PHP přečíst jen určitý text a uložit do proměnné

HackForum

PHP přečíst jen určitý text a uložit do proměnné#
zajímalo by mě jak lze v php provést to, že když spustím skript, dávám příklad: tak se připojí na určitý web, a přečte z něj určitou hodnotu, prostě nějaký řetězec. ale ten řetězec je generován náhodně, takže nikdy nevím jak bude vypadat. poté by ho uložil do proměnné. s tou bych už provedl potřebné věci, na to už funkci mám. ale dále bych potřeboval aby šel na třeba můj web, a tam když mám třeba fajlík index.php?vysledek=* a místo hvězdičky aby vložil ten výsledek. vím že to lze udělat i s c++, ale php mi připadá mnohem jednodušší. takže pokud někdo ví, pls poraďte! díky.
(odpovědět)
_D@N | 89.190.44.*3.11.2007 11:47
re: PHP přečíst jen určitý text a uložit do proměn#
$file = fopen("[link]","r");

----------
[link]
(odpovědět)
FantomasS | E-mail | Website3.11.2007 11:55
re: PHP přečíst jen určitý text a uložit do proměn#
díky. tím by byl jeden problém vyřešený.
(odpovědět)
_D@N | 89.190.44.*3.11.2007 12:16
re: PHP přečíst jen určitý text a uložit do proměn#
Pises bruteforcer?
(odpovědět)
ask@t | E-mail | ICQ 200-358-1683.11.2007 15:16
re: PHP přečíst jen určitý text a uložit do proměn#
jo
(odpovědět)
_D@N | 89.190.44.*3.11.2007 16:42
re: PHP přečíst jen určitý text a uložit do proměn#
a proč takhle divně?
To jako načítáš po jednom hesla z nějakého webového generátoru hesel a zkoušíš je zadávat do vstupu na cílovém webu?
Nešlo by to dělat nějak líp a efektivněji?
(odpovědět)
gugumaa | 89.24.4.*4.11.2007 9:47
re: PHP přečíst jen určitý text a uložit do proměn#
a jak? myslíš třeba slovník umístěný na lokálním webu?
(odpovědět)
_D@N | 89.190.44.*4.11.2007 10:42
re: PHP přečíst jen určitý text a uložit do proměn#
No třeba tak. Generovat wordlist lokálně, nebo ho mít rovnou lokálně uložený už hotový.
1) šetři si konektivitu na cílový web, proč ještě půlku přenosové kapacity plýtvat na čtení hesel?
2) generátor hesel je věc moc jednoduchá na to, aby se musela využívat externě - lepší je mít hesla lokálně. Neřekl bych, kdyby šlo o nějaké distribuované výpočty - ale kvůli jedné blbé RANDOM funkci se konektit na http, to je volovina.
3) generátor hesel někde na webu nemá žádnou paměť a klidně ti znovu vygeneruje heslo, které ti už jednou poslal - čím víc hesel si necháš poslat, tím víc duplicit statisticky může být a tím víc i možných hesel, které ti statisticky nikdy nevygeneruje. Což lokálním bruteforcefem můžeš projet hezky postupně celou abecedu a nic nevynechat.
(odpovědět)
gugumaa | 195.113.79.10/10.0.10.*4.11.2007 14:23

Zpět
 
 
 

 
BBCode