz1P3emf0LyVmL0yCiSQ/holCTT
/U4n8qb+IB55kWzDzDtDH6jUEdAZA9e48wEGPoVFieJ
uq3vugWofdY+g7bwdeVF7lEzGv/5XknjR
jUwAZbc39oJb6OUz4caF/+deRDpqOoT8U/6PtZkM5DS
M/UT1kuuPAku4hqgbZz2k3iju7+/bCD70
+kkYzZfoOtZwKHq0UzeObbBqJLC4IEIpvYiiF1lRsrF
w0Rrhsr4y4WL1wkUtU4WTIEmMk0kP/n35
w2cUJu46zHRc0Xkjx+N593QWJd4g3F2AtuDTZ9eJvPF
SPlG9/Hnwx5/tc/Ha/vH7bcy6GfIziS7o

(odpovědět)
SGTEAM | E-mail29.11.2007 20:51
re: Skriptík vyhledávání#
Neuro: asi proto ze C++ mam proste nejradsi :)) a v php zas tak dobrej nejsem :P abych v tom delal nejaky podobny kraviny ... ale tohle by bylo asi fakt jednodussi v php ...

Ale vis jak .. stejne bych si to napsal v C++ :D

----------
Niemand ist so gut,wie er denkt ;)
(odpovědět)
Darth | E-mail29.11.2007 21:16
re: Skriptík vyhledávání#
Uz sem to psal, staci upravit aby to drzelo na jedny domene: [link]

BTW: doufam, ze tak nebudes resit vyhledavani na svym webu...

X-Powered-By: Pro-Harvieho-Projekty-;D
(odpovědět)
Harvie. | 213.220.241.*29.11.2007 22:13
re: Skriptík vyhledávání#
Jo a je problem s tim, ze tohle bere jenom absolutni adresy.

Darth: Je normalne platnej ti kkte, akorat neminim platit zadny CA, kterou mas nastavenou v prohlizeci. Prijmam ho vzdycky rucne. Je to stejne bezpecnejsi nez pres "duveryhodnou" CA.
(odpovědět)
Harvie. | 213.220.241.*29.11.2007 23:08
re: Skriptík vyhledávání#
Harvie. : Az si tam das platnej certifikat tak se treba mrknu :P Nebo az si tam das klasickej port 80 , jelikoz tvuj certifikat nevypada zrovna duveryhodne...jinak nic proti...

----------
Niemand ist so gut,wie er denkt ;)
(odpovědět)
Darth | E-mail29.11.2007 22:20
re: Skriptík vyhledávání#
A BTW port je taky dobre.
(odpovědět)
Harvie. | 213.220.241.*29.11.2007 23:18
re: Skriptík vyhledávání#
pokud to má na nějakém freehostingu, tak už z principu ten certifikát nebude důvěryhodně vypadat (nejspíš nesouhlasí název domény - nekoukal jsem na to).
(odpovědět)
gugumaa | 195.113.79.10/10.0.10.*30.11.2007 9:23
re: Skriptík vyhledávání#
Vypisoval sem si ho sám na *.harvie.ath.cx
(odpovědět)
Harvie. | 213.220.241.*30.11.2007 23:47

Zpět
 
 
 

 
BBCode