lockpick - dobrý nápad

HackForum

lockpick - dobrý nápad | Lame#
Myslíte si, že je dobrý nápad provozovat web, na kterém uveřejňujete způsoby jak otevírat zámky, možnost zakoupit si různé sady atd? Možná jsem trochu zaujatý, ale nezdá se vám, že dáváte možnost vzdělání se v tomto odvětví nejen normálním lidem? To máte jako tu se skript-kiddies, ujme se toho nějakej imbecil (jako že jich v tomto státě je dostatek) a zítra až se někdo z vás probudí, zjistí, že je bez televize, počítače atd... nebo, že má vykradený auto. To je jako dát blbečkovi zápalky, ukázat směrem k benzině se slovy "běž si hrát".
(odpovědět)
tridentate snake | 85.70.183.*12.10.2007 22:42
re: lockpick - dobrý nápad#
Víš,je rozdíl něco umět a něco dělat.. To,že lidem ukážeš,jak otvírat zámky,ještě neznamená,že to budou dělat..Př:Koukáš na televizi,kde se normálně vraždí.. Tím pádem už celkem víš,jak se dá zabíjet.. A znamená to snad,že když to umíš,tak půjdeš někoho zabít?? To už záleží jen na lidech.. A věř mi,že když bude někdo chtít vykrádat domy,tak se tam dostane i bez návodu,kterej by si přečetl zde..

----------
Windows started-press reset to continue...
(odpovědět)
Mr.Wrecker | E-mail13.10.2007 2:21
re: lockpick - dobrý nápad#
pravdu mate obaja...

----------
Ak ta osere vtak, dakuj bohu ze nedal kridla slonovi.
(odpovědět)
DoubleD | E-mail | Website13.10.2007 9:51
re: lockpick - dobrý nápad#
je to na cloveku, pokud je clovek idiot, neni to chyba stranek, ale cloveka, kdyz si zahrajes Max Payne na kompu, odprasknes par typanu a pak pujdes po ulici a povrazdis pul mesta, bude to chyba vyvojaru ze se k teto hre dostal psychicky naruseny clovek? Ne..

----------
Cow power by Gentoo...
(odpovědět)
Anonymous_ | E-mail13.10.2007 23:39

Zpět
Svou ideální brigádu na léto najdete na webu Ideální brigáda
 
 
 

 
BBCode