C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku

HackForum

C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
Zdravim, dostali jsme za ukol napsat funcki v C++, ktera vypocita obvod obdelniku. Zkousel jsem uz neco sepsat, ale kompilator mi to nechce vzit. Takze jestli nekdo vite, tak dekuji ;).
(odpovědět)
omegaS29.10.2007 14:25
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
#include <iostream>
using namespace std;
// prototyp funkce
unsigned long int obvod(unsigned short int delka, unsigned short int sirka);
int main()
{
unsigned short int delka;
unsigned short int sirka;
unsigned short int vysledek;

cout << "--- Tento program spocita obvod obdelniku ---";
cout << "\nZadejte delku: ";
cin >> delka;
cout << "\nZadejte sirku: ";
cin >> sirka;
cout << "\nZadal jste delku " << delka << " a sirku " << sirka << ".\n";
vysledek = obvod(delka, sirka);
cout << "Vysledek je: " << vysledek << "\n";
return 0;
}
// definice funkce
unsigned long int obvod(unsigned short int delka, unsigned short int sirka)
{
return (2 * delka + 2 * sirka);
}

----------
Frontis nulla fides.
(odpovědět)
Neuro | E-mail29.10.2007 14:30
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
Na to snad ani nepotrebujes funkci, staci makro...

#define obvod_obd(a,b) (2*(a)+2*(b))

int o = obvod_obd(2,4);

----------
Harvie's blog: [link] g33k-shop: [link] fs: [link]
Registered GNU/LINUX user #468114 [link]

(odpovědět)
Harvie | E-mail | Website | ICQ 28378297810.11.2007 12:46
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
co řekl o makrech pan Bjarne Stroustrup:

Základní pravidlo programování s makry zní - nepoužívat makra. Prakticky každé makro poukazuje na chybu v jazyce, programu nebo programátorovi.

...Jedním z cílů C++ je nahradit preprocessor.

V C++ jsou makra téměř vždy zbytečná. Pro konstanty použijte const nebo enum. Pokud se chcete vyhnout nákladům na volání funkce, použijte inline. K vytvoření rodiny funkcí nebo typů vám poslouží šablony a chcete-li se vyhnout kolizím v pojmenování entit, použijte jmenné prostory.

(čerpáno z knihy C++ - 101 programovacích technik)

1) chtěl funkci, nechtěl makro
2) když už, tak inline funkci. Udělejme prosím panu Bjarne Stroustrup (radši neskloňuju) radost a nepouživejme v C++ makra.

----------
Get enlightened!
(odpovědět)
mr.Crow | E-mail | Website10.12.2007 22:44
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
nechtelo se mi delat odsazeni, ale myslim, ze to pochopis.

----------
Frontis nulla fides.
(odpovědět)
Neuro | E-mail29.10.2007 14:31
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
super, pastnul jsem si to a funguje to.. Zapomnel jsem na prototyp :))
(odpovědět)
omegaS29.10.2007 14:32
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
Spis ukaz co mas spatne at ti poradime ;) Vic se toho naucis :)
(odpovědět)
Slammer____ | 89.103.37.*29.10.2007 14:55
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
no chyba byla v tom, ze jsem nenapsal prototyp funkce.

Neuro: tisicere diky
(odpovědět)
omegaS29.10.2007 16:37
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
příště napiš zdroják a hlášku, co ti říká kompilátor, to je jednodušší :-)

----------
Get enlightened!
(odpovědět)
mr.Crow | E-mail | Website29.10.2007 17:12
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
Vam ten zdrojak funguje? Ja zadam prvni cislo, enter, druhy cislo enter a aplikace se zavre...

----------
*´¨)
¸.·´¸.·´¨)
(¸.·´ (¸.·*´`*·>>> [link] <<<
(odpovědět)
|/V/=|/V|7`/ | E-mail | Website31.10.2007 6:19
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
Ty to pouštíš na Widlích, žejo?
Zruš si zavírání okna po skončení programu, nebo to spusť normálně z příkazové řádky.
(odpovědět)
gugumaa | 195.113.79.10/10.0.10.*31.10.2007 7:35
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
|/V/=|/V|7`/ : zkus si do zdrojaku na konec pred return 0; napsat dvakrat cin.get(); ten pocka na zmacknuti enteru a pak teprve okno zavre ;)

----------
Niemand ist so gut,wie er denkt ;)
(odpovědět)
Darth | E-mail31.10.2007 8:57
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
Tuto metodu nepodporuju (= tvrdě potírám), protože normálním lidem pak takový program, když skončí, tak prompt nikde. A neoznámená nutnost mačkat nějaká tlačítka. A to jenom kvůli pár Widlákům.
(odpovědět)
gugumaa | 195.113.79.10/10.0.10.*31.10.2007 15:32
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
souhlas
(odpovědět)
Dark Craft | PGP8.11.2007 22:39
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
je to konsolova aplikace, takze se to pousti z konzole, to je vec co? :).
|/V/=|/V|7`/ : vzhledem k tomu, ze jsi widlak, tak ti ten program skonci, pokud ho otevres zpusobem click-click.:)

Darth: davat 2x cin.get(); je totalni kravina. To jsi se mozna naucil na programujte.com. Navic, jestli jsi si nevsiml, tak return 0; tam je ve funkci main(). Ve funcki obvod() byt pochopitelne nemuze. Staci premyslet a uvazovat;)

----------
Frontis nulla fides.
(odpovědět)
Neuro | E-mail1.11.2007 17:25
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
JO tak nam vysvetli preco by to mala byt kravina , program automaticky skonci pretoze vsetko prebehlo ok no a ked pridame na konec dvakrat clensku fukciu get s objektom cin tak bude cakat na znak new riadka ( pre tupych ako ty enter ) a az potom skonci pretoze clenska funkce get() pouziva takz. riadkovu metodu cize bude cakat na znak new riadka cize enter
(odpovědět)
WIDLAK | 78.98.98.*2.11.2007 11:18
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
WIDLAK: dokaze tvuj mozek pochopit, ze se konzolove aplikace pousti z konzole? tudiz, pokud mas .exe soubor na C:\, tak do cmd zadas C:\blabla.exe, program se te zepta na 2 cisla, vypise vysledek a skonci.. prikazova radka ti zustane otevrena. To je vazne tak slozite pochopit? cin.get(); se nepouziva k tomuhle ucelu, neco si o tom zjisti. Kdesi jsem cetl i kravinu jako, ze si musis definovat promennou, a aby se ti program zavrel, tak ji pred ukoncenim programu musis pouzit klasickym zpusobem cin >> promenna; .
Tohle jsou totalni kraviny. Zadne cin.get();, ani promenne. Jestli jste zaci z programujte.com, zive.cz atd, tak preji hodne stesti ve vasem programatorskem zivote. Ty priklady tam jsou psane tak, aby to vubec fungovalo. O nic vic jim nejde. Staci se podivat na jejich kod.

----------
Frontis nulla fides.
(odpovědět)
Neuro | E-mail2.11.2007 11:51
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
Jo to je sice pekne ale niektore okenne prostredia vykonavaju program v samostatnom okne, ktore potom automaticky zaviraji , akonahle program skonci no a tim cin.get() ho donutite nechat otvorene chapete ???? alebo vam mam nakreslit este aj schemu ????
(odpovědět)
WIDLAK | 78.98.98.*2.11.2007 13:19
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
A která okenná prostredia tohle dělají?
Defaultně tak akorát ty vaše dementní Widle.
V civilizovaných krajích je zvykem, že konzolová aplikace okno nezavírá.
A při použití z konzole to vaše čtení ničeho z konzole akurát obtěžuje.

NA PONECHÁNÍ OTEVŘENÉHO OKNA NESLOUŽÍ PRÁZDNÉ ČTENÍ Z KONZOLE, ALE NASTAVENÍ PŘÍSLUŠNÉHO PARAMETRU V TOM OKENNÍM PROSTŘEDÍ.
(odpovědět)
gugumaa | 195.113.79.10/10.0.10.*2.11.2007 14:20
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
a kdo ma tobe vysvetlit ty negramotny debile, ze cin.get(); je totalni kravina? Necha ti okno otevrene, to je sice mile, ale je to spatne. Tohle pouzivaji zacatecnici nebo lidi jako ty, coz znamena lidi, co o programovani nevi vubec nic. Jedna z moznosti, krome te tvoji nesmyslne je, ze pouzijes cyklus, ktery te vrati zpet na zacatek programu, kdyz program skonci. Zadne cin.get(); tam proste neni a nebude. Uz jsem to psal, ze takovehle dementni neukoncovani programu pouzivaji "profici" z programujte.cz, zive.cz atd.... Precti si nejake normy ty losere. Tohle me dokaze vazne vytocit.

----------
Frontis nulla fides.
(odpovědět)
Neuro | E-mail2.11.2007 14:17
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
Ale no tak, deti. Nehadejte se a nenadavejte si...
(odpovědět)
HC | 90.183.61.*3.11.2007 2:48
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
Tak ted jsem se vazne zasmal ;) Pouzivat cin jako zpusob pro ponechani otevreneho okna po skonceni konzolove aplikace je uplna blbost :)) Neuro a gugumaa maji samozrejme pravdu. Miluju lidi kteri napisi konzolovou aplikaci a pak ji nepousteji z konzole :D
Nehlede na to, ze nutnost mackat kdesi nakonci programu navic enter je typickym prikladem pridavani do programu veci, ktere tam vubec nemusi byt a jen ho tim mrvi. To uz pak neni programovani, ale bastleni;) Aneb: nevim proc to tak funguje, ale funguje to, tak to tak udelam a budu doufat ze to tak bude fungovat vzdycky. Tohle je cesta do pekel...

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t3.11.2007 14:32
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
s WIDLAKama se nema cenu ani bavit, pac tomu rozumi jako koza petrzely =)

Proste kdyz mu to nevysvetlis poprve ani podruhe, tak si o nem udelej svuj obrazek.

----------
Frontis nulla fides.
(odpovědět)
Neuro | E-mail3.11.2007 15:25
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
A to já osvětu podporuju, rád poučím neznalého, obracim heretiky na cestu pravou a správnou...
akurát je to docela makačka na nervy.
(odpovědět)
gugumaa | 89.24.4.*4.11.2007 9:43
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
Neuro> Problem je, ze mu to jednou dvakrat vysvetlis, on stale nechape a co vic, mysli si ze ty nechapes jeho, protoze ON ma zarucene pravdu ;) Nekteri lide jsou tak neuveritelne sebevedomi ze by nevideli vlastni hloupost, ani kdyby jim sedela primo na nose :) Zpravidla lide, kteri nemaji byt vubec proc sebevedomi, rozumej absolutni prumer, jestli vubec :)

----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t4.11.2007 12:13
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
Zajimave moje vyjadreni k tomuto tematu nekdo smazal, zrejme se vam nehodilo co?!
(odpovědět)
Shaiiiiii | 81.92.147.*7.11.2007 18:09
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
sakris. Hacker promluvil.
(odpovědět)
( I ) | 85.132.198.*7.11.2007 19:26
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
Nevím, ale přidat 2x cin.get() mě naučila moje milovaná knížka " Mistrovství v C++ ", takže ...

----------
"Terminál - nejlepší přítel člověka"
(odpovědět)
duigha | E-mail | Website7.11.2007 20:01
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
duigha a co si treba precist nejake dokumentace? Knizka te nauci zaklady. 2x cin.get(); je totalni kravina, nesmysl, hloupost, atd.... pisu to naposled. POKUD JE TO KONZOLOVA APLIKACE, TAK SE SPOUSTI Z KONZOLE. Ja Vam za to nemuzu, ze jste nekteri dementi a otevirate to profi zpusobem click click.

----------
Frontis nulla fides.
(odpovědět)
Neuro | E-mail7.11.2007 20:16
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
Ono zrovna Mistrovství v C++ je zavádějící jednak názvem (znám Mistovství v jazyce assembler a s mistrovstvím to má prd společného), druhak tím, že je zaměřeno (ale to platí i o to v assembleru) na Widláky.
Opravdové počítače ale nepoužívají Widle. To je jen taková sračka dobrá snad do kanclu.
(odpovědět)
gugumaa | 195.113.79.10/10.0.10.*8.11.2007 8:24
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
mám doma třetí vydání M v C++, cin.get nedoporučují ani jednou, na windows zaměřený určitě není. V assembleru možná je, ale podle C++ 3. vydání se vážně dá učit.

----------
Get enlightened!
(odpovědět)
mr.Crow | E-mail | Website8.11.2007 17:24
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
Já se tu s nikým nehádám. Mimochodem je to strana 56, odstaveček Kompabilita vývojových prostředí.
Krom toho vy jste tu ti chytrlolíni a já ten hlupák, no ni?

----------
"Terminál - nejlepší přítel člověka"
(odpovědět)
duigha | E-mail | Website8.11.2007 17:43
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
promiň, nemusíš hned tak ostře, stranu 56 jsem nečetl, jinde jsem to zatím nenašel.

Pokud je to jediný výskyt, není to tak hrozné. Tam pouze upozorňují, že některá prostředí, která využívají principu oken, vykonávají program v samostatném okně, které potom automaticky zavírají.....pokud někdo má oblíbené prostředí, které nechce měnit a je v něm funkce "spustit program", to prostředí ho spustí a hned ukončí, nic jiného nezbývá, než nakonec dát cin.get().... ale uznávám, že mohli dát varování, že programy zakončené cin.get() by nikdo neměl pouštět do světa, pouze na vlastní potřeby.

----------
Get enlightened!
(odpovědět)
mr.Crow | E-mail | Website8.11.2007 18:58
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
Sice som to pisal uz davno predtym ako ty ale neva...


(odpovědět)
WIDLAK | 84.47.54.*8.11.2007 22:24
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
WIDLAK ale ty jsi psal uplne neco jineho
(odpovědět)
( I ) | 85.132.198.*8.11.2007 23:04
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
Jo tak pre dementov ako ty ktori nevedia ciatat to napisem este raz co som pisal vyssie :-)
Jo a teraz mi prosimta vysvetli v com je to rozdielne ??????

Jo to je sice pekne ale niektore okenne prostredia vykonavaju program v samostatnom okne, ktore potom automaticky zaviraji , akonahle program skonci no a tim cin.get() ho donutite nechat otvorene chapete ???? alebo vam mam nakreslit este aj schemu ???? (odpovědět)
(odpovědět)
WIDLAK | 84.47.54.*9.11.2007 15:39
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
Pokud prostředí zavírá konzolové okno, aniž by si to uživatel přál, má to ten uživatel tomu prostředí zakázat. Není na programátorovi, aby do programu cpal debilní cin.
Má snad programátor psát jinou verzi programu pro lidi s normálním operačním systémem a pro lidi, co si ve Widlích zavírání oken zakázali, a jinou pro ty dementní, co to neumí?
(odpovědět)
gugumaa | 195.113.79.10/10.0.10.*9.11.2007 16:26
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
říkal jsi něco jinýho, než já. Já jsem pouze obhajoval Misctorvstí, protože když člověk nemá na výběr, cin.get() tam musí dát. Ale nemůže to tam nechat, měl by to dát pryč, než to někomu pošle, než to vystaví na internetu, než to začne používat on sám...

cin.get() je kravina, jak je výše, konzolová aplikace se spouští z konzole...

----------
Get enlightened!
(odpovědět)
mr.Crow | E-mail | Website9.11.2007 17:09
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
cin.get() taky neobhajuju,ale používám ho, a teda zajímá mě které FREE windows prostředí ty okna nezavírá?

--> Já za to nemůžu, že moje tzv. WIDLE neoplývají nekonečnými možnostmi Vašeho dokonalého Linuxu...

----------
"Terminál - nejlepší přítel člověka"
(odpovědět)
duigha | E-mail | Website9.11.2007 17:54
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
Pochopitelně možnost zakázat zavírání oken byla i v tom prdlém produktu od Microsoftu. Dali ji tam! Kliknout pravým na ikonu aplikace, vlastnosti, záložka Program, a zrušit volbu "při skončení zavřít okno". V XP se tahle volba někam přestěhovala, teď si nepamatuju, kam...
(odpovědět)
gugumaa | 195.113.79.10/10.0.10.*9.11.2007 18:50
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
pravda, někde to jinak nejde.

btw, máš pravdu, za obsenci nekonečných možností ve windows opravdu nemůžeš ty, ale někdo jiný.

----------
Get enlightened!
(odpovědět)
mr.Crow | E-mail | Website9.11.2007 18:52
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
díky, že to chápete, měním názor ne všichni jsou namyšlení tučňáci ...
máte plus chlapci :)

----------
"Terminál - nejlepší přítel člověka"
(odpovědět)
duigha | E-mail | Website9.11.2007 19:06
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
Tady proste par lidi nedovede pochopit, ze cin.get(); je kravina. Ukazte mi nekdo oficialni dokumentace k C++ kde se tohle doporucuje. Kdyz uz nekdo programujete, tak alespon podle standardu.

----------
Frontis nulla fides.
(odpovědět)
Neuro | E-mail9.11.2007 20:15
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
Neuro> Po nekolikate - oficialni norma C++ neni zdarma k dispozici. Z cehoz tak nejak usuzuju, ze ti z ni asi tezko nekdo neco ukaze ;)
Jinak, i kdyby byla zdarma, tohle tam urcite nebude ;)
Muj nazor je takovej, ze program ma delat to, co se po nem chce. Tj. programator by mel napsat zdrojak, kterej dela presne to co ma. Nejaky cin.get() navic je neco, co s programem jako takovym nesouvisi, a tudiz by se tento problem mel resit nastavenim prostredi, a ne upravou programu.
Navic, pokud budes do svych programu davat cin.get() navic, a pak si ten program nekdo pusti z konzole, tak se bude divit ze musi davat enter navic, coz je naprosto zcestne.
Shrnuto a podtrzeno - IMHO je tohle reseni hloupe a neprofesionalni.


----------
public static void main(String args[]){
 throw new UnsupportedOperationException("Not implemented!");
}


(odpovědět)
pr0ph3t10.11.2007 19:07
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
Neni nic špatného když začátečník používá v programu dvakrát cin.get zjednoduší mu to práci ... má přece ještě tolika programů před sebou, ovšem pokročilý programátor by se měl těmto příkazům vyhnout protože každý ušetřený řádek kódu se vyvažuje zlatem.

K hádce Win$ vs Unix nemám co dodat, je to klasický spor který nemá konce. Dovolil bych si udělal závěr obě strany odvedli dobrou práci. Jen jeden z nich na tom zbohatl a jsem rád že to byl právě microsoft. Už jen kvůli tomu, že si linux nepouští každá druhá lamka aby jsme jim museli vysvětlovat co a jak. Není nad klikací okénka (win$).
(odpovědět)
YoxeR... | 212.80.70.*15.11.2007 23:02
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
Myslím, že právě začátečníkovi by se mělo vtlouct do hlavy, ať takové kraviny nepoužívá, nebo si na to zvykne... ...a v budoucnu bude třeba používat rekurzi bez znalosti volného místa na zásobníku...
Jinak k té dobré práci Microsotu, mluvíš jako člověk, který v životě neviděl žádné jejich zdrojáky.
(odpovědět)
gugumaa | 195.113.79.10/10.0.10.*16.11.2007 7:05
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
To jsi trefil ... neviděl, moc po tom ani netoužím =).
(odpovědět)
YoxeR... | 62.40.82.*16.11.2007 13:59
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
Harvie: Ale on chtel funkci ty retarde.
(odpovědět)
( I ) | 85.132.198.*17.11.2007 20:38
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
Co třeba zkusit do fce main před return 0; fláknout
system("pause");
(odpovědět)
la_negra | 83.208.113.*10.12.2007 22:21
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
i to není nejlepší. Konzolová aplikace se spouští z konzole. Proto je i system("pause"); zbytečné zdržování.

----------
Get enlightened!
(odpovědět)
mr.Crow | E-mail | Website10.12.2007 22:33
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
A co si ve Widlích nastavit nezavírání konzolového okna při ukončení? Není to nakonec jednodušší, než kvůli tomu mrvit programy?
(odpovědět)
gugumaa | 195.113.79.10/10.0.10.*11.12.2007 8:33
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
ma cenu se k tomuhle jeste vyjadrovat? Ten kod co jsem mu napsal je 100% funkcni a dle norem.. nevim co resite.

----------
Frontis nulla fides.
(odpovědět)
Neuro | E-mail11.12.2007 0:35
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
Fiiha co se muze stat z threadu o obvodu obdelniku , to je neuveritelny :D je pravda , ze cin.get() moc do programu nepatri, k tomuhle ucelu spis vubec , ale chtel to zastavit.. pro osobni ucely je to vhodny podle me ;) Ale je lepsi si vypnout to zavirani konzole ;)

A jak uz rekl Yoxer , nekdo musel udelat prvni OS a ja jsem taky celkem rad , ze IBM zadala tu zakazku Gatesovi :P Ikdyz Mrkvosoft pak vsechno vsude rozkradl a dal si na to licenci ;) ale kdyz nemam cas , tak se nepoustim do s*ani s podporou ovladacu a podobnejch kktin a nastavovani .. to az na dlouhy zimni vecery bez zkousek :ú

gl

----------
Niemand ist so gut,wie er denkt ;)
(odpovědět)
Darth | E-mail11.12.2007 11:40
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
Já jsem spíš nerad, že Kildall nebyl zrovna doma, když za ním z IBM přišli pro operační systém.
To už rovnou mohla IBM na x86 naportovat svůj vlastní OS/360, než nechat uživatele srát se s DOSem a Widlemi...
(odpovědět)
gugumaa | 195.113.79.10/10.0.10.*11.12.2007 12:15
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
kdyby naportovali OS/360, tak by to nebylo špatné, ale kdyby zase uvolnili veškerou dokumentaci jako u IBM PC , tak by stejně přišel gates a šlohnul to a dal by si na to licenci :)) Takže bychom měli opět něco jako windows , ovšem určitě se stabilnějším jádrem.

Ale jsou to jen předpoklady :)

----------
Niemand ist so gut,wie er denkt ;)
(odpovědět)
Darth | E-mail11.12.2007 13:30
re: C++ - funkce na vypocet obvodu obdelniku#
myslim, ze ted uz je pozde neco resit :D
(odpovědět)
( I ) | 85.132.198.*11.12.2007 13:59

Zpět
 
 
 

 
BBCode